Με αφορμή το Τρόμο που διακατέχει τους διοικούντες των Ιατρικών Συλλογών

Με αφορμή το Τρόμο που διακατέχει τους διοικούντες των Ιατρικών Συλλογών στη Νομική παρέμβαση της Ομάδος Νίκου Αντωνιάδη προχωρούμε με αποδείξεις και δείχνουμε ότι ήταν ΕΝΉΜΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΈΓΚΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΦΙΜΩΝΑΝ ΟΣΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΝ. ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΈΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΑΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟ 2021. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΈΡΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΊ ΣΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΎΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟΤΕ

Δειτε αρθρο απο τις 5 Ιανουαρίου, 2021

Σπρώχνουν και απειλούν τους Επαγγελματίες Υγείας να υποχωρήσουν στην Γενετική παρέμβαση
Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία στέλνει χωρις την θέληση τους 14 χιλ μελη της σε εμβολιασμό!!!

Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία χωρις να εχει την συγκατάθεση των μελών της γύρω στους 14.000 σπρώχνει και απειλεί να κάνουν το εμβόλιο..Απειλούν τους Οδοντιάτρους της Χωρας να δεχθούν την Γενετική παρέμβαση στέλνοντας επιστολή  στην Πρόεδρο επιτροπής Εμβολιασμών κ. Μαρια Θεωδορίδου του Υπουργείου Υγείας κάνοντας διαπιστώσεις οτι οι Οδοντίατροι είναι απο τους πρώτους μεταξύ των Υγειονομικών που βρίσκονται σε επικινδυνότητα έκθεσης και οτι 14.000 οδοντίατροι  παρίστανται να ενταχθούν στο εμβολιαστικό πρόγραμμα!!!

Σημειώνει μάλιστα οτι η Οδοντιατρική Ομοσπονδία κατα την εγγραφη επικοινωνία με τα μέλη της διαπίστωσε οτι η “συντριπτική” πλειοψηφία των Οδοντιάτρων επιθυμεί να εμβολιαστεί και μάλιστα το συντομότερο δυνατόν..

Το εγγραφο αυτο υπογράφουν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Αθανάσιος Δελβιώτης και η Γ.Γραμματέας κ. Μαρία Μενενάκου.

Τους επιασε μεγάλη ΚΑΟΥΡΑ  τους περισσότερους να γίνουν ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ αυτά μας λένε στο εγγραφο και βιάζονται μάλιστα να το κάνουν..

Τα γραφόμενα βέβαια δεν προκύπτουν διότι ηδη με την ανάρτηση του εγγράφου οι Γιατροί αντέδρασαν με τα μηνύματα που βλέπεται  και αρκετοί μας είπαν οτι δέχονται πιέσεις και απειλές .Με το που μπαίνει κάποιος απο αυτούς στην ανάρτηση να διαμαρτυρηθεί απο που και εως που να εχει στείλει η Γραμματέας κ Μενενάκου επιστολή εκ μέρους ολων και πως προκύπτει αυτό μπαίνουν αλλοι και ασκούν πιέσεις και απειλές.Η ανάρτηση εχει και μια προκλητική “Φωτογραφία” που τρέχουν ολοι ως αγωνιζόμενοι σε στίβο ποδοπατώντας αλλους για το  ποιος θα πρωτοπρολάβει να κάνει το εμβόλιο!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ και ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΝΕΝΑΚΟΥ:

 

 

Nα σημειώσουμε  ότι εγινε χθες δημόσια ανάρτηση του ανωτέρω  μηνύματος στην Ιστοσελίδα :1. της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας 2.Oδοντιατρικού συλλόγου Αχαϊας 3.Οδοντιατρικού Συλλόγου Κορινθίας.

Απέφυγαν να απαντήσουν και μόλις άρχισαν like υπέρ του μυνήματος από Oδοντιάτρους,ο Σύλλογος το διέγραψε γιατι απλά  ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ και ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ να απαντήσουν..

Και στο τέλος πως γίνεται να στέλνει εγγραφο το οποίο δεν αναφέρει ΠΟΣΟΙ ΟΔΟΝΤΟΓΙΑΤΡΟΙ απο τα μελη τους ειναι θετικοί στο εμβόλιο? Και γιατι τους βάζει ολους ψευδώς οτι παρίστανται ενω υπάρχουν και Οδοντογιατροί που θέλουν να εμβολιαστούν?? Ποιος ειπε στη Γ.Γραμματέα να γράφει ψευδώς οτι ολοι παρίστανται και θέλουν να εμβολιαστούν?? Δεν εχει την υποχρέωση να δώσει τουλάχιστον αριθμό για θετικούς και αρνητικούς στο εμβολιασμό?

https://amazonios.net/sprochnoyn-kai-apeiloyn-toys-epaggelmaties-ygeias-na-ypochorisoyn-stin-genetiki-paremvasi/

loading...