Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Ο εβραϊκός ρατσισμός πρότυπο όλων των ρατσισμών άρθρο από το The People’s Cause

Ο Roger Garaudy, στο βιβλίο του « The founding myths of Israeli politics » που δημοσιεύτηκε το 1995, γράφει:

 

 

 

Έρευνα-Επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης στο εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Contact : [email protected]6945294197). Συντακτική ομάδα του Mytilenepress. “Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Στο Mytilenepress δημοσιεύονται όλες οι απόψεις. Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση του Μpress.

«Αυτή η εθνοκάθαρση, η οποία έχει γίνει συστηματική στο Κράτος του Ισραήλ σήμερα, πηγάζει από την αρχή της εθνικής αγνότητας που εμποδίζει την ανάμειξη του εβραϊκού αίματος με το «ακάθαρτο αίμα» όλων των άλλων.

Στις γραμμές που ακολουθούν την εντολή του Θεού (Εβραϊκής) να εξοντώσει τους πληθυσμούς που τους παραδίδει, ο Κύριος συνιστά στον Μωυσή να μην παντρευτεί ο λαός του τις κόρες αυτών των ανθρώπων. (AT, Exodus, XXXIV, 16).

Στο Δευτερονόμιο (η εβραϊκή Τορά του OT): ο «εκλεκτός» λαός (Δευτ. VII, 6) δεν πρέπει να αναμιγνύεται με άλλους: « δεν θα δώσεις την κόρη σου στον γιο τους και δεν θα πάρεις την κόρη τους για τον γιο σου . ” (Δευτ. VII, 3). Αυτό το «απαρτχάιντ» είναι ο μόνος τρόπος για να αποτραπεί η βεβήλωση της φυλής που επέλεξε ο Θεός, η πίστη που τον δένει μαζί του.

Αυτός ο διαχωρισμός από τον Άλλο παρέμεινε νόμος: στο βιβλίο του για το «Ταλμούδ» (Παρίσι, Payot, 1986, σ. 104), ο Ραβίνος Κοέν γράφει: « Οι κάτοικοι του κόσμου μπορούν να χωριστούν μεταξύ του Ισραήλ και άλλων εθνών. ένα ολόκληρο. Το Ισραήλ είναι ο εκλεκτός λαός: δόγμα του κεφαλαίου ».

Μετά την επιστροφή από την εξορία, ο Έζρα και ο Νεεμίας (AT) διασφαλίζουν την επανίδρυση αυτού του «απαρτχάιντ»:

Ο Έσδρας κλαίει γιατί « η ιερή φυλή (sic) έχει αναμειχθεί με τους λαούς των χωρών » (Εσδ. 9, 2)… Ο Πίνχας καρφώνει ένα μικτό ζευγάρι…

Ο Έσδρας διατάζει φυλετική επιλογή και αποκλεισμό: « Όλους που είχαν πάρει ξένες γυναίκες, τους έστειλαν μακριά, γυναίκες και παιδιά » (Εσδ. 10, 44). Ο Νεεμίας είπε για τους Ιουδαίους: « Τους καθάρισα από κάθε ξένο στοιχείο » (Νεεμ. 13, 30).

Αυτή η μιξοφοβία και αυτή η άρνηση του Άλλου ξεπερνά τη φυλετική διάσταση. Εάν αρνούμαστε το αίμα του άλλου μέσω του μεικτού γάμου, αρνούμαστε επίσης τη θρησκεία του, τον πολιτισμό του ή τον τρόπο ύπαρξης του.

Έτσι, ο Γιαχβέ (ο «θεός» των Εβραίων) κραυγάζει εναντίον εκείνων που παρεκκλίνουν από την αλήθεια του, η μόνη αλήθεια είναι φυσικά: Ο Σοφονίας πολεμά ενάντια στις ξένες μόδες ρούχων. Ο Νεεμίας κατά των ξένων γλωσσών: « Είδα Ιουδαίους που είχαν παντρευτεί Αχδονίτες, Αμονίτες, Μωαβίτισσες. οι μισοί γιοι τους μιλούσαν Αχδονικά ή τη γλώσσα αυτού ή του άλλου λαού, αλλά δεν ήξεραν να μιλούν Ιουδαία. Τους επέπληξα και τους έβριζα. Κάποιους τους χτύπησα, τους ξέσκισα τα μαλλιά… » (Νεχ. 13, 23 – 25)

Όλοι οι παραβάτες κρίνονται αυστηρά. Η Ρεβέκκα, σύζυγος του Ισαάκ και μητέρα του Ιακώβ, λέει: « Με αηδιάζει η ζωή εξαιτίας των θυγατέρων του Χετ (των Χετταίων). Αν ο Ιακώβ πάρει μια τέτοια γυναίκα από τις κόρες του Χετ, τι σημαίνει η ζωή για μένα; » (Γέν 27:46) ή οι γονείς του Σαμψών, οι οποίοι, εξοργισμένοι από το γάμο του γιου τους με μια Φιλισταία, αναφωνούν: « Δεν υπάρχουν γυναίκες ανάμεσα στις κόρες των αδελφών σου και σε όλο τον λαό σου, ώστε να πας και πάρε τη γυναίκα σου από τους Φιλισταίους, αυτούς τους απερίτμητους; » (Κρίση 14, 3).

Η κυριολεξία οδηγεί στις ίδιες σφαγές με τον Τζόσουα. « Οι πουριτανοί άποικοι της Αμερικής, στο κυνήγι τους για τους Ινδούς να καταλάβουν τα εδάφη τους, επικαλέστηκαν τον Ιησού του Ναυή και τις «ιερές εξοντώσεις» των Αμαληκιτών και των Φιλισταίων .

Ο Haïm Cohen, ο οποίος ήταν δικαστής στο Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ, σημειώνει: « η πικρή ειρωνεία της μοίρας υπαγόρευσε ότι οι ίδιες βιολογικές και ρατσιστικές θέσεις που διαδόθηκαν από τους Ναζί και που ενέπνευσαν τους περίφημους νόμους της Νυρεμβέργης, χρησίμευσαν ως βάση για τον ορισμό του Εβραϊσμός εντός του Κράτους του Ισραήλ ».

Πράγματι, στη δίκη εγκληματιών πολέμου της Νυρεμβέργης, κατά την ανάκριση του «θεωρητικού» της φυλής, Julius Streicher, τέθηκε το ερώτημα:

«Το 1935 στο Συνέδριο του Κόμματος στη Νυρεμβέργη ψηφίστηκαν οι φυλετικοί νόμοι. Κατά την προετοιμασία αυτού του νομοσχεδίου κληθήκατε σε διαβούλευση και συμμετείχατε με οποιονδήποτε τρόπο στην εκπόνηση αυτών των νόμων;

Κατηγορούμενος Στράιχερ: «Ναι, πιστεύω ότι συμμετείχα σε αυτό με την έννοια ότι, για χρόνια, έγραφα ότι οποιαδήποτε ανάμειξη γερμανικού και εβραϊκού αίματος θα έπρεπε να αποτραπεί στο μέλλον. Έχω γράψει άρθρα σε αυτήν την κατεύθυνση, και πάντα επαναλάμβανα ότι πρέπει να πάρουμε ως πρότυπο την εβραϊκή φυλή ή τον εβραϊκό λαό. Πάντα επαναλάμβανα στα άρθρα μου ότι οι Εβραίοι πρέπει να θεωρούνται πρότυπο από άλλες φυλές, γιατί έδωσαν στον εαυτό τους έναν φυλετικό νόμο, τον νόμο του Μωυσή, που λέει: «Αν πάτε σε μια ξένη χώρα, δεν πρέπει να πάρε ξένες γυναίκες. Και αυτό, κύριοι, έχει μεγάλη σημασία για την κρίση των νόμων της Νυρεμβέργης. Αυτοί οι εβραϊκοί νόμοι ελήφθησαν ως πρότυπο. Όταν, αιώνες αργότερα, ο Εβραίος νομοθέτης Έσδρας σημείωσε ότι, παρά το γεγονός αυτό, πολλοί Εβραίοι είχαν παντρευτεί μη Εβραϊκής γυναίκας, αυτές οι ενώσεις διαλύθηκαν. Αυτή ήταν η προέλευση του Εβραϊσμού που, χάρη στους φυλετικούς του νόμους, επιβίωσε για αιώνες, ενώ όλες οι άλλες φυλές, και όλοι οι άλλοι πολιτισμοί, εκμηδενίστηκαν.

Δίκη μεγάλων εγκληματιών πολέμου ενώπιον του Διεθνούς Στρατιωτικού Δικαστηρίου (Νυρεμβέργη: 14 Νοεμβρίου 1945 – 1 Οκτωβρίου 1946. Επίσημο κείμενο στα γαλλικά. Συζητήσεις της 26ης Απριλίου 1946, Τόμος XII. Δ. 321)

Αυτός ο ρατσισμός, πρότυπο όλων των άλλων ρατσισμών, είναι μια ιδεολογία κυριαρχίας διαφορετικών λαών. Μεταξύ του Ολοκαυτώματος των Χαναναίων και της μιξοφοβίας ταιριάζει αυτή τη στιγμή η ιδεολογία της «μεταφοράς» πληθυσμών, που υποστηρίζεται από το 77% των ραβίνων της Ιουδαίας – Σαμάρειας. Το ότι αυτό το δόγμα του αποκλεισμού και της εξόντωσης έχει εν μέρει θρησκευτικά θεμέλια («είναι ο ΘΕΟΣ που το επιβάλλει») δεν απαλλάσσει σε καμία περίπτωση τον Ιουδαϊσμό από την άρνηση του Άλλου. Ο (Ιουδαίος) ΘΕΟΣ στο Λευιτικό προστάζει τους Εβραίους να μην κάνουν την ανάμειξη «ειδών» (Λευιτ. 19, 19) και τους προστάζει να διακρίνουν το «καθαρό» από το ακάθαρτο (Λευιτ. 20, 25) όπως ο ίδιος διέκρινε τον Ισραήλ. από άλλους λαούς (Λευ. 20, 24), να προβούν σε φυλετικές διακρίσεις. « Θα δημιουργήσω διαφορά μεταξύ του λαού μου και του λαού σου » (Εξ. 8, 19).

Έτσι, το 1993, ο μεγάλος Ραβίνος Σιτρούκ μπορούσε να πει χωρίς φόβο ότι θα κληθεί σε τάξη από οποιαδήποτε αρχή: « Θα ήθελα οι νεαροί Εβραίοι άνδρες να παντρεύονται μόνο νεαρές Εβραιοπούλες ».

Αυτή η φοβία βρίσκει το αποκορύφωμά της όταν πρόκειται για το Ισραήλ. Έτσι ο Ισραήλ «που θα είναι άγιος» (Λευιτ. 20, 26) δεν πρέπει να «μολύνει τον εαυτό του» (Εσδ. 9,11) σε επαφή με άλλα έθνη που ο «ΘΕΟΣ» έχει «αηδιάσει» (Λευ.20, 23). . Η απαγόρευση επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά. « Δεν θα συμμαχήσεις σε γάμο μαζί τους (τα Χαναανιτικά, Παλαιστινιακά έθνη). δεν θα δώσεις την κόρη σου στον γιο τους, δεν θα πάρεις την κόρη τους για γιο σου… » (Δευτ. 7, 3-4) « Αν προσκολληθείς σε ό,τι έχει απομείνει από εκείνα τα έθνη που έμειναν μαζί σου, αν μπεις σε γάμο μαζί τους, αν μπείτε ανάμεσά τους και μπουν ανάμεσά σας, να το ξέρετε αυτό καλά: Ο ΓΙΑΧΒΕ, ο ΘΕΟΣ σας, δεν θα συνεχίσει να απομακρύνει αυτά τα έθνη από μπροστά σας. Θα γίνουν για σένα δίχτυ και παγίδα, μάστιγα στα πλευρά σου και βελόνες στα μάτια σου, μέχρι να εξαφανιστείς από αυτό το καλό έδαφος που σου έδωσε ο ΓΙΑΧΒΕ Ο ΘΕΟΣ σου » (Ιησ. 23,12 – 23, 13).

Στις 10 Νοεμβρίου 1975, στην ολομέλεια, ο ΟΗΕ θεώρησε ότι ο Σιωνισμός ήταν μια μορφή ρατσισμού και φυλετικών διακρίσεων.

 

 

πηγή: The People’s Cause

loading...