Η ΝΔ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΤΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΡΟΖΟΥΛΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 

 

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου*  

 

Μεγαλώσαμε γνωρίζοντας ότι η δεξιά (κεντροδεξιά) πολιτική Παράταξη της χώρας μας, ήταν η Παράταξη των μικρομεσαίων, της αστικής τάξης, των υπερασπιστών των διαχρονικών ιδεών του Έθνους, της προάσπισης της Πατρίδος, της προάσπισης της Ορθοδοξίας! Η συντηρητική παράταξη της δεξιάς, χαρακτηρίστηκε έτσι από τους νεωτεριστές θιασώτες της αριστεράς, από τους “προοδευτικούς” ξεχαρβαλωτές των ιερών και οσίων του Έθνους των Ελλήνων! Η Παράταξη υπερασπιστής του ιερού δόγματος “Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια”, είτε λεγόταν “Εθνικός Συναγερμός”, είτε λεγόταν Εθνική Ριζοσπαστική Ένωσις (Ε.Ρ.Ε), είτε λεγόταν Νέα Δημοκρατία (Ν.Δ), ήταν απέναντι σε όλους εκείνους, σε εκείνη τη διεθνιστική Παράταξη που επιχειρούσε επί δεκαετίες να αποκαθηλώσει από τις ψυχές των Ελλήνων τα ιερά και τα όσια, τα ακλόνητα πιστεύω τους!

Εντολοδόχος της ΝΤΠ ο Κυριάκος Μητσοτάκης…

Ποιος αλήθεια θα πίστευε, ότι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη θα μεταβαλλόταν σε ένα πολιτικό αριστερό μόρφωμα, που θα ξεπερνούσε σε διαβολικότητα ακόμη και τον ΣΥΡΙΖΑ!

Αυτή η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη καταργεί τον πατέρα και την μητέρα, καταργεί την παραδοσιακή ελληνική οικογένεια, καταργεί την φύση ύπαρξης του ανθρώπου στη γη, όταν ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός ευλόγησε τον γάμο ανδρός και γυναικός, λέγοντας “αυξάνεστε και πληθύνεστε και κυριεύσατε την γη”, προς χάριν ελάχιστης μειοψηφίας ομοφυλόφιλων που επιβάλουν στην κυβέρνηση της ΝΔ τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας, μέσω νομοσχεδίου που φέρνει η κυβέρνηση για ψήφιση στη Βουλή!

Παρά τις τεράστιες αντιδράσεις στην Κ.Ο. της ΝΔ, τις συθέμελες αναταράξεις στην ελληνική κοινωνία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιμένει στο “ανώμαλο” αφήγημα του συμβούλου του Αλέξη Πατέλη, ο οποίος περήφανα μας έχει καταθέσει, πως έχει έλθει σε γάμο στο εξωτερικό με αρσενικό φίλο του!

Όταν ακόμη και ο Γ.Γ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας τοποθετήθηκε σαφέστατα επί του θέματος λέγοντας:

«Ο γάμος ομόφυλων σημαίνει από χέρι κατάργηση της πατρότητας-μητρότητας. Οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον γονέα 1, 2, 3 και βάλε…

Είναι η παραπέρα εμπορευματοποίηση της παρένθετης μητρότητας η οποία έχει εξελιχθεί σε μια μπίζνα δισεκατομμυρίων κερδών κι αυτά μόνο πρόοδος δεν είναι. Σκοταδισμός, σύγχρονη βαρβαρότητα, στυγνή εκμετάλλευση είναι»!

Τι περισσότερα να πούμε εμείς;

Ωστόσο το ερώτημα που τίθεται πλέον στην ελληνική κοινωνία είναι, γιατί  επιμένει ο Πρωθυπουργός να διαλύσει την Οικογένεια στην Πατρίδα μας, μη υπολογίζοντας ακόμη και αυτό το πολιτικό κόστος;

Μα γιατί σας το έχω γράψει πολλές φορές! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανήκει στο σκληρό λόμπι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που θέλουν να επιβάλλουν στον Πλανήτη μας την Παγκοσμιοποίηση! Ελαχιστοποιώντας τον άνθρωπο, μετατρέποντάς τον σε άβουλο πλάσμα, προς εξυπηρέτηση των ολίγων σατανιστών που θέλουν να διαφεντέψουν αυτόν τον Κόσμο!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πιστά υπάκουος των κελευσμάτων αυτής της ΝΤΠ και όπως ο προκάτοχός του Αλέξης Τσίπρας έχει ημερομηνία λήξεως ως Πρωθυπουργός!

Γι΄ αυτό δεν τον ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι διαχειριστής στην Ελλάδα των αφεντάδων της ΝΤΠ! Είναι εντολοδόχος τους (σ.σ. μετατίθενται σε εξωτερικό πόστο όταν τελειώσουν τη δουλειά που ανέλαβαν)!

Τελεία και παύλα!

Γι΄ αυτό παρά τις τεράστιες αντιδράσεις θα εκτελέσει παντί τρόπω τις εντολές που έχει λάβει!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν διέπραξε το αδίκημα “εξαπάτησης του εκλογικού Σώματος”;

Ποιος αλήθεια θα πίστευε ότι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, πολύ σύντομα θα φέρει νομοσχέδιο στη Βουλή, ψηφίζοντας Μνημόνια Συνεργασίας με τα Σκόπια, αναγνωρίζοντας de jure τη “Βόρεια Μακεδονία”;

Ποιος αλήθεια θα πίστευε ότι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα ανακοίνωνε δημόσια (μέσω του “λαγού” του Άγγελου Συρίγου, Βουλευτή και πρώην Υπουργού της ΝΔ), ότι η Συνθήκη της Λωζάννης είναι παρωχημένη και νεκρή στο 97% των διατάξεών της;

Παίζοντας ευθέως το σατανικό παιχνίδι του Τούρκου Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν, που επί σειρά ετών αυτό προσπαθεί να επιβάλλει!

Την αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάννης, προς μείωση των κυριαρχικών ελληνικών δικαιωμάτων και αύξησης των αντίστοιχων τουρκικών!

Χαρακτηρίζοντας ακολούθως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ως επιστημονικές αυτές τις αντεθνικές τοποθετήσεις κι όχι πολιτικές! Αλήθεια τι ακριβώς αλλάζει επί της ουσίας;

Και το σαφέστατο ερώτημα που προκύπτει είναι, αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη μείωση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδας και το γάμο ομοφυλοφίλων ζευγαριών, παράλληλα με το δικαίωμα τεκτνοθεσίας, αν λέγω, είχε ενημερώσει τον ελληνικό λαό προεκλογικά;

Βεβαιότατα και ΟΧΙ!

Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει από μέρους της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη “εξαπάτηση του εκλογικού Σώματος”;

Θα επιδείξει τα ίδια ευαίσθητα αντανακλαστικά η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλήνη, όπως στην περίπτωση του κοινοβουλευτικού κόμματος “Σπαρτιάτες”, καλώντας για εξηγήσεις τον Πρωθυπουργό και μέλη της κυβέρνησής του;

Αλλά υπάρχει και ένα κραυγαλέο ερώτημα προς τους ψηφοφόρους της ΝΔ κατά τις τελευταίες εκλογές!

Θα συνεχίσουν να εθελοτυφλούν μπροστά στην στοχευμένη διάλυση της Πατρίδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

Μέρος της ιεραρχίας της Ελλάδος είναι Δούρειοι Ίπποι διάλυσης της Ορθοδοξίας…

Αλλά δυστυχώς για την Πατρίδα και την Ορθοδοξία, βιώνουμε σήμερα έσχατους καιρούς, όταν αρκετοί Μητροπολίτες της Ιεράς Συνόδου είναι υπερασπιστές των δικαιωματιστών, καταργώντας το Νόμο του Θεού, που υποτίθεται ότι εκείνοι είναι οι υπερασπιστές του! Αρκετοί επίσης είναι Πόντιοι Πιλάτοι, ενεργώντας ως πολιτικοί καριέρας κι όχι ως απεσταλμένοι – υπερασπιστές και διακινητές του λόγου του Κυρίου μας Ιησού Χριστού!

Πρώτος και καλύτερος, ενεργώντας ως “Πόντιος Πιλάτος”, ως Δούρειος Ίππος των ιερών και όσιων του λαού μας και της Πίστης του, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος!

Ο οποίος πριν 2-3 ημέρες σε νέες δηλώσεις του είπε:

«Σε τέτοια ζητήματα δεν μπορεί να πάρει θέση ο Αρχιεπίσκοπος και ο πρωθυπουργός, στο τέλος είναι ο κόσμος, αν θέλει να το κάνει θα το κάνει… Η εκκλησία δεν θα πάρει τα όπλα, αλλά έχει καθήκον να ενημερώσει τον κόσμο και ο καθένας από εμάς δεν θα πρέπει να σκέφτεται τι θα πει η δεξιά ή η αριστερά ή η κεντρώα, αλλά ποια οικογένεια θέλουμε»!

Αλήθεια σε αυτές τις δύσκολες ώρες πόσο μας λείπει ο Αρχιεπίσκοπος της καρδιάς μας, ο μακαριστός Χριστόδουλος!

Βραδυφλεγής βόμβα ο Αντώνης Σαμαράς…

Όπως παραπάνω ανέφερα, υπάρχει τρικυμία στο εσωτερικό της Κ.Ο της ΝΔ! Η Κοινοβουλευτική της Ομάδα είναι απόλυτα διχασμένη στην ψήφιση του νομοσχεδίου των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, ακόμη και Υπουργοί να τάσσονται πως θα ψηφίσουν ΚΑΤΑ, αφού εισπράττουν τον λαϊκό αποτροπιασμό στις εκλογικές τους Περιφέρειες!

Μπροστά λοιπόν σε αυτήν την τρικυμία που γεννάει κομματικό τσουνάμι, ο Πρωθυπουργός σκαρφίστηκε, πως όσοι διαφωνούν ας απέχουν καλύτερα της ψηφοφορίας του νομοσχεδίου, αφού αυτοί οι ψήφοι θα αντικατασταθούν από τους αντικοινωνιστές βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ!

Μπροστά σε αυτήν την πρωθυπουργική τοποθέτηση, πήρε θέση ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς λέγοντας:

«Εγώ ξέρω ότι επί χρόνια όλοι οι πολιτικοί λέμε στον Ελληνικό λαό ότι πρέπει να μην απέχει από τις εκλογές και να ψηφίζει για το καλό της Δημοκρατίας. Θα λέμε, λοιπόν, στον Ελληνικό λαό να ψηφίζει και να μην απέχει, και, λέμε ταυτόχρονα στους βουλευτές και τους υπουργούς να απέχουν;»!

Παίρνοντας σαφέστατες αποστάσεις από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη!

Επόμενο βήμα του αμετροεπούς, με ψήγματα καθεστωτισμού Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν η υποχρέωση των Βουλευτών της ΝΔ να υποβληθούν σε ταχεία φροντιστήρια μετάλλαξης συνειδήσεως!

Αυτά τα ειδικά φροντιστήρια για την ψήφιση του νομοσχεδίου για το γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, ανατέθηκε στον Υπουργό Επικρατείας (σ.σ. κάλλιστα θα μπορούσε να λέγεται και Υπουργός κυβερνητικής Προπαγάνδας) Άκη Σκέρτσο!

Έτσι οι 158 Βουλευτές της ΝΔ σε τμηματικές ομάδες υφίστανται ένα παρατεταμένο  bullying (σωματική και ψυχολογική κακοποίηση), προκειμένου να ψηφίσουν το νομοσχέδιο των σατανιστών της ΝΤΠ!

Ίδιο bullying βέβαια προσπάθησε να περάσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και προς τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά! Για να λάβει την απάντηση μέσω συνεργατών του:

«Σήμερα, ημέρα έναρξης των υποχρεωτικών “φροντιστηρίων” του κ. Σκέρτσου στους βουλευτές της ΝΔ για τον γάμο ομοφυλοφίλων και την τεκνοθεσία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέλεξε να “επιτεθεί” στον κ. Αντώνη Σαμαρά επειδή απουσίαζε στην ψηφοφορία τον Δεκέμβριο του 2015, επί κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ κι επί μεταβατικής προεδρίας της ΝΔ, για το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων!

Δεν αντιλαμβανόμαστε το “μάθημα” που θέλησε να δώσει σήμερα ο κ. Παύλος Μαρινάκης στον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της ΝΔ. Επί της ουσίας: πιστεύει η κυβέρνηση ότι το σύμφωνο συμβίωσης και ο γάμος είναι το ίδιο πράγμα;

Δεν γνωρίζει ότι το σύμφωνο συμβίωσης αφορά σε νομικά ζητήματα για τα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ ο γάμος αφορά στην τεκνοθεσία, δηλαδή στα παιδιά, στη μητέρα και στον πατέρα;

Επί της διαδικασίας: ο Αντώνης Σαμαράς ως πρωθυπουργός ουδέποτε προέτρεψε, ούτε υπέδειξε στους βουλευτές του την “αποχή”. Κι ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σεβάστηκε απολύτως το “ζήτημα συνείδησης” που του έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την εκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου ως Προέδρου της Δημοκρατίας.

Γι’ αυτό, ας είναι πιο προσεκτικός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κι ας συνειδητοποιήσει ότι ο πολιτικός αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κι όχι ο Αντώνης Σαμαράς!

Nα είναι πιο προσεκτικός λοιπόν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και να συνειδητοποιήσει ότι ο πολιτικός αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κι όχι ο Αντώνης Σαμαράς»!

Προσπάθεια “εξαγοράς συνείδησης” του Αντώνη Σαμαρά;

Ο Αντώνης Σαμαράς σε πολλές περιπτώσεις έχει έλθει σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη!

Στο πλαίσιο λοιπόν της “καθεστωτικής δωροδοκίας” της συνείδησης του Αντώνη Σαμαρά εντάσσεται το παρακάτω “φιλοδώρημα”, ‘όπως το διαβάσαμε στην ηλεκτρονική σελίδα της καθημερινής εφημερίδας των Συντακτών:

«Για πρώτη φορά το ΥΠΠΟ ζητά να εκκενωθούν, άμεσα, υπηρεσίες δημόσιου μουσείου, του Μουσείου Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού εν προκειμένω, για να παραχωρηθεί δημόσιο κτίριο σε ίδρυμα εν ζωή πολιτικού. Το ιστορικό διατηρητέο κτίριο επί της οδού Θέσπιδος 8 και Ραγκαβά στην Πλάκα, χαρακτηριστικό δείγμα εξαιρετικής αρχιτεκτονικής των αστικών κατοικιών των αρχών του 20ού αιώνα, ιδιοκτησίας του ελληνικού Δημοσίου, το οποίο αναπαλαιώθηκε υποδειγματικά από τις υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού και μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου 2023 λειτουργούσε ως τμήμα του Μουσείου Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού (ΜΝΕΠ), είναι το πρώτο δώρο της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο Ίδρυμα “Αντώνη Κ. Σαμαρά”. Ένα προνομιακό αρχοντικό στη γειτονιά της Πλάκας κάτω από την Ακρόπολη.

Με απόφαση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, η οποία μάλιστα εκδόθηκε τη δεύτερη ημέρα του καινούργιου έτους, στις 2 Ιανουαρίου 2024, το κτίριο παραχωρείται δωρεάν για δέκα χρόνια για τη στέγαση των δραστηριοτήτων του Ιδρύματος “διότι με τον τρόπο αυτό θα επιτευχθεί η αποτελεσματική προστασία, προβολή και ανάδειξη του κτιρίου, σε συνέργεια με την επίτευξη των σκοπών του Ιδρύματος Αντώνη Σαμαρά” γράφει η υπουργική απόφαση που ακολούθησε της θετικής γνωμοδότησης του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων (14/12/23)…»!

Εκ του αποτελέσματος κρίνουμε, ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν κάνει πίσω στις αρχές και τις αξίες του! Και είναι σίγουρο ότι σε αυτήν την ιδεολογική κόντρα αξιών με τον Πρωθυπουργό, έχει μαζί του τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού!

Το χρέος των πατριωτικών κομμάτων της Βουλής κι όχι μόνο…

Ωστόσο αυτό το ξεχαρβάλωμα των ιερών και οσίων της κοινωνίας μας από τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, γεννάει νέες ευκαιρίες για τα λεγόμενα πατριωτικά κόμματα της Βουλής στα δεξιά της ΝΔ!

Θα ζητήσουν δημοψήφισμα για το φλέγον κοινωνικό ζήτημα του γάμου ομοφυλόφιλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας από αυτά;

Θα αιτηθούν “πρόταση μομφής” κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη;;

 

loading...