Πώς λειτουργεί πραγματικά η παγκόσμια χειραγώγηση του μυαλού

Οι μαζικές ψυχικές ασθένειες οργιάζουν σε όλο τον κόσμο και ο Γερμανός επιστήμονας Dr. Michael Nehls προσφέρει μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το γιατί.
Συγγραφέας του βιβλίου “The Indoctrinated Brain”, ο Dr. Nehls εμφανίστηκε με τον Mike Adams, τον Health Ranger, σε ένα επεισόδιο του “Health Ranger Report” για να συζητήσουν περαιτέρω το θέμα.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Dr. Nehls ξεδιπλώνει όσα έχει μάθει τις τελευταίες δεκαετίες στις μελέτες του σχετικά με τον ανθρώπινο εγκέφαλο και το πώς τον εκμεταλλεύεται η παγκοσμιοποιημένη “ελίτ”.

“Έβλεπα την επίθεση στον ανθρώπινο εγκέφαλο έμμεσα από την πολιτική υγείας των τελευταίων δεκαετιών”, εξηγεί ο Dr. Nehls.

“Αλλά αυτό που παρατηρήσαμε το 2020 και ακόμη χειρότερα με το πρόγραμμα έγχυσης mRNA το 2021, όταν ξεκίνησε, έγινε απολύτως σαφές ότι πρόκειται για μια πραγματικά μεγάλη επίθεση στο ανθρώπινο ψυχικό ανοσοποιητικό σύστημα”.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε παρακολουθήσει ολόκληρο το παρακάτω βίντεο για να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Οι άνθρωποι δεν είναι πλέον σε θέση να σκέφτονται λόγω της επίθεσης στο ανθρώπινο ψυχικό ανοσοποιητικό σύστημα
Αν και η επίθεση στον ανθρώπινο εγκέφαλο ήταν μια συνεχής επιχείρηση εδώ και πολλά χρόνια, κορυφώθηκε πραγματικά με την εμφάνιση της “πανδημίας” του κοροναϊού της Γουχάν (COVID-19).

Για πρώτη φορά στην πρόσφατη ιστορία, οι άνθρωποι παντού πίστεψαν το ψέμα ότι κυκλοφορούσε ένας τρομακτικός “ιός” που απαιτούσε να μείνουν φοβισμένοι στο σπίτι, να αποκόψουν τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς τους και να κάνουν τη μία χημική ένεση μετά την άλλη για να παραμείνουν “ασφαλείς”.

Το COVID και η εκστρατεία “εμβολίων” της Επιχείρησης Warp Speed που το συνόδευσε αποσυντόνισαν επιτυχώς το μυαλό των περισσότερων ανθρώπων, με αποτέλεσμα να χαλαρώσουν την επιφυλακή τους και να πιστέψουν ό,τι τους έλεγαν οι “αρχές”.

Για να επιβιώσουν ως είδος, οι άνθρωποι πρέπει να ενεργοποιήσουν το νοητικό ανοσοποιητικό τους σύστημα με έναν υγιή και εποικοδομητικό τρόπο, κάτι που από πολλές απόψεις δεν είναι πλέον εφικτό, αφού η ανθρωπότητα δέχεται επίθεση από ένα όλο και πιο κακό παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης που δεν σέβεται την ανθρώπινη αυτονομία και στερεί από τους ανθρώπους τους καρπούς της εργασίας τους.

Έχει γίνει μια κατάσταση όπου δεν έχει πλέον νόημα ούτε καν να προσπαθήσουμε, τουλάχιστον όχι στο βαθμό που θα υπαγόρευε το φυσικό ένστικτο, επειδή κάτι τέτοιο γίνεται άσκηση ματαιότητας.

Στην αρχή της ζωής μας, ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι γεμάτος με θαυμασμό και δυνατότητες για το μέλλον. Το ανοσοποιητικό σύστημα του εγκεφάλου συντονίζεται με το υπόλοιπο ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος για να διευκολύνει τη συνεργασία μεταξύ του εντέρου και του εγκεφάλου.

Αυτή η συνεργατική ρύθμιση δέχεται επίθεση από όλα τα είδη των πραγμάτων, συμπεριλαμβανομένων όχι μόνο των εμβολίων COVID και άλλων παιδικών “εμβολίων”, αλλά και του 5G και άλλων σχετικών ασύρματων τεχνολογιών, των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών (ΓΤΟ) στην παροχή τροφίμων, του εγκεφαλικά βλαβερού προγραμματισμού των μέσων ενημέρωσης και της ανεξέλεγκτης διαφθοράς τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα που κρατά την ανθρωπότητα σκλαβωμένη σε μια μήτρα εγκεφαλικής ύπαρξης από την οποία δεν υπάρχει προφανής διαφυγή.

Προσθέστε στο μείγμα την έλευση της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και την αντικατάσταση του ανθρώπινου εγκεφάλου από υπολογιστές και ρομπότ και η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο τρομερή. Είναι οι άνθρωποι ακόμα σχετικοί, ας πούμε, ή οι παγκοσμιοποιητές έχουν καταστήσει όλους τους χωρικούς τους περιττούς και παρωχημένους;

Ο Dr. Nehls πιστεύει ότι υπάρχουν λύσεις που έχουν τη δυνατότητα να “ξεμπλοκάρουν” τη νευρογένεση στον εγκέφαλο, επιτρέποντας στους ανθρώπους να αξιοποιήσουν και πάλι την πλήρη εγκεφαλική τους δύναμη. Παρακολουθήστε το παραπάνω βίντεο για να μάθετε περισσότερα για τις ιδέες του.

katohika.gr/

loading...