«ΎΔΡΑ» ΤΟ ΝΕΟ «ΒΕΛΟΣ»… ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ 17 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΦΡΕΓΑΤΑ «ΎΔΡΑ», ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ! ΆΛΛΟ ΎΔΡΑ…ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ…

ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ…

‘‘Ύδρα” το νέο ”Βέλος”… ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ. Παραιτήθηκαν 17 στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού από τη φρεγάτα «Ύδρα», που πάει σ’ Ερυθρά Θάλασσα κατά Υεμένης!

Και τώρα η ώρα για ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΕΝΔΙΑ…Άλλο Ύδρα .. άλλο η Λερναία ΥΔΡΑ του ΝΑΤΟ..  Πιστό στην δημοκρατική του παράδοση το πολεμικό ναυτικό τιμά την ιστορία του

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ…

Και τώρα η ώρα για ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΕΝΔΙΑ..

10 χρόνια η 7πλή συμμαχία των ΗΠΑ με συμμετοχή Σ Αραβίας, Αιγύπτου πολέμησε ανεπιτυχώς τον ηρωικό λαό της Υεμένης και η Αντίσταση τους έκαμψε. Παρά το θανατηφόρο εμπάργκο παρά τη χολέρα παρά τα μυριάδες παιδιά που θυσιάσθηκαν.. Αυτό το έθνος αποφάσισαν να χτυπήσουν οι ΗΠΑ.. ΟΧΙ από το ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ . στα όρια του κινήματος και της Στάσης.. Ηχηρό μήνυμα στο Μαξίμου και στον ελληνικό λαό στη διεθνή Κοινότητα.. ως εδώ..

Σύμφωνα με τον (imerodromos) παραιτήθηκαν 17 στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού από τη φρεγάτα «Ύδρα», που θα πάει στην Ερυθρά Θάλασσα.

Υπόθεση που θυμίζει το πολεμικό πλοίο «Βέλος» και τη θρυλική του Αντίσταση επί Χούντας όταν στις 25 Μαΐου 1973, που με κυβερνήτη τον Νίκο Παππά, αποχώρησε από την άσκηση του ΝΑΤΟ, που διεξαγόταν στα ανοικτά της Σαρδηνίας και κατέπλευσε στο Φιουμιτσίνο της Ιταλίας, όπου κυβερνήτης και πλήρωμα ζήτησαν πολιτικό άσυλο, ρίχνοντας με αυτό τον τρόπο την αυλαία του Κινήματος του Ναυτικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...