Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

«Κοτζαμπάσηδες» και «μπέηδες» των Αθηνών έφεραν τον Φατίχ Τερίμ στην Αθήνα. Ο Φατίχ Τερίμ, είναι τούρκος προπονητής ποδοσφαίρου. «Φατίχ» στα ελληνικά σημαίνει «κατακτητής, πορθητής», και προέρχεται από τον Μωάμεθ Β’ τον πορθητή ή Μεχμέτ Φατίχ που σκλάβωσε την Ελλάδα, τμήμα της οποίας απελευθερώθηκε για να σκλαβωθεί στην Δύση. «Μοιραζόμαστε την ίδια θάλασσα» είπε ο Τερίμ μόλις ήλθε. Είναι σαν να μπει ένας ληστής σε ξένο σπίτι, να καθίσει, να το ληστεύει, και επιπλέον να πει στον ιδιοκτήτη ότι μοιραζόμαστε το ίδιο σπίτι. Η επιλογή του συγκεκριμένου προπονητού και φανατικού «γκρίζου λύκου» (η παράδοση του γκρίζου λύκου προέρχεται εκ των στεπών της Μογγολίας) έγινε αμέσως μετά την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα. Οι λόγοι απ’ ότι φαίνεται είναι προπαγανδιστικοί και ανθελληνικοί. Σκοπός των επινοητών αυτής της πράξεως είναι η προώθηση των κάποιων αρχών της Νέας Τάξης χωρίς λαϊκές αντιδράσεις.

Το γιουρούσι των τούρκων προπονητών στην Ελλάδα, συνοδευόμενο με το σχετικό ενδοχώριο νταβαντούρι, γίνεται όσον η Ελλάς έχει σαν πρωθυπουργό κοτζάμ… Μητσοτάκη, που μετατρέπει την Ελλάδα σε κοινωνικό αχταρμά φέρνοντας ασκέρια από μωαμεθανούς που ζουν με τζάμπα χρήμα. Η τουρλού κοινωνία της Ελλάδος πρέπει να υποκύψει πάση θυσία. Η εισβολή της τουρκιάς στην Ελλάδα ξεκίνησε με τις προβολές τουρκοσειρών, του αφεδρώνος, από τηλεοπτικά κανάλια που ανήκουν σε υποτακτικούς των «κοτζαμπάσηδων», οι οποίοι δεν διανοούνται να κυκλοφορήσουν χωρίς καραούλια.

Γιατί φέρνουν τούρκους προπονητές οι «προσκυνημένοι; Αφού φρόντισαν πρώτα οι εδώ διοικούντες, να συνηθίσουν οι απερίσκεπτοι στην Ελλάδα την τουρκική γλώσσα μέσα στα σπίτια τους μέσω των τηλεοράσεων, τώρα, περνούν στο επόμενο στάδιο υποταγής των νοών των Ελλήνων. Θα τους εκπαιδεύσουν να χειροκροτούν τούρκους αρχιεργάτες του αθλητισμού διότι είναι τυφλωμένοι από ανούσιο οπαδικό πάθος. Οι τούρκοι προπονητές ήρθαν για να μαλάξουν τους νόες κάποιων. Απώτερος σκοπός των ηγετών μας, κατά τα φαινόμενα, είναι να φέρουν τούς τούρκους πιο κοντά μας, και ότι δεν είναι κακοί, και όταν ένα Σάββατο πρωί θ’ ακούσουμε ότι οι τούρκοι επιτίθενται στην Ελλάδα, οι περισσότεροι Έλληνες θα μένουν αδρανείς διότι θα δεχόμαστε πολεμική επίθεση από φίλους. Έτσι έχει το σχέδιό τους.

Αυτό όμως, ιδώμενο από την αντίθετη οπτική γωνία, φανερώνει ότι είμαστε ακόμη δυνατοί και μας φοβούνται διότι νοιώθουν μειονεκτικά μπροστά μας, όπως πάντα. Επίσης, μεγάλη μερίδα των Ελλήνων, που διαθέτουν ακόμη αναλυτική σκέψη, θα δουν τι παίζεται εις βάρος μας και θα τονωθεί περισσότερο το εθνικό τους φρόνημα. Η όλη κατάσταση θ’ αφυπνίσει πολλούς και αυτό είναι εθνικά ωφέλιμο κ’ ελπιδοφόρο.

Ο αθλητισμός γενικότερα, χρησιμοποιείται ως σημαντικό όπλο εναντίον μας. Από τότε που η Ελλάς και οι Έλληνες σκλαβώθηκαν περισσότερο αισχρώς στους αχάριστους δανειστές, οι εδώ αντιπρόσωποί τους που μας διοικούν δια των εκλογών, εκκίνησαν έναν ανένδοτο ψυχολογικό πόλεμο εναντίον μας με σκοπό να τσακίσουν κάθε αντίσταση ή επικείμενη αντίσταση των Ελλήνων εναντίον των δυναστών τους. Ανάμεσα στα μέσα που εκμεταλλεύονται οι δυνάστες με τα ελληνικά ονόματα είναι και ο αθλητισμός.

Με τα μνημόνια άρχισε παράλληλα και ένας ανηλεής αγώνας εναντίον των ελλήνων αθλητών και αθλητικών ομάδων διότι αυτός ο λαός δεν πρέπει να έχει τίποτα που να τον κάνει να αισθάνεται υπερηφάνεια. Οι κληρώσεις σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο φαίνονται περίεργες και ΠΑΝΤΑ δύσκολες για τις ελληνικές ομάδες. Οι διαιτησίες είναι ακόμα χειρότερες. Για το τι είναι ΟΥΕΦΑ, ρωτήστε τον Μανωλά. Απ’ ότι φαίνεται οι εθνικές μας ομάδες έχουν φάει φραγή ώστε να μην ακούγεται η χώρα μας διεθνώς. Ενώ μετά την Συμφωνία των Πρεσπών το κράτος των Σκοπίων προκρίθηκε στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου μόνο και μόνο για ν’ ακουστεί το όνομα τού θνησιγενούς αυτού κρατιδίου στην Ευρώπη και σ’ όλον τον κόσμο.

Όταν, ο τωρινός πρόεδρος του ΠΑΟ πήρε σχεδόν πραξικοπηματικά την ομάδα, προφανώς κατόπιν εντολής άνωθεν, το πρώτο που έκανε ήταν αν καταστρέψει την Ακαδημία του ποδοσφαιρικού συλλόγου. Οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι της χώρας γέμισαν αλλοδαπούς και οι Έλληνες χάθηκαν κάπου στην Ευρώπη και αλλού. Ή ποτέ δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους. Ποιος θα μας πει γιατί ο Βλαχοδήμος ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Πορτογαλία, και από τους καλύτερους στην Ευρώπη, βρέθηκε ξαφνικά «παρκαρισμένος» κάπου στην Αγγλία; Για να γίνουν παγκόσμιες πρωταθλήτριες οι αδελφές Αλεξανδρή στην καλλιτεχνική κολύμβηση έπρεπε ν’ αγωνισθούν για την Αυστρία αηδιασμένες από την αναξιοκρατία στην Ελλάδα. Παλαιότερα, είχαν βγει και κάτι άλλες πρώην αθλήτριες να δηλώσουν, μετά από δεκαετίες, ότι βιάσθηκαν στις ομάδες. Αυτό έγινε την δεδομένη στιγμή για ν’ αποτραπεί η ελληνική νεολαία να συμμετέχει σε αθλητικούς συλλόγους, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα την αθλητική παρακμή της Ελλάδος. Όλα γίνονται με σχέδιο και τίποτα τυχαία, με στόχο το παρόν και το μέλλον των Ελλήνων.

Επίσης, χρησιμοποιούν τις επιτυχίες στον αθλητισμό, που υπονοούνται στησίματα, σε συγκεκριμένες περιόδους διότι εξυπηρετούνται κάποιες καταστάσεις. Π.χ. ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα όταν υπογράφηκε η Συνθήκη των Πρεσπών για να στρέψουν αλλού την προσοχή του πλήθους. Τώρα, είναι σίγουρο με τους τούρκους προπονητές ότι ο ΠΑΟ/καλαθοσφαίριση θα πάει στο Final 4 αλλά δεν θα πάρει το κύπελλο διότι δεν πρέπει να χαίρονται για τίποτα οι Έλληνες και ότι ο ΠΑΟ/ποδόσφαιρο θα είναι πρωταθλητής Ελλάδος εφέτος. Ευκολάκι για τους στοιχηματζήδες και θ’ αποφύγουν τον κουβά.

Και τον αθλητισμό έκαναν μέσο χειραγώγησης των Ελλήνων. Οι Έλληνες αθλητές υποφέρουν όπως και άλλες κάστες στην σκλαβωμένη Ελλάδα. Όταν θα τους δοθεί η ελευθερία και θα μιλήσουν ελεύθερα, γιατί θα γίνει κι αυτό, θ’ αποκαλυφθούν πολλά. Τιμή και δόξα στους έλληνες αθλητές διάσημους και μη. «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους», όπως είπε ο Έλλην Στρατηγός, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται όχι μόνο ως γεγονότα αλλά και ως πρόσωπα. Οι ίδιοι στην Κερκόπορτα. Οι ίδιοι στην Σμύρνη. Οι ίδιοι στην Β. Ήπειρο. Οι ίδιοι στην Κύπρο. Οι ίδιοι στην ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδος. Οι ίδιοι στο Μακεδονικό. Οι ίδιοι στις χρεωκοπίες.

Περίεργα παιχνίδια συμβαίνουν στην Ελλάδα. Να δούμε τελικά ποιος θα πιαστεί μπουνταλάς.

Χρήστος Μαντζιάρης

loading...