Θελει και γάμο το λείψανο …

Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Παντρεύτηκε το ζευγάρι

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου.

Ο γάμος τους τελέστηκε στην Ιερά Μονή των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή και σύμφωνα με την εφημερίδα On Time, οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους δέκα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως τα παιδιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη δεν παρέστησαν. Απούσα ήταν και η μητέρα της νύφης λόγω προβλημάτων υγείας. Κουμπάρος έγινε στενός φίλος του 84χρονου νομικού.

Τον Νοέμβριο, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είχε πει στην εφημερίδα On Time: «Η Γεωργία σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα. Το παν. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό και ο γάμος θα γίνει άμεσα, πριν από το τέλος του 2023. Θα γίνει στο σπίτι που έχω στην Παιανία, όπου εκεί υπάρχει το ερημοκλήσι του Αγίου Θωμά. Αυτή είναι η σκέψη μου. Τώρα μένουμε στο σπίτι μου, στον Διόνυσο, και αυτή την περίοδο ψάχνουμε να αγοράσουμε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό» και πιο μετά, επιβεβαίωσε ότι θα παντρευόταν την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» πριν την αλλαγή του χρόνου.

Όταν η Τζόρτζια Σιακαβάρα ρωτήθηκε από ρεπόρτερ σχετικά με το αν έχει λάβει μονόπετρο στον αρραβώνα της με τον 84χρονο, εκείνη απάντησε: «Όχι δεν μου αρέσουν τα μονόπτερα, υπάρχουν βέρες ωραίες, λεπτές, μικρές, που απλώς έχουν ένα νόημα, για μένα» και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι: «Θα βάλω το νυφικό της μητέρας μου».

loading...