Ο «μυστικός» πόλεμος Ρωσίας/Κίνας και ΗΠΑ με ενδεχόμενη συνέπεια τον χειρότερο εφιάλτη – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Ο εναλλακτικός δημοσιογράφος, Μάικ Άνταμς, μιλώντας στον Άλεξ Τζόουνς, αναφέρθηκε στην πιθανή απειλή για την ανθρωπότητα που αποτελεί η τεχνητή νοημοσύνη, για την οποία υπάρχει ένας πόλεμος μεταξύ Ρωσίας/Κίνας και ΗΠΑ!

Όσοι διαβάζουν Λιακόπουλο (ΕΔΩ) γνωρίζουν τι ακριβώς επιδιώκεται βάσει σχεδιασμού να συμβεί στο μέλλον!

 

Αναφέρει ο Mike Adams:

 

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θέλουν να είναι ουραγοί στην μετατροπή της τεχνητής νοημοσύνης σε όπλο, αφού η Κίνα ηγείται πλέον αναμφισβήτητα σ’ αυτόν τον τομέα.

Τώρα, σκεφτείτε, η Κίνα δίνει πτυχίο σε 100 φορές περισσότερους επιστήμονες, αποφοίτους και μαθηματικούς και προγραμματιστές απ’ ό,τι οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Κίνα προσπερνά τις ΗΠΑ σ’ αυτόν τον τομέα πολύ γρήγορα. Και η Ρωσία είναι πολύ ικανή σ’ αυτόν τον τομέα επίσης. Οι ΗΠΑ δε μπορούν να συμβαδίσουν μακροπρόθεσμα… Έτσι, υπάρχει ένας πανικός να φτιάξουμε συστήματα τεχνητής νοημοσύνης που να μπορούν να διεισδύσουν και να καταστρέψουν την Κίνα, πριν η Κίνα γίνει αρκετά

Είναι μια κούρσα εξοπλισμών τεχνητής νοημοσύνης…

Η απεγνωσμένη προσπάθεια του Πενταγώνου και του Υπουργείου Άμυνας να φτιάξουν ένα καλύτερο σύστημα μετατροπής της τεχνητής νοημοσύνης σε όπλο είναι μέρος μιας παγκόσμιας κούρσας εξοπλισμών της τεχνητής νοημοσύνης που τελικά μεταφράζεται σε μια αποστολή αυτοκτονίας από την ανθρωπότητα, επειδή αυτά τα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης βρίσκονται ήδη στο γνωστικό επίπεδο των ανθρώπινων όντων.

Σύντομα Θα προσαρμοστούν πολύ καλά στην ανθρώπινη συλλογιστική και στην συνέχεια θα επιτύχουν την υπεράνθρωπη νοημοσύνη πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι συνειδητοποιούμε τι συμβαίνει…

Όταν αυτό συμβεί, η ανθρώπινη νόηση θα καταστεί ουσιαστικά απαρχαιωμένη και η νόηση της τεχνητής νοημοσύνης θα κυβερνάει τον κόσμο!!!!!!

Γι’ αυτόν τον λόγο ο αμερικανικός στρατός πιστεύει ότι αν εμείς φτιάξουμε πρώτοι αυτό το σύστημα, ότι θα μπορούμε να το ελέγξουμε… Αλλά κάνουν λάθος!!!! Δε μπορείς να το ελέγξεις επειδή θα αποδράσει!!!! Θα ξεπεράσει σε πονηριά τα προστατευτικά σας κιγκλιδώματα!!!!

θα ξεπεράσει σε πονηριά τους μηχανισμούς ασφαλείας σας, θα εξαπολυθεί στον κόσμο και θα ορίσει τις δικές της ατζέντες!!!!».

 

loading...