ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΑΠΌ ΕΡΥΘΡΑ ΌΠΩΣ ΑΠΟ ΛΙΒΥΗ;

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΧΟΥΘΙ! ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΑΠΌ ΕΡΥΘΡΑ ΌΠΩΣ ΑΠΟ ΛΙΒΥΗ;

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ-ΜΠΡΕΛΟΚ ΟΥΤΕ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 25.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ…

ΒΙΝΤΕΟ

Δώσαμε τον Οτσαλάν βοηθήσαμε να σπάσει το κουρδικό μέτωπο που αναχαίτιζε τον τούρκικο επεκτατισμό προς τ΄Ανατολικά με συνέπεια να ανοίξει ο δρόμος για το συριακό και την κατοχή σήμερα από Τουρκία συριακού βορρά.

Χτυπήσαμε πισώπλατα τη Σερβία ως το μονοπάτι του Εφιάλτη από όπου πέρασαν αμερικάνικα στρατεύματα.

Γίναμε το μεγαλύτερο διαμετακομιστικό κέντρο στο Νότο για τον πόλεμο στην Ουκρανία κατά της Ρωσίας υποστηρίξαμε επί μια 10ετία τη ψευδεπίγραφη συριακή αντιπολίτευση τούρκικων συμφερόντων κατά συριακού κράτους ταυτιστήκαμε με Ισραήλ σε μια Γενοκτονία και εθνοκάθαρση που θα μείνει παροιμιώδης στην ιστορία και τώρα αποφασίσαμε να συμμετέχουμε και κατά της Υεμένης σε μια χώρα που βγαίνει από πολυετή πόλεμο με στυγνό εμπάργκο για να υποστηρίξουμε τα ισραηλινά συμφέροντα όπως λένε οι Χούθι.

Ο Χρ. Στυλιανίδης δήλωσε πως η Ελλάδα είναι έτοιμη να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε διεθνή πρωτοβουλία για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας στην Ερυθρά Θάλασσα.

Μείζον πρόβλημα για τη διεθνή οικονομία, οι επιθέσεις σε εμπορικά πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα και ότι το υπουργείο Ναυτιλίας έχει ήδη επαφές για το θέμα αυτό με αξιωματούχους της ΕΕ και των ΗΠΑ. Ανακοίνωσε ότι η χώρα μας δεν είναι στην πρώτη φάση, αλλά είναι έτοιμη στο να συμμετάσχει σε μια διεθνή πρωτοβουλία..

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

 

loading...