ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ;

ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ π. ELIAS AWWAD ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΡΑΜΑΛΑ: «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ»!

ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ; ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ. ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.
ΒΙΝΤΕΟ
O Ελληνορθόδοξος κληρικός π. Elias Awwad πνευματικός προϊστάμενος στη Ραμάλα: Οι εκκλησίες βομβαρδίστηκαν όπως και τα τζαμιά. Τα σπίτια των χριστιανών βομβαρδίστηκαν όπως και των μουσουλμάνων.
 Χριστιανοί και μουσουλμάνοι είμαστε ενωμένοι για να υπερασπιστούμε την Παλαιστίνη και τους Αγίους μας τόπους και κυρίως την Ιερουσαλήμ, που υπόκειται σε Ιουδαϊσμό!
«Οι ζωτικές αρτηρίες της Παλαιστίνης κόβονται από το ένα άκρο στο άλλο», κατήγγειλε ο Ηλίας Αουάντ, ο πνευματικός ηγέτης της ελληνορθόδοξης κοινότητας στην πόλη Ραμάλα, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.
Μιλώντας στον ανταποκριτή του ΑΑ για τις αυξανόμενες επιθέσεις του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων κατά τη διάρκεια της «Ευρωπαϊκής Συνόδου Κορυφής για την Παλαιστίνη» που διοργάνωσε το Ευρωπαϊκό Μουσουλμανικό Φόρουμ, ο ιερέας Αουάντ διαμαρτυρήθηκε για τις παραβιάσεις και τις συλλήψεις στη Λωρίδα της Γάζας και τη Δυτική Όχθη.
“Ήρθαμε από την Παλαιστίνη, ρημαγμένοι αυτές τις μέρες. Οι ζωτικές αρτηρίες της Παλαιστίνης κόβονται από τη μια άκρη στην άλλη. Ειδικά στη Λωρίδα της Γάζας και τη Δυτική Όχθη, οι γιοι του λαού μας είναι θύματα “επιθέσεων, παραβιάσεων και συλλήψεων”. επέμεινε εκείνος.Ο παλαιστινιακός λαός είναι ισλαμο-χριστιανικός λαός. Είμαστε όλοι στην ίδια πλευρά για να υπερασπιστούμε την Παλαιστίνη
loading...