«Μείωση ανθρώπινου πληθυσμού – ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ »! Παρέμβαση Έλον Μασκ που θα συζητηθεί – ΒΙΝΤΕΟ

Έχει ανοίξει επίσημα η συζήτηση…

Όταν ο Λιακόπουλος εδώ και 20 χρόνια έλεγε ότι η λεγόμενη νέα τάξη των πραγμάτων θέλει να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό, οι δήθεν ειδικοί πετούσαν αετό και θεωρούσαν ότι αυτά τα πράγματα είναι ανοησίες και δεν είναι δυνατόν να συμβούν.

Είναι η βασική διαφωνία μεταξύ των δύο κέντρων εξουσίας του πλανήτη: της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων, στην οποία υποτάσσονται οι κυβερνήσεις του λεγόμενου δυτικού κόσμου και της παραδοσιακής τάξης πραγμάτων της Ανατολής (Ρωσία, Κίνα κ.α.), η οποία στηρίζει με κάθε μέσο την αύξηση του ανθρωπίνου πληθυσμού μέσω ενίσχυσης του θεσμού της οικογενείας.

Όποιος υποστηρίζει τη μείωση της ανθρωπότητας υποστηρίζει την γενοκτονία», έγραψε ο Μασκ απαντώντας σε ένα βίντεο της Jane Goodall, η οποία συμμετέχει και στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

 

Το βίντεο φυσικά το έχετε δει στο ΕΛ:

 

 

Ο Έλον Μασκ είπε ότι «τα αγέννητα παιδιά δεν έχουν φωνή», απαντώντας στο βίντεο της Τζέιν Γκούνταλ, αξιωματούχου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) και υπέρμαχος του ελέγχου του πληθυσμού.

«Κάνει τόσο λάθος», έγραψε ο Μασκ στο X, πρώην Twitter. «Η έκκληση για τη μείωση της ανθρωπότητας είναι μια έκκληση για γενοκτονία. Τα αγέννητα δεν έχουν φωνή».

 

Θυμηθείτε: Αν μπορούσαν θα μας έσφαζαν;;; Παγκόσμιος σάλος με την «μείωση πληθυσμού»! Τι είπε η φον ντερ Λάιεν

 

Όταν ο πληθυσμός της Γης φτάσει τα 10 δισεκατομμύρια – όπως προβλέπεται να συμβεί το 2050 – ο κόσμος δεν θα είναι πλέον βιώσιμος, σύμφωνα με μια προειδοποίηση του ειδικού απεσταλμένου των ΗΠΑ για το κλίμα, Τζον Κέρι, όπως είχατε διαβάσει στο ΕΛ.

Ο πρώην υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ έριξε ευθύνες για την αύξηση του πληθυσμού ιδαίτερα στις αφρικανικές χώρες, λέγοντας ότι είναι «μη βιώσιμη» και οδηγεί σε καταστροφικές ξηρασίες και πλημμύρες.

Το σίγουρο είναι πως οι διεθνιστές έχουν δυναμώσεις τις φωνές τους για την αποσυμφόρηση πληθυσμού, η οποία συζητείται πλέον ανοιχτά στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ!

Άλλωστε πρόσφατα, λόμπι από φαρμακευτικές εταιρείες και ιδρύματα συναντήθηκαν στο Βερολίνο για τρεις ημέρες για τνη λεγόμενη «Παγκόσμια Σύνοδο για την Υγεία 2023». Συζήτησαν την «ευθυγράμμιση» του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ως παγκόσμιου φορέα εξουσίας, καθώς πλέον όλα «τρέχουν», ενώ στάθηκαν στην αύξηση πληθυσμού, η οποία αποτελεί πρόβλημα για τον πλανήτη, όπως ισχυρίζονται!!!

Πριν μερικού; μήνες στο θέμα αναφέρθηκε και η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κομμισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν!

 

Όπως είχε δηλώσει:

 

«Αν κοιτάξουμε πίσω, λίγο περισσότερο από 50 χρόνια πριν, ο “Όμιλος της Ρώμης” και, η ομάδα ερευνητών του “MIT”, είχαν δημοσιεύσει την έκθεση των ορίων ανάπτυξης.

Χαρτογραφούσε την αλληλεπίδραση μεταξύ της αύξησης του πληθυσμού, της οικονομίας, και του περιβάλλοντος (σ.σ. Ξεκάθαρη αναφορά πως η μείωση πληθυσμού αποτελεί πρόβλημα, το οποίο μελετάται εδώ και χρόνια).

Και έφθασε πριν 50 χρόνια σε ένα δραστικό  συμπέρασμα: ‘Να σταματήσει την οικονομική και πληθυσμιακή ανάπτυξη, αλλιώς ο πλανήτης μας δεν θα αντεπεξέλθει’.

Και όπως γνωρίζετε αυτή η έκθεση πυροδότησε μια μακρά διαμάχη, -για  παράδειγμα, σχετικά με το ρόλο της νέας τεχνολογίας στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής».

 

Δείτε:

 

loading...