Ο στρατηγός Flynn προειδοποίηση έκτακτης ανάγκης, Οι παγκοσμιοποιητές σχεδιάζουν να πυροδοτήσουν έναν νέο αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο

Ο στρατηγός Μάικλ Φλιν και ο Κλέι Κλαρκ συμμετέχουν ζωντανά στο στούντιο του Άλεξ Τζόουνς για να παρουσιάσουν τους επικίνδυνους καιρούς που ζούμε και πώς να αποφύγουμε την πλήρη καταστροφή της χώρας μας και έναν αιματηρό 2ο εμφύλιο πόλεμο.

Όλη η πολιτική επιτάχυνση που λαμβάνει χώρα την τελευταία δεκαετία έχει οδηγήσει στις επόμενες εκλογές, καθώς μια άλλη προεδρική κυβέρνηση που θα διοικείται από το κατεστημένο θα είναι ο θάνατος της Αμερικής, με την ελίτ να εργάζεται ανοιχτά για την κατάρρευση της χώρας, ώστε να ξεκινήσει η Μεγάλη Επαναφορά της Τεχνοκρατίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

 

Ο Flynn ζήτησε επίσης να διεξαχθούν έρευνες για τις αποτυχίες της ασφάλειας κατά την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ που οδήγησε σε μαζικούς βομβαρδισμούς στη Γάζα ως αντίποινα.

Η επίθεση και ο πόλεμος που ακολούθησε έφτασαν στο σημείο όπου ο Μπενιαμίν Νετανιάχου λέει τώρα ότι η Αμερική και άλλα δυτικά έθνη πρέπει να υποδεχθούν τους πρόσφυγες της Γάζας που εκτοπίστηκαν από τα ισραηλινά πυραυλικά πλήγματα.

 

 

 

loading...