Αγαπητέ Πρωθυπουργέ της Ελλάδος Κυριάκο Μητσοτάκη Ελαίου ΘΕΟΥ… 

Ο Άγιος Διορατικός Πνευματικός, Παπά Διονύσιος, ο Ρουμάνος τυφλός στη Σκήτη της Ι. Μ. Βατοπεδίου, εξομολογούσε τον βασιλέα Φίλιππο της Αγγλίας και τον σημερινό βασιλέα Κάρολο και ως πνευματικός δια του Αγίου Πνεύματος Συμβούλευε τον Ηγουμένου Γρηγόριο της Ι. Μ. Δοχειαρίου…….

Κατά το 1992 με 1993 μας μετέφερε ο Ηγούμενος Γρηγόριος τα εξής λόγια του αείμνηστου Παπά Διονύση: Δεν πέρασε ποιο δαιμονισμένος Πρωθυπουργός από τον Ανδρέα Παπανδρέου από την Ελλάδα…. διότι ψήφισε 3 νόμους που μετέφεραν την ΑΜΑΡΤΙΑ στον Ελληνικό Λαό και στους Έλληνες φορολογούμενους……

1ος] Αποποινικοποίηση της Μοιχείας με την απελευθέρωση της Γυναίκας με Διαζύγια – Πορνεία……..

2ος | Πολιτικός Γάμος, ξεκλήρισε τον θεσμό τη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ…… ΑΘΕΊΑ

3ος] Οι ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ Νόμιμες, Δωρεά και Ελεύθερες στα Δημόσια Νοσοκομεία, ώστε η

Αμαρτία του Φόνου να βαραίνει τους Έλληνες Φορολογούμενους.

Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ δεν Εμπαίζεται….. Τι πάτε να κάνετε ??? Τους Ανώμαλους – Ανώμαλες, τα Σόδομα και Γόμορρα, να τους Νομιμοποιήσετε ως Φυσιολογικούς ???

Ανοίξτε λίγο Παλαιά Διαθήκη και Νέα, Διαβάστε και ΣΥΝΕΤΙΣΤΕΙΤΕ……. Που είναι η Πίστη σας, στην ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ???

Δεν Καταλαβαίνετε γιατί τόσες Πυρκαγιές τα τελευταία χρόνια ??? Γιατί κάηκαν εκατομμύρια στρέμματα στην Ελλάδα ???, όπως κάηκαν τα ΣΟΔΟΜΑ ΓΟΜΟΡΡΑ ???

Δεν καταλαβαίνετε γιατί έγιναν οι πλημμύρες στη Θεσσαλία, Λάρισα – Βόλο. Γιατί δεν Συνετίστηκαν οι Λαοί μετά το κάψιμο στα Σόδομα Γόμορρα, αλλά επί 1.000 χρόνια Έζησαν Ανώμαλα και ο ΘΕΟΣ πλημμύρισε όλο τον Κόσμο και έμεινε μόνο ο Νώε με την οικογένειά

του…..

Υπάρχουν Άγιοι σήμερα εν ζωή, όπως ο Άγιος Πορφύριος, Άγιος Παΐσιος, Άγιος Εφραίμ ο Κατουνακιώτης. Υπάρχουν Διορατικοί με Διάκριση με Πανάγιο Πνεύμα. Ο Νικόλαος Μητροπολίτης ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ. Αυτοί μπορούν να σας Συμβουλεύσουν, να μετανοήσει ο ΛΑΟΣ να ΣΩΘΟΥΝ ΨΥΧΕΣ πριν έλθουν άλλες ΣΥΝΦΟΡΕΣ…….

****..

ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ…. που προστατεύει την Ελλάδα…….. όπως επί Σημίτη δεν επέτρεψε να ανατινάξουν το Πολεμικό Αεροδρόμιο της ΣΚΥΡΟΥ οι Τούρκοι κομάντος, που είχαν αποβιβαστεί από υποβρύχιο στο νησί του Μεγαλομάρτυρα Γεωργίου [Πολιούχο Σκύρου]… και Γίνεται το ΘΑΥΜΑ…. ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕΓΑΣ στα παράλια Μαύρης Θάλασσας έως Κωνσταντινούπολη…..

ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ 23 μέτρα το Τούρκικο Ναυαρχείο στον Ναύσταθμο. Πνίγηκε ο τότε Αρχηγός Στρατού Τούρκος Ναύαρχος, με όλο το Επιτελείο του και οι 50 Εβραίοι αξιωματικοί. Η ΕΡΤ 1 έδειξε την επομένη στις ειδήσεις, τα φέρετρα που τα κατέβασαν από το Αεροπλάνο στο ΤΕΛ ΑΒΙΔ ………. (Θυμάμαι τα είδα προσωπικά και εγώ]. Νεκροί Τούρκοι 40.000 από τον Σεισμό ABIA………. κάτω από τα γκρεμισμένα κτίρια, έως τα παράλια της Κωνσταντινούπολης.

Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ……. Αυτός σας έσωσε την Άνοιξη του 2023 από επεισόδιο προγραμματισμένο και σχεδιασμένο. Έκανε το ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ…..ΜΕΓΑ ΣΕΙΣΜΟ στην Ανατολία, κατεδαφίζοντας χιλιάδες κτίρια με πάνω από 75.000 νεκρούς.

Καλέστε τους Ιεράρχες να γίνουν ικέτες με Προσευχές Μετανοίας, να κατανοήσουν το λάθος τους, να Μετανοιώσουν, να Εξομολογηθούν και να Σωθούν οι ψυχές τους, και όλος ο Λαός μας…..

Σταματήστε και ακυρώστε το Διαβολικό νομοσχέδιο για ανώμαλους Γάμους. Είναι αίσχος…… Να Απαγορεύετε τα ΜΜΕ να συζητούν και να δείχνουν τις Ανώμαλες Διαστροφές στις ειδήσεις, ώστε να βλέπουν τα παιδιά στην τηλεόραση …….

Η Μεγαλύτερη Δύναμη της Ελλάδος, είναι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Προστατέψετε την…..

Η Παναγιά Μαζί σας……. Ίνα σώσετε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ Γένος…..

Αναγνώστης

loading...