Mytilenepress : Το Ισραήλ άφησε την τελευταία του πνοή. Ένα άρθρο του διάσημου συγγραφέα Ari Shavit.

Ένα άρθρο του διάσημου σιωνιστή συγγραφέα Ari Shavit, στο οποίο λέει:  «Φαίνεται ότι αντιμετωπίζουμε τους πιο δύσκολους ανθρώπους στην ιστορία και ότι δεν υπάρχει άλλη λύση για αυτούς από το να αναγνωρίσουν τα δικαιώματά τους και να τερματίσουν την κατοχή».

 

 

Έρευνα-Επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης στο εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Contact : [email protected]6945294197). Συντακτική ομάδα του Mytilenepress. “Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Στο Mytilenepress δημοσιεύονται όλες οι απόψεις. Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση του Μpress.

ΔΙΝΩ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΗ.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ MYTILENEPRESS ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

 

 

 

 

Η Shabit ξεκίνησε το άρθρο της λέγοντας:

« Φαίνεται ότι περάσαμε το σημείο χωρίς επιστροφή και είναι πιθανό το Ισραήλ να μην είναι πλέον σε θέση να τερματίσει την κατοχή, να σταματήσει τον εποικισμό και να επιτύχει την ειρήνη. Φαίνεται ότι δεν είναι πλέον δυνατό να μεταρρυθμιστεί ο Σιωνισμός, να σωθεί η δημοκρατία και να διχαστούν οι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα ».

Αυτός πρόσθεσε :

« Αν η κατάσταση είναι έτσι, τότε δεν υπάρχει λόγος να ζεις σε αυτή τη χώρα. Δεν υπάρχει ομορφιά στην γραφή Haaretz,

Δεν υπάρχει γκάτι ωραίο στο διάβασμα Haaretz. Και πρέπει να κάνουμε αυτό που πρότεινε ο Ρόγκελ Άλφερ πριν από δύο χρόνια, δηλαδή να φύγουμε από τη χώρα… εάν ο «ισραηλισμός» και η εβραϊκή ταυτότητα δεν είναι ζωτικής σημασίας παράγοντας ταυτότητας και αν όλα «Ένας Ισραηλινός πολίτης έχει ξένο διαβατήριο», είναι όχι μόνο με την τεχνική, αλλά και από την ψυχολογική έννοια, έχει τελειώσει. Πρέπει να αποχαιρετήσεις τους φίλους σου και να μετακομίσεις στο Σαν Φρανσίσκο, στο Βερολίνο ή στο Παρίσι.

Από εκεί από τα εδάφη του νέου γερμανικού ακραίου εθνικισμού, ή από τα εδάφη του νέου αμερικανικού ακραίου εθνικισμού, πρέπει κανείς να κοιτάξει ήρεμα και να παρακολουθήσει το «Κράτος του Ισραήλ» να αφήνει την τελευταία του πνοή. Πρέπει να κάνουμε τρία βήματα πίσω και να παρακολουθήσουμε την πτώση του εβραϊκού δημοκρατικού κράτους. Ίσως «ίσως» το πρόβλημα να μην έχει επιλυθεί ακόμη.

«Μπορεί» να μην έχουμε ξεπεράσει ακόμη το σημείο χωρίς επιστροφή. «Είναι δυνατό» ότι είναι ακόμα δυνατό να τερματιστεί η κατοχή, να σταματήσει ο αποικισμός, να μεταρρυθμιστεί ο Σιωνισμός, να σωθεί η δημοκρατία και να διαιρεθεί η χώρα. Ο συγγραφέας συνεχίζει:

«Έβαλα το δάχτυλό μου στο μάτι του Νετανιάχου, του Λίμπερμαν και των νεοναζί, για να τους ξυπνήσω από το  παραλήρημά τους. Ο Τραμπ, ο Κούσνερ, ο Μπάιντεν, ο Μπαράκ Ομπάμα και η Χίλαρι Κλίντον δεν είναι αυτοί που θα τερματίσουν την κατοχή. Δεν είναι τα Ηνωμένα Έθνη και η Ευρωπαϊκή Ένωση που θα σταματήσουν τις αποικίες.

Η μόνη δύναμη στον κόσμο που μπορεί να σώσει το Ισραήλ από τον εαυτό του είναι οι ίδιοι οι Ισραηλινοί, δημιουργώντας μια νέα πολιτική γλώσσα που αναγνωρίζει την πραγματικότητα και το γεγονός ότι οι Παλαιστίνιοι έχουν τις ρίζες τους σε αυτή τη γη. Σας προτρέπω να αναζητήσετε τον τρίτο δρόμο για να επιβιώσετε εδώ και να μην πεθάνετε ». Ο συγγραφέας της εφημερίδας Haaretz επιβεβαιώνει:

Από τότε που οι «Ισραηλινοί» έφτασαν στην Παλαιστίνη, συνειδητοποιούν ότι είναι το αποτέλεσμα ενός ψεύδους που δημιουργήθηκε από το Σιωνιστικό κίνημα, κατά το οποίο έχει χρησιμοποιήσει όλη την εξαπάτηση για τον εβραϊκό χαρακτήρα σε όλη την ιστορία .

Εκμεταλλευόμενος και υπερβάλλοντας αυτό που ο Χίτλερ αποκάλεσε Ολοκαύτωμα, το κίνημα κατάφερε να πείσει τον κόσμο ότι η Παλαιστίνη είναι η «Γη της Επαγγελίας» και ότι ο λεγόμενος ναός βρίσκεται κάτω από το Τζαμί Αλ Άκσα. Έτσι ο λύκος μεταμορφώθηκε σε αρνί το οποίο μεταμορφώθηκε σε αρνί. Θηλάζει από τα χρήματα των Αμερικανών και Ευρωπαίων φορολογουμένων, μέχρι να γίνει πυρηνικό τέρας.

Ο συγγραφέας ζήτησε βοήθεια από Δυτικούς και Εβραίους αρχαιολόγους, ο πιο διάσημος από τους οποίους είναι ο «Israel Flintstein» του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι «ο Ναός είναι επίσης ένα ψέμα και ένα παραμύθι που δεν υπάρχει, και όλες οι ανασκαφές έχουν γίνει αποδεδειγμένος. Έχει αποδειχθεί ότι έχει εξαφανιστεί εντελώς πριν από χιλιάδες χρόνια, κάτι που έχει ρητά δηλωθεί σε μεγάλο αριθμό εβραϊκών αναφορών και πολλοί δυτικοί αρχαιολόγοι το έχουν επιβεβαιώσει.

Η τελευταία από αυτές ήταν το 1968 μ.Χ. από τη Βρετανίδα αρχαιολόγο Dr. Caitlin Kabinos, όταν ήταν διευθύντρια ανασκαφών στη Βρετανική Αρχαιολογική Σχολή στην Ιερουσαλήμ. Διεξήγαγε ανασκαφές στην Ιερουσαλήμ και εκδιώχθηκε από την Παλαιστίνη λόγω της αποκάλυψης «Ισραηλινών μύθων για την παρουσία ιχνών του Ναού του Σολομώντα κάτω από το Τζαμί Αλ Άκσα».

Εκεί που αποφάσισα ότι δεν υπήρχε κανένα ίχνος από τον ναό του Σολομώντα και ανακάλυψα ότι αυτό που οι Ισραηλινοί αποκαλούν «το στάβλο του Σολομώντα» δεν έχει καμία σχέση με τον Σολομώντα ή τους στάβλους, αλλά μάλλον ένα αρχιτεκτονικό μοντέλο παλατιού. Κατασκευάζεται συνήθως σε αρκετές περιοχές της Παλαιστίνης, παρά το γεγονός ότι η “Kathleen Kenyon” προήλθε από την Palestine Exploration Fund Society, σε μια προσπάθεια να διευκρινίσει τι λέγεται στις βιβλικές ιστορίες, καθώς έδειξε μεγάλη δραστηριότητα στη Βρετανία στα μέσα του 19ου αιώνα. αιώνα σχετικά με την ιστορία της «Εγγύς Ανατολής» .

Ο Εβραίος συγγραφέας τόνισε ότι:

« Η κατάρα του ψέματος είναι αυτό που στοιχειώνει τους «Ισραηλινούς» και μέρα με τη μέρα τους χτυπά στο πρόσωπο με τη μορφή ενός μαχαιριού στο χέρι ενός Ιεροσολυμίτη, του Χαλίλι ή του Ναμπούλσι ή με μια πέτρα ή έναν οδηγό λεωφορείου από τη Γιάφα. , Χάιφα και Άκρα.

Οι «Ισραηλινοί» συνειδητοποιούν ότι δεν έχουν μέλλον στην Παλαιστίνη, δεν είναι μια χώρα χωρίς ανθρώπους, όπως λένε ψέματα. Εδώ είναι ένας άλλος συγγραφέας που αναγνωρίζει, όχι την ύπαρξη του παλαιστινιακού λαού, αλλά την υπεροχή του έναντι των «Ισραηλινών», αυτός είναι ο Γκίντεον Λέβι, ο αριστερός Σιωνιστής, όταν λέει:

Φαίνεται ότι οι Παλαιστίνιοι έχουν διαφορετική φύση από την υπόλοιπη ανθρωπότητα… «Καταλάβαμε τη γη τους και λέγαμε τους νέους τους πόρνες, ιερόδουλες και ναρκομανείς, και είπαμε ότι θα περάσουν μερικά χρόνια και θα ξεχάσουν την πατρίδα τους και τους γης, και τότε η νέα γενιά τους θα εκραγεί την Ιντιφάντα του 1987.

Και τους βάλαμε φυλακή.

Είπαμε, «Θα τους μεγαλώσουμε στη φυλακή». Χρόνια αργότερα, αφού νόμιζαν ότι είχαν μάθει το μάθημά τους, επέστρεψαν σε εμάς με μια ένοπλη εξέγερση το 2000 που κατανάλωσε ό,τι ήταν πράσινο και ξερό.

Και είπαμε ότι θα τους γκρεμίσουμε τα σπίτια

Τους πολιορκήσαμε για πολλά χρόνια, μετά έβγαλαν πυραύλους που ήταν αδύνατο να χρησιμοποιηθούν για να μας επιτεθούν, παρά την πολιορκία και την καταστροφή. Έτσι ξεκινήσαμε να τα σχεδιάζουμε με τον διαχωριστικό τοίχο

Και τα συρματοπλέγματα… και ιδού, μας ήρθαν από υπόγεια και μέσα από τούνελ, προκαλώντας μας μεγάλες απώλειες.

Κατά τον τελευταίο πόλεμο τους πολεμήσαμε με το μυαλό μας, μετά κατέλαβαν τον «ισραηλινό» δορυφόρο (Amos); Σπέρνουν τον τρόμο σε κάθε «ισραηλινό» σπίτι μεταδίδοντας απειλές και απειλές, όπως συνέβη όταν η νεολαία τους κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του «ισραηλινού» Καναλιού 2 » .

Τελικά, όπως λέει ο συγγραφέας:

« Φαίνεται ότι αντιμετωπίζουμε τους πιο δύσκολους ανθρώπους στην ιστορία και ότι δεν υπάρχει άλλη λύση για αυτούς από το να αναγνωρίσουν τα δικαιώματά τους και να τερματίσουν την κατοχή ».

πηγή: Haaretz

του Πάτρικ Ρέιμοντ

Στον πόλεμο, όπως και στον πόλεμο, και σε αυτόν, τίποτα δεν ξεπερνά την αποτελεσματική άμυνα, τουλάχιστον, όσο ο αντίπαλος δεν ξέρει πώς να την ανατρέψει.

Ο Βόμπαν έδωσε σχεδόν έναν αιώνα ειρήνης στο βασίλειο της Γαλλίας, τουλάχιστον πόλεμος δεν υπήρξε ποτέ, αλλά στο Βέλγιο, τη Γερμανία ή την Ιταλία, μόνο οι παράκτιες περιοχές ζούσαν υπό τον φόβο μιας αγγλικής καταγωγής.

Μια διπλή σειρά φρουρίων διήρκεσε μέχρι το 1815.

Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος αποφασίστηκε επίσης από την άμυνα. Η επιχείρηση Barbarossa σταμάτησε λόγω ενός μόνο σημείου αντίστασης στο μέτωπο, του φρουρίου Brest-Litovsk. Σε αντίθεση με ό,τι είχε συμβεί στο Βέλγιο, το φρούριο δεν εξουδετερώθηκε και κράτησε τους δρόμους υπό πυρά. Τα τμήματα πάντζερ πάτησαν το γκάζι και πέρασαν, αλλά τα τμήματα πεζικού έπεσαν μια εβδομάδα πίσω και αυτό ήταν κρίσιμο. 300.000 Σοβιετικοί κατάφεραν να ξεφύγουν από τον θύλακα Bialystok-Minsk και να ενωθούν με τους 300.000 άνδρες που ήρθαν από τη Μόσχα για να παραδώσουν την αντεπίθεση του Σμολένσκ. Εκεί, το blitzkrieg σταμάτησε εντελώς, έστω κι αν, τακτικά, το Σμολένσκ ήταν γερμανική νίκη. Ήταν ξεκάθαρο στα γερμανικά στρατηγεία ότι το σχέδιο κατάκτησης δεν υπήρχε πλέον, και ότι στην καλύτερη περίπτωση, η Γερμανία μπορούσε να αποσπάσει μερικά κομμάτια από την ΕΣΣΔ.

Στην Αφρική, η μάχη του Bir Hakeim, επίσης, ήταν μια μάχη με φτυάρι, αξίνα και λοστό, ενάντια στην απελευθέρωση της ύλης. Παρά τη μεγαλύτερη ύφεση του πολέμου, τα γαλλικά στρατεύματα, περιχαρακωμένα στις 1200 οχυρώσεις που είχαν κατασκευάσει, υπέστησαν μόνο ελαφρές απώλειες (μόνο η ανακάλυψη ήταν πολύ αιματηρή). Αυτό εξηγεί γιατί τα αγγλικά και αυτοκρατορικά στρατεύματα δεν μπόρεσαν να αντισταθούν. Δεν είχαν μάθει τον Βόμπαν. Η γαλλική αντίσταση στο Bir hakeim, που διήρκεσε τρεις εβδομάδες, αντί για τις τρεις ημέρες που ζητήθηκαν αρχικά, σηματοδότησε την αποτυχία της γερμανικής επίθεσης και τη φθορά της στο Ελ Αλαμέιν.

Κάθε φορά, ο πρωτόγονος κέρδιζε την τεχνολογία.

Στις δύο μεγάλες σημερινές συγκρούσεις, τα οξειδωμένα οξειδωτικά, με αυτοπεποίθηση για τις φυσικές τους ανωτερότητες όλων των ειδών (καλά, ειδικά η υπεροχή στην υπερτροφία του εγώ, η αυτοσημασία και η αλαζονεία), σπάνε τα δόντια τους.

Ο ουκρανικός στρατός σφαγιάστηκε σε μια «επίθεση», που είχε διαρκέσει από τις 9 Ιουνίου, και που είχε το αποτέλεσμα το 1944 στο γερμανικό στρατό, οι γραμμές που κρατούσαν οι μονάδες τεντώνονταν όλο και περισσότερο, και μια στιγμή θα ραγίσουν . Το λάστιχο, πολύ σφιχτό, θα σπάσει. Είναι 100% ασφαλές. Τα υλικά και οι άνθρωποι σπαταλήθηκαν. Είτε σε επιθέσεις χωρίς αντικείμενα, είτε με υπεράσπιση του ανυπεράσπιστου. Ο τεχνολογισμός της συλλογικής Δύσης έχει κολλήσει σε μια πολύ κλασική γραμμή άμυνας, ενισχυμένη από τη ρωσική στρατιωτική τεχνολογία, συνολικά πολύ ανώτερη, ακόμα κι αν υποφέρει σε ορισμένα σημεία από καθυστέρηση την οποία αντισταθμίζουν σε άλλους τρόπους, ειδικά για το κοντέρ τύμπανα.

Στη Γάζα το Ισραήλ σφαγιάζει, ιδιαίτερα τον άμαχο πληθυσμό. Προς το παρόν, η υπόγεια πόλη της Χαμάς και η παλαιστινιακή αντίσταση που σε 16 χρόνια έχει σκάψει εκατοντάδες χιλιόμετρα, δεν φαίνεται πολύ κατεστραμμένη. Η κατάσταση είναι απλή. Εάν συνεχιστεί η αντιπαράθεση Χαμάς-Παλαιστινιακής αντίστασης εναντίον του Ισραήλ, το Ισραήλ θα καταλήξει να κερδίζει, αλλά ένας πόλεμος πολιορκίας έχει το χαρακτηριστικό ότι είναι πολύ μακρύς, εκτός από τον Βόμπαν, και από τις ακυρώσεις των στρατηγών του Λουδοβίκου XV, οι οποίοι είχαν τουλάχιστον αυτό το σημείο αριστείας, να ξέρεις πώς να παίρνεις πόλεις πολύ γρήγορα. Εκεί «διαπρέψαμε».

Προφανώς, η πρόγνωση μπορεί να είναι πολύ διαφορετική εάν η Χεζμπολάχ μπει πραγματικά στον πόλεμο. Και ακόμη περισσότερο εάν το εκτόπλασμα της Φατάχ αναστηθεί και αρχίσει να επεκτείνει τον πόλεμο στη Δυτική Όχθη. Στην πραγματικότητα, με 200 Παλαιστίνιους να σκοτώνονται σε ένα μήνα, η Δυτική Όχθη βρίσκεται ήδη σε πόλεμο. Έτσι, η PLO και η Παλαιστινιακή Αρχή μπορούν να ανακτήσουν μια παρθενία που έχει χαθεί εδώ και καιρό.

Γεγονός παραμένει ότι οι τρελοί των οξειδωμένων ηγετών, έχοντας καταστρέψει ευσυνείδητα τη βιομηχανία τους γενικά, και τον στρατό ειδικότερα, δεν είναι σε θέση να υποστηρίξουν έναν πόλεμο σε δύο μέτωπα για πολύ καιρό. Ήδη σε ένα…

Το Ισραήλ μπορεί να προκαλέσει ζημιά στη Γάζα με την αεροπορία του, αλλά όσο περισσότερα είναι τα θύματα αμάχων, τόσο χειροτερεύει η κατάσταση, και το πίσω μέρος του μετώπου, η Δύση καταστρέφεται από τον πληθωρισμό, την πτώση του βιοτικού επιπέδου, την κατάρρευση των τομέων Μόλις πριν από ένα μήνα, οι αιτούντες μετανάστες εργάτες (εστίαση και κατασκευές), ταλαιπωρούνται πολύ…

Η μυθική δυτική μεσαία τάξη πέθανε…

πηγή: The Fall

loading...