Η Ελλάδα αντί να υποστηρίζει την ειρήνη, ταυτίζεται με τις δυνάμεις του κακού – Έρχεται οδυνηρή ήττα και επώδυνη σφαλιάρα

Η Ελλάδα έχει συμπορευθεί – επαναλαμβανόμενα – με την λάθος πλευρά της ιστορίας και κάνει εγκληματικά λάθη που δεν τιμούν την ιστορία της χώρας και πλήττουν τα εθνικά συμφέροντα

Η Ελλάδα εκπροσωπείται από μια νόμιμη και εκλεγμένη κυβέρνηση Μητσοτάκη στα διεθνή φόρα…
Ωστόσο παρακολουθούμε με αμηχανία το εξής γεγονός, ο Μητσοτάκης δεν μίλησε ούτε μια φορά για ειρήνη στην Ουκρανία ή στο Παλαιστινιακό…
Η Ελλάδα έχει συμπορευθεί – επαναλαμβανόμενα – με την λάθος πλευρά της ιστορίας και κάνει εγκληματικά λάθη που δεν τιμούν την ιστορία της χώρας και πλήττουν τα εθνικά συμφέροντα.
Ο Μητσοτάκης έδωσε συνέντευξη στο CNN και τι είπε… θα μεταπείσουμε την Ουγγαρία ώστε να δοθεί τελικά βοήθεια στην Ουκρανία…
Η Ελλάδα δια της επίσημης κυβέρνησης της δεν λέει τίποτα για ειρήνη, δεν αναλαμβάνει καμία πρωτοβουλία για την ειρήνη, αλλά συμπορεύεται με το καθεστώς Zelensky της διαφθοράς, της αποτυχίας και της κοκκαίνης.
Στην Παλαιστίνη το Ισραήλ προκαλεί γενοκτονία αλλά και πάλι η Ελλάδα είναι τυφλή και κωφή, καμία πρωτοβουλία για ειρήνη…
Η μικρή Ελλάδα στέλνει πλοίο στην Ερυθρά Θάλασσα αλλά στο μεσοδιάστημα 17 αξιωματικοί του πολεμικού πλοίου που θα σταλεί παραιτούνται, φαρσοκωμωδία και τραγέλαφος…
Λόγω αυτής της άστοχης πολιτικής τα ελληνικά πλοία έχουν γίνει στόχος, δηλαδή πολιτική αποτυχία….
Η Ελληνική κυβέρνηση πήρε μια θέση, αλλά πήρε θέση υπέρ του άξονα του κακού, στο Ουκρανικό η Ρωσία έχει 100% δίκιο, η Ουκρανία ηττάται και διαλύεται αλλά η Ελλάδα υπερασπίζεται το λάθος.

Ο κόσμος έχει αλλάξει, το ΝΑΤΟ έχει μετατραπεί σε δύναμη του κακού που θα ηττηθεί στην περίπτωση της Ουκρανίας.
Η μικρή Ελλάδα ταυτίζεται με την λάθος πλευρά της ιστορίας αλλά θα πιεί το πικρό ποτήρι της ήττας και θα φάει μια γερή σφαλιάρα μπας και ξυπνήσει από τον τραγέλαφο.
Ελληνοτουρκικές σχέσεις και αμερικανικός παράγοντας

Οι αμερικανοί σχεδόν εμπαίζουν την Ελλάδα – ως συνήθως –
Όταν πρόσφατα επισκέφθηκε την Ελλάδα ο Blinken ο έλληνας υπουργός εξωτερικών διθύραμβοι παρουσιάστηκαν για τα F-16 τα οποία είναι απαρχαιωμένα και τα F-35 τα οποία μπορεί να πάρει η Ελλάδα μέσα στα επόμενα 4 χρόνια…

Περίπου τα ίδια είπε ο Blinken και στην Τουρκία την οποία επισκέφθηκε αμέσως μετά κατά μια σύμπτωση… οι ΗΠΑ δεν θα έρθουν στην Ελλάδα εάν δεν επισκεφτούν και την Τουρκία.
Ενώ η Τουρκία έχει S-400, έχει ταχθεί ανοικτά κατά του Ισραήλ – η οποία είναι και η σωστή θέση – ανοικτά κατά των κυρώσεων στην Ρωσία – που επίσης είναι η σωστή θέση – αποτελεί νευραλγικό παράγοντα στην περιοχή και σεβάσμιο παίκτη…
Ως προς τις ελληνοτουρκικές σχέσεις η Ελλάδα αφόπλισε από συστήματα αεράμυνας τα νησιά χωρίς η Στρατιά της Σμύρνης να μετακινηθεί ούτε εκατοστό ενώ ο Erdogan o Τούρκος Πρόεδρος προωθεί το τουρκολιβυκό σύμφωνο με ΑΟΖ που κόβει την αντίστοιχη ΑΟΖ της Ελλάδος στην Κρήτη.
Που υπάρχει εδώ επιτυχία, αντιθέτως η ελληνική εξωτερική πολιτική είναι επιζήμια στα εθνικά συμφέροντα.
Σχέσεις με Ρωσία… διαρκές έγκλημα

Η Ελλάδα καταστρατηγώντας τις διαχρονικά καλές σχέσεις με την Ρωσία αποφάσισε να ταχθεί στο πλευρό του ΝΑΤΟ, να επικυρώσει κυρώσεις, να επιτρέψει στο ΝΑΤΟ και στις ΗΠΑ να χρησιμοποιούν το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ως πύλη εισόδου θανάτου, όπλων θανάτου, να στείλει όπλα στην Ουκρανία.

Η Ρωσία όμως κέρδισε, η Ουκρανία ηττήθηκε και ο Ουκρανικός στρατός διαλύεται.
Η Ελλάδα αποφάσισε να στηρίξει ένα διεφθαρμένο καθεστώς του Zelensky, η Ουκρανία είναι το άντρο διαφθοράς σε όλη την Ευρώπη και αυτό το σάπιο σύστημα η Ελλάδα αποφάσισε να υποστηρίξει.
Η Τουρκία κράτησε πολύ πιο στρατηγική θέση, η Ελλάδα εμφανίστηκε ως μικρό κανίς που γαβγίζει αλλά δεν δαγκώνει.
Η στάση της Ελλάδος είναι ξεκάθαρη συνειδητά η πολιτική ηγεσία της Ελλάδας και όχι ο ελληνικός λαός αποφάσισε να ταχθεί με την λάθος πλευρά της ιστορίας…
Η Ελλάδα ξεκάθαρα πρέπει να είναι με το πλευρό της Ρωσίας που έχει 100% δίκιο υπερασπίζεται τους ρωσόφωνους και ορθώς πράττει.
Ισραήλ και Ερυθρά θάλασσα

Ο Ισραηλινός στρατός αποδείχθηκε ανίκανος να καταστρέψει την Hamas και λόγω αυτής της ανικανότητας επέλεξε να καταστρέψει τους αμάχους.

Στην Λωρίδα της Γάζας συντελείται γενοκτονία για την οποία η Ελλάδα δεν μίλησε αποτελεί αίσχος δουλοπρέπειας απέναντι στο εβραϊκό στοιχείο.
Ο λαός του Ισραήλ βλέπει την γενοκτονία και την καταδικάζει.
Ο αιμοσταγής πρωθυπουργός του Ισραήλ θα ηττηθεί στις εκλογές και θα εξαφανιστεί από την πολιτική εάν δεν καταλήξει σε φυλακή ως εγκληματίας πολέμου.
Και ενώ συμβαίνουν αυτά η Ελλάδα τάχθηκε στο πλευρό του Ισραήλ και της ναυτικής δύναμης στην Ερυθρά Θάλασσα για να αντιμετωπίσει το κίνημα Ansar Allah.
Ποιο είναι το αποτέλεσμα;
Πολλά ελληνικά πλοία έχουν χτυπηθεί, ο ελληνικός στόλος έγινε στόχος λόγω της λανθασμένης εξωτερικής πολιτικής.
Η Ελλάδα θυσίασε την λογική για να γίνει μέρος μιας αποτυχημένης προσπάθειας…
Πόσοι γνωρίζουν ότι έχουν δεχθεί επίθεση οι αμερικανοί πάνω από 100 φορές σε Συρία, Ιράκ το τελευταίο διάστημα και μετρούν θύματα και απώλειες;
Που είναι η επιτυχία;
Δεν υπάρχει επιτυχία η στρατηγική Biden είναι άθροισμα αποτυχιών και αυτός ο ξεπεσμένος πρόεδρος θα πρέπει να ηττηθεί, να επιστρέψει ο Trump και να αποκατασταθεί η διεθνής τάξη.
Που θα είναι κρυμμένη τότε η ελληνική εξωτερική πολιτική;
Συμπέρασμα

Η ελληνική εξωτερική πολιτική είναι επικίνδυνα επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα.
Η Ελλάδα πρέπει να αποκαταστήσει τις σχέσεις με την Ρωσία και με όποιες δυνάμεις έχει να βάλει φρένο στην γενοκτονία των Παλαιστινίων.

Τα λάθη της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής τα πληρώνει ο ελληνικός στόλος που είναι το θύμα…
Το άθροισμα λαθών της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής έχει δημιουργήσει ένα έκτρωμα…
Προσέξτε τα λάθη πλήττουν σοβαρά τα εθνικά συμφέροντα.
www.bankingnews.gr

loading...