ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΙΡΟΥΕΤΑ ΑΡΕΣΤΟΒΙΤΣ:«Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ – Η “ΝΕΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ” ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ»

ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ Β.ΖΕΛΕΝΣΚΙ!

 

Έντονες διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη στα ανώτατα κλιμάκια της ουκρανικής πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας καθώς ο πρώην στενός και κορυφαίος σύμβουλος του Β.Ζελένσκι, Ολέξι Αρεστόβιτς, ολοκληρώνει μια στροφή 180 μοιρών υπέρ της Ρωσίας.

Ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Ουκρανού προέδρου Βολοντιμίρ Ζελένσκι, Ολέξι Αρεστόβιτς, δήλωσε ότι Ρωσία και Ουκρανία πρέπει να ενωθούν σε μία χώρα!

Ο Αρεστόβιτς έστειλε μήνυμα στον Β.Πούτιν ζητώντας δημόσια τον τερματισμό του πολέμου.

“Η “νέα Ουκρανία” πρέπει να ενωθεί με την Ρωσία ώστε μαζί να κινηθούν “νομικά” εναντίον των Δυτικών, για την καταστροφή που προκάλεσαν στην Ουκρανία, πυροδοτώντας τον πόλεμο” ανέφερε ο Αρεστόβιτς.

Προφανώς με τον όρο “Νέα Ουκρανία” ο Αρεστόβιτς αποδέχεται την εκχώρηση εδαφών στην Μόσχα.

Στη συνέχεια ο Αρεστόβιτς καλεί τους Ουκρανούς να απομακρύνουν τον Ζελένσκι και να συνάψουν ειρήνη με τη Ρωσία!

Πρόκειται για μια αριστουργηματική πιρουέτα βγαλμένη από τα ρωσικά μπαλέτα Μπολσόι. Είναι αδύνατον ο Αρεστόβτις να μην εκφράζει πλέον την κυρίαρχη τάση εντός του ουκρανικού Στρατού που κατανοεί ότι δεν υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Ο ίδιος έχει πει ότι έχει την στήριξη κορυφαίων Ουκρανών Στρατηγών.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TA BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ 

loading...