Επειδή είναι γνωστή η ισχύς των Αμερικανοκινούμενων Λοάτκι

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝ Η ΤΥΧΟΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΡΟΜΕΡΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ή ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης*  

Κυρία Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου, κύριοι αρχηγοί κομμάτων και κύριοι βουλευτές κυρίως της ΝΔ,

Επειδή είναι γνωστή η ισχύς των Αμερικανοκινούμενων Λοάτκι, από τα κατωτέρω προκύπτει το ερώτημα αν η τυχόν συγκάλυψη τρομερών εγκλημάτων προκάλεσε ή προκαλεί εκβιασμό ακόμα και του κ. Μητσοτάκη για την εν εξελίξει (ως θα εξηγηθεί) αγχώδη προσπάθεια του εξαπάτησης  του Ελληνισμού για τον γάμο των ομοφυλοφίλων.  Αλλά και για άλλα  Εθνικά θέματα

Με εκβιασμό  προφανώς  και όλων των τυχόν συμμετεχόντων στην συγκάλυψη του τρομερού αυτού εγκλήματος.

Επιτρέψτε μου πρώτα να σας υπενθυμίσω ότι προ καιρού αξιωματικός της αστυνομίας, μετά από έναν μαφιόζικο φόνο.

Πληροφόρησε δημοσίως ότι υπάρχει ευρύτατο δίκτυο νοθείας καυσίμων από εισαγωγή ξυλολίου από τη Βουλγαρία κτλ. Με βυτία και αποθήκες του σε όλην την Ελλάδα.

Είναι προφανές ότι δεν μπορεί αυτό να μην είναι γνωστό στον κ. Μητσοτάκη που σιωπών προφανώς το συγκαλύπτει

Σας υπενθυμίζω επίσης ότι ενώ υπήρχαν δημόσιες καταγγελίες έγινε ως όλα δείχνουν, με ως λέγεται έγκριση του κ. Μητσοτάκη, συγκάλυψη του ότι αιτία δολοφονίας της άμοιρης συζύγου Καρολάιν του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ήταν το λαθρεμπόριο ναρκωτικών.  Προφανώς  από την εν γνώσει του κ. Μητσοτάκη έκθεση.

Δείτε πχ Έκθεση: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν λαθρέμπορος ναρκωτικών και η Caroline το έμαθε

(https://gr.rua.gr/2023/01/04/%CE%AD%CE%BA%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%BF-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BC%CF%80%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%AE%CF%84%CE%B1/)

Μετά τα ανωτέρω υπενθυμίζω Κυρία Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου ότι εδώ και αρκετό καιρό, με επικεφαλής τον γνωστότατο  κ. Κακλαμάνη και ομοίους του, βρίσκεται, ως θα εξηγηθεί στη συνέχεια.

Μια κατ αρχήν ανεξήγητη τερατώδης προσπάθεια εξαπάτησης του Ελληνισμού όσον αφορά τον γάμο των …. «ομοφύλων».

Των «ομοφύλων» αντί ομοφυλοφίλων.  Άλλη μία εξαπάτηση – παραπλάνηση του  Ελληνισμού με δολοφονία της Ελληνικής γλώσσας

Η απάτη έγκειται Κυρία Εισαγγελεύ στη δήλωση του κ. Μητσοτάκη ότι αποφάσισε με σχεδόν ολική διαφωνία του Ελληνισμού και χωρίς δημοψήφισμα

Να επιβάλει μετά ανεξήγητης κατ αρχήν μανίας,  τον γάμο …  και ισότητα στα δικαιώματα παιδιών ομόφυλων ζευγαριών που ήδη υπάρχουν. Χωρίς δήθεν υιοθέτηση τέκνων, παρένθετης μητέρας κτλ. Για νέους όμοιους γάμους «ομοφύλων»

Εδώ στο  που ήδη υπάρχουν βρίσκεται  η απαράδεκτη «έξυπνη» εξαπάτηση του Ελληνισμού από τον κ. Μητσοτάκη.  Γιατί ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να γνωρίζει και σιγούραρα γνωρίζει εξαπατώντας τον Ελληνισμό

Ότι μετά τη ψήφιση του νόμου του, με προσφυγή στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων δικαιωμάτων,  θα δοθεί σε όλους το δικαίωμα του «που ήδη υπάρχουν»

Και με παρένθετη μητέρα κτλ, εφ όσον πολλά από  τα «που ήδη υπάρχουν»,  πολλά  αποκτήθηκαν με παρένθετη μητέρα κτλ.

Επειδή Κυρία Εισαγγελεύ η  για κάθε λογικό άνθρωπο  ενέργεια απάτης αυτή του κ. Μητσοτάκη, όσον αφόρα  την υιοθεσία ή απόκτηση τέκνων από παρένθετη μητέρα

Οδηγεί σε αφανισμό του Ελληνισμού που  θα την προκαλέσει μακροπρόθεσμα η επέκταση της «ομοφυλοφιλίας» αυτής που προωθεί ο κ. Μητσοτάκης.

Και επειδή είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης πρέπει ως πρωθυπουργός να γνώριζε και συνεπώς  κάλυπτε και καλύπτει το τρομερό  θέμα της νοθείας καυσίμων με αποθήκες ξυλολίου, βυτία κτλ

Και η διεξαγόμενη έρευνα θα δείξει αν υπήρχε συγκάλυψη και για το τρομερό γεγονός στα Τέμπη με εξαΰλωση νέων από την ως λέγεται φωτιά εξ αιτίας  του ξυλολίου.

Και επειδή ως όλα δείχνουν υπήρξε συγκάλυψη στα ανωτέρω,  δεν μπορεί  να δεχθεί κανείς ότι η συγκάλυψη έγινε εν αγνοία του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη.

Και επειδή τυχόν εκβιαζόμενος πρωθυπουργός της πατρίδας αποτελεί κίνδυνο για πλείστα άλλα Εθνικά Θέματα

Επιτρέψτε μου κυρία Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου να ζητήσω ως Έλλην πολίτης έρευνα σας.

Αν ήταν εν γνώσει του κ. Μητσοτάκη του το θέμα του δικτύου ξυλολίου (που όμως του έγινε γνωστό μετά τη δημόσια καταγγελία εκπροσώπου της αστυνομίας)

Καθώς και το θέμα της ως φαίνεται συγκάλυψης του τρομερού εγκλήματος του πιλότου ελικοπτέρων Μπάμπη για μεταφορά ναρκωτικών σε επιφανείς με το ελικόπτερο του.

Και λήψη των κατά την κρίση σας και αρμοδιότητα σας μέτρων εναντίον οιουδήποτε όσο υψηλά  και αν ίστανται.

Τέλος είναι σαφές Κυρία Εισαγγελεύ, ότι πραγματική δημοκρατία δεν μπορεί να υπάρξει στην πατρίδα μας , πλην πολλών άλλων, χωρίς πραγματική ελευθεροτυπία.

Και δεν υπάρχει ελευθεροτυπία στη γενικότερη της έκφραση όταν όλα τα γνωστά ΜΜΕ (τα γνωστά κανάλια τηλεόρασης) μεταδίδουν αηδιαστικά – καθημερινά – καρμπόν και την  νυν προπαγάνδα του κ. Μητσοτάκη. Με τον γνωστόν άλλοτε για την μαχητικότητα του δημοσιογράφο να λέει ότι ο σταθμός δεν του ανήκει ..

Ούτε αποτελεί δημοκρατία το άστε μερικούς να γράφουν ή να λένε για να υπάρχει επίφαση δημοκρατίας.

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης

loading...