Mytilenepress :Η συμμαχία του σιωνισμού με τον σατανισμό

Μόλις ένα σύστημα απορρίψει μεταφυσικά και κατηγορηματικά τη λογική, τη λογική και την ιστορική τεκμηρίωση, αυτό το σύστημα τελικά θα αγκαλιάσει τον σατανισμό, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

 

 

Έρευνα-Επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης στο εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Contact : [email protected]6945294197). Συντακτική ομάδα του Mytilenepress. “Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Στο Mytilenepress δημοσιεύονται όλες οι απόψεις. Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση του Μpress.

ΔΙΝΩ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΗ.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ MYTILENEPRESS ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

 

 

Καταδικάζουμε την εθνοκάθαρση των Παλαιστινίων από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ 280 ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ από το 1948 σε μια επιχείρηση εθνοκάθαρσης και αμερικανο-ισραηλινής κατοχής. 150 δισεκατομμύρια δολάρια σε άμεση «βοήθεια» και 130 δισεκατομμύρια δολάρια σε συμβάσεις «Παράβασης» (πηγή: Ισραηλινή Πρεσβεία, Ουάσιγκτον, DC και Αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών).

Ο πρώην αξιωματικός της CIA Philip Giraldi έκανε μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση το 2014 που αξίζει να επαναλάβουμε εδώ. Στη συνέχεια έγραψε: « Η σύνδεση μεταξύ των πολέμων της Αμερικής στη Μέση Ανατολή – και των πολέμων γενικότερα – με τις πιο φονταμενταλιστικές μορφές Χριστιανισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι εντυπωσιακή.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι όσο πιο θρησκευτικά συντηρητικό είναι ένα άτομο, τόσο περισσότερο υποστηρίζει ξένους πολέμους ή ακόμα και αυτό που πολλοί θα μπορούσαν να αποκαλούν εγκλήματα πολέμου. Για παράδειγμα, το 60% των αυτοαποκαλούμενων ευαγγελικών υποστήριξε τα βασανιστήρια ύποπτων τρομοκρατών το 2009. Αυτό προκαλεί κάπως σύγχυση, επειδή ο Χριστιανισμός είναι, αντίθετα, μια θρησκεία ειρήνης που έχει υιοθετήσει απρόθυμα την έννοια του «δίκαιου πολέμου» που έγινε εσκεμμένα και έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να επιτρέπει στους Χριστιανούς –σε πολύ περιορισμένες συνθήκες επικείμενης απειλής– να πολεμούν σε αυτοάμυνα.

Σίγουρα, ορισμένοι χριστιανοί συντηρητικοί που θα μπορούσαν να περιγραφούν ως Αρμαγεδονιστές βλέπουν τους ασιατικούς πολέμους της Αμερικής ως αναπόσπαστο μέρος των πρόδρομων γεγονότων που θα οδηγήσουν στη Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, την οποία περιμένουν με ανυπομονησία. Επιπλέον, ένας φίλος μου που δεν ήταν παρεμβατικός, από συντηρητικό θρησκευτικό υπόβαθρο, μου εξήγησε πώς προκύπτει η αντίφαση εν μέρει επειδή πολλοί ευαγγελικοί Χριστιανοί δεν έχουν ουσιαστικά καμία ταύτιση με την Καινή Διαθήκη.

Αν και μπορούν να απαγγείλουν γραφές και στίχους από την Παλαιά Διαθήκη, συχνά γνωρίζουν ελάχιστα μόνο τα πολλά επεισόδια της Καινής Διαθήκης που πιστοποιούν ότι ο Ιησούς εξυμνεί τις αρετές της ειρήνης και της αγάπης για τον Θεό. Αν αληθεύει, σημαίνει ότι πολλοί ευαγγελικοί είναι πολύ πιο βυθισμένοι στις αξίες του «οφθαλμού αντί οφθαλμού» ή των εντυπωσιακών Φιλισταίων απ’ ό,τι στην Επί του Όρους Ομιλία .

Ο Τζιράλντι θα έπρεπε να είχε διαβάσει την αφήγηση του Γουίλ Ντουράντ για τα κινήματα του Ιουδαϊσμού, στην οποία δήλωνε ότι κάθε φορά που ένα κόμμα άρχιζε να εβραίζεται, « η Παλαιά Διαθήκη επισκίαζε την Καινή » .

Ο Giraldi θα έπρεπε επίσης να έχει διαβάσει την εκτίμηση του Heinrich Graetz για τα κινήματα του Ιουδαϊσμού. Ο Graetz, ο πατέρας της σύγχρονης εβραϊκής ιστοριογραφίας, σημείωσε ότι: «Όποτε ένα κόμμα του Χριστιανικού κόσμου αντιτίθεται στην άρχουσα Εκκλησία, παίρνει μια Παλαιά Διαθήκη, αν όχι αρχαία, χροιά. «Εβραϊκό πνεύμα». Αργότερα οι ίδιοι οι προτεστάντες λόγιοι παραδέχτηκαν σιωπηρά ότι αυτό συνέβαινε.

Για παράδειγμα, ο Προτεστάντης ιστορικός Ντόναλντ Μ. Λιούις επισημαίνει ότι: «Η αίσθηση βρετανικότητας των Ευαγγελικών επαναπροσδιοριζόταν με την προσθήκη του φιλοσημιτισμού και του χριστιανικού σιωνισμού ως νέα στρώματα της βρετανικής ταυτότητας». Η Βρετανία, ως «προτεσταντικό Ισραήλ», έπρεπε να προστατεύσει και να υπερασπιστεί το «κατά σάρκα Ισραήλ» από τον πρώην διώκτη εχθρό της, τον Ρωμαιοκαθολικισμό .

Αυτή η νέα έμφαση στην ευαγγελική σύνδεση με τον «αρχαίο λαό του Θεού» ήταν επομένως μια ιδέα της οποίας είχε έρθει η ώρα να τεκμηριώσει τους ευαγγελικούς ισχυρισμούς ότι είναι ένας αυθεντικός «αποστολικός χριστιανισμός…Ο φιλοσημιτισμός και ο χριστιανικός σιωνισμός έγιναν βασικές πτυχές της κατασκευής ταυτότητας του βρετανικού ευαγγελισμού τη δεκαετία του 1830 .

Έχουμε υποστηρίξει στο παρελθόν ότι ο χριστιανικός σιωνισμός είναι ένα άλλο ανατρεπτικό κίνημα που δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές του Χριστιανισμού και οτιδήποτε έχει να κάνει με την εβραϊκή επαναστατική ιδεολογία. Ήταν αναπόφευκτο ότι η Βρετανία και η Αμερική θα άρχιζαν να προστατεύουν το Ισραήλ, ανεξάρτητα από το ηθικό και πολιτικό κόστος. Όπως θα αφηγηθεί αργότερα ο Lewis,

« Η Βρετανία, ως «προτεσταντικό Ισραήλ», έπρεπε να προστατεύσει και να υπερασπιστεί το «κατά σάρκα Ισραήλ» ενάντια στον καταδιωκτικό αρχαίο εχθρό, τονΡωμαιοκαθολικισμό ».

Μετά από αιώνες προστασίας του «( Β’  Κορινθίους 10:18)» Δείτε τους Ισραηλίτες κατά σάρκα: αυτοί που τρώνε τα θύματα δεν είναι σε κοινωνία με το θυσιαστήριο; », αυτό το ίδιο « Ισραήλ κατά σάρκα » έχει γίνει το Γκόλεμ, το εβραϊκό ανθρωπόμορφο ον που δεν μπορεί να συγκρατηθεί από κανέναν ορθολογισμό ή ηθικό συλλογισμό. Σε αυτή τη διαδικασία, όλοι φάνηκαν να ξεγελιούνται, αλλά κυρίως οι Παλαιστίνιοι.

Όπως γράφει ο Εβραίος συγγραφέας John B. Judis του  The New Republic  and  the American Prospect  στη μελέτη του « Genesis  :  Truman, American Jews, and the Origins of the Arab/Israeli Conflict» , οι Σιωνιστές» συνωμότησαν για να εκδιώξουν τους Άραβες μιας χώρας που , σύμφωνα με τα τρέχοντα πρότυπα αυτοδιάθεσης, θα ήταν δικό τους » .

Στην πορεία, «Σιωνιστές που ήρθαν στην Παλαιστίνη για να ιδρύσουν ένα κράτος καταπάτησαν τα δικαιώματα των Αράβων που ήδη ζούσαν εκεί. Αυτό το λάθος δεν έχει ποτέ αντιμετωπιστεί ή επιδιορθωθεί επαρκώς, και για να υπάρχει κάτι μεταξύ Ισραηλινών και Αράβων, πρέπει να υπάρχει.

Οι Σιωνιστές στην Ευρώπη, την Παλαιστίνη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, με αξιοσημείωτη εξαίρεση τον Ahad Ha’am και τους προστατευόμενους του, αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν ότι είχε συμβεί κάποιο λάθος. Προέβαλαν τον έναν εξορθολογισμό μετά τον άλλο – από το επιχείρημα της αυτοκρατορικής εποχής ότι έφερναν τον πολιτισμό στους άγριους μέχρι το μεταγενέστερο επιχείρημα ότι ακόμα κι αν οι Εβραίοι δεν είχαν πουθενά να πάνε άλλο από την Παλαιστίνη, οι Άραβες της Παλαιστίνης θα μπορούσαν να ζήσουν άνετα σε οποιαδήποτε αραβική χώρα χωρίς θυσιάζοντας το δικαίωμά τους στην αυτονομία.

Αυτά τα επιχειρήματα έχουν προβληθεί από Ευρωπαίους σοσιαλιστές και από τους πιο εξέχοντες φιλελεύθερους και ηθικολόγους της Αμερικής. Οι βίαιες και μερικές φορές παράλογες αντιδράσεις των Παλαιστινίων Αράβων και των γειτονικών αραβικών κρατών στην αρχική ζημιά που προκλήθηκε στους Παλαιστίνιους Άραβες έδωσαν αξιοπιστία στους σιωνιστικούς εξορθολογισμούς.

«Μετά την ίδρυση του Ισραήλ, οι υποστηρικτές του συνέχισαν να προσκολλώνται σε οποιονδήποτε ισχυρισμό που θα μπορούσε να αντικρούσει την ιδέα ότι οι Σιωνιστές όφειλαν κάτι στους Άραβες της Παλαιστίνης ».

Η υπεράσπιση του Judis για την εκκαθάριση των Παλαιστινίων είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Αυτός γράφει :

« Οι Εβραίοι του Ισραήλ είχαν κατακτήσει τον κόσμο τους, αλλά σε βάρος άλλων. Φυσικά, η ιστορία συχνά λειτουργεί έτσι. Και αν οι νικημένοι εξαφανιστούν ή είναι σχετικά αδύναμοι και λίγοι σε αριθμό, οι νικητές μπορεί τελικά να ξεχάσουν τη μνήμη αυτού που έκαναν. Σήμερα, λίγοι Αμερικανοί στη Τζόρτζια θυμούνται ή μετανιώνουν που έδιωξαν τους φιλήσυχους Ινδιάνους Τσερόκι από τη γη τους ».

Αλλά ο Judis έθεσε ορισμένα σημεία που οι ίδιοι οι Σιωνιστές δεν έχουν ακόμη αντιμετωπίσει.

« Οι Ισραηλινοί και οι υποστηρικτές τους έχουν περάσει δεκαετίες προσπαθώντας να καλύψουν τη σκοτεινή πλευρά της κατάκτησης της Παλαιστίνης. Ισχυρίστηκαν ότι ήταν θύματα Παλαιστινίων Αράβων επιτιθέμενων. Συνέδεσαν τον μουφτή και τους διαδόχους του με τον Χίτλερ και τους Ναζί.

Επέμεναν ότι Παλαιστίνιοι δεν υπήρχαν – έναν ισχυρισμό που οι Ιορδανοί ηγέτες ήταν πρόθυμοι να επιβεβαιώσουν ξανά. Αλλά ο παλαιστινιακός λαός δεν έχει εξαφανιστεί και έχει αυξηθεί σε αριθμό και είναι μια ζωντανή υπενθύμιση ότι αυτό που ήταν ένας θρίαμβος για τον Σιωνισμό το 1948 ήταν μια διαρκής καταστροφή για τους Παλαιστίνιους »

Για άλλη μια φορά,  ο χριστιανικός σιωνισμός είναι ένα κίνημα εντελώς έξω από τις αρχές του Χριστιανισμού . Για παράδειγμα, ακούστε τον καλό αιδεσιμότατο John Hagee. Γράφει ότι ο Ιησούς « σπούδασε το Μισνά, το γραπτό αρχείο των προφορικών εβραϊκών παραδόσεων, σε ηλικία δέκα ετών και του έκαναν μιτζβάχετ στα δεκατρία του στο ναό. Μετά από δεκαπέντε χρόνια, μελέτησε το Ταλμούδ, τα ραβινικά σχόλια για το νόμο

Ο μόνος τρόπος που ο Hagee μπορεί να ξεφύγει από αυτόν τον ιστορικό παραλογισμό είναι ότι η σιωνιστική κοσμοθεωρία του δεν του επιτρέπει να δει το αυτονόητο. Το Mishnah γράφτηκε αιώνες μετά το θάνατο του Ιησού και το Ταλμούδ κωδικοποιήθηκε αιώνες αργότερα .

Το να πούμε ότι ο Ιησούς εκπαιδεύτηκε στο Μισνά είναι σαν να λέμε ότι ο Τόμας Τζέφερσον διάβασε το « Η ζωή μου » του Μπιλ Κλίντον ή το « Σημεία απόφασης » του Τζορτζ Μπους! Ο Hagee σίγουρα το έμαθε αυτό όχι από την ιστορία, αλλά προφανώς από ραβίνους, επειδή ο πιο δημοφιλής ραβίνος της Αμερικής, ο Shmuley Boteach, έκανε μια παρόμοια δήλωση.

Ο Hagee μπήκε κατευθείαν στο θέμα και είπε το πρόβλημα χωρίς περιστροφές: « Οι Εβραίοι δεν απέρριψαν τον Ιησού ως Μεσσία. ήταν ο Ιησούς που απέρριψε την επιθυμία των Εβραίων να γίνει ο Μεσσίας τους ». Ο Hagee συνέχισε:

« Ο [Εβραίος] λαός ήθελε να είναι ο Μεσσίας τους, αλλά ο Ιησούς αρνήθηκε κατηγορηματικά. Οι Εβραίοι δεν απέρριψαν τον Ιησού ως Μεσσία, ήταν ο Ιησούς που αρνήθηκε να είναι ο Μεσσίας για τους Εβραίους  !» .

Είναι αρκετά κακό. Αλλά και πάλι, αυτό είναι χαρακτηριστικό του χριστιανικού σιωνισμού. Δεν είναι σε θέση να κατασκευάσουν ένα συνεκτικό επιχείρημα επειδή λειτουργούν μέσα σε ένα σύστημα που δεν έχει κατασκευαστεί με βάση τη λογική, τη λογική και τη σοβαρή ιστορική μελέτη. Μόλις ένα σύστημα απορρίψει μεταφυσικά και κατηγορηματικά τη λογική, τη λογική και την ιστορική τεκμηρίωση, αυτό το σύστημα τελικά θα αγκαλιάσει τον σατανισμό, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Απλώς δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε μερικούς από τους πιο περίεργους ισχυρισμούς που έχει διαιωνίσει ο Rich Swier τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Παρά  τα δύο άρθρα μου  που αναφέρονται στις  ιστορικές ασυνέπειες  των απόψεών του, ο Swier παραμένει τόσο σκληρός όσο ένας μαινόμενος ταύρος, αρνούμενος να ασχοληθεί με τα ουσιαστικά επιχειρήματα που του παρουσιάζονται. Η συνομιλία μαζί του φαίνεται τόσο άσκοπη όσο η συζήτηση σε ένα ΑΤΜ. Για να δώσω περισσότερο πλαίσιο, νομίζω ότι είναι σκόπιμο να δημοσιεύσω την τελευταία συνομιλία που είχα μαζί του.

Swier  : Καλώ οποιονδήποτε να υποβάλει τα άρθρα μου για επιστημονική αξιολόγηση.

Alexis  : Ο Rich Swier είναι απλώς ένα αστείο. Το να τον ακούς να λέει ότι « καλεί οποιονδήποτε να υποβάλει τα άρθρα του για επιστημονική αξιολόγηση » είναι απλώς ένα ακόμη ψέμα. Έχω αφιερώσει συγκεκριμένα τουλάχιστον δύο άρθρα για να μιλήσω για τις ανοησίες του Rich, δημιουργώντας το ένα κομμάτι τεκμηρίωσης μετά το άλλο. Δεν προσπάθησε καν να απαντήσει σε ένα σημαντικό σημείο. Τώρα μας λέει ότι είναι πρόθυμος να υποβάλει τις εργασίες του για «επιστημονική αξιολόγηση».

Εδώ πρέπει να λάβετε υπόψη κάτι: Ποιος φέρνει μετανάστες σε μεγάλο μέρος του δυτικού κόσμου; Το κινέζικο ? Οι Βορειοκορεάτες; Ας ακούσουμε από την ίδια την ιδεολόγο Barbara Lerner Specter:

« Νομίζω ότι υπάρχει μια αναζωπύρωση του αντισημιτισμού γιατί αυτή τη στιγμή η Ευρώπη δεν έχει μάθει ακόμη να είναι πολυπολιτισμική. Και νομίζω ότι θα συμμετάσχουμε στη δίνη αυτής της μεταμόρφωσης που πρέπει να γίνει. Η Ευρώπη δεν θα είναι πλέον οι μονολιθικές κοινωνίες που ήταν τον περασμένο αιώνα. Οι Εβραίοι θα είναι στο επίκεντρο όλων αυτών. Αυτός είναι ένας τεράστιος μετασχηματισμός που πρέπει να πραγματοποιήσει η Ευρώπη. Τώρα κινούνται σε πολυπολιτισμικό τρόπο και οι Εβραίοι θα είναι δυσαρεστημένοι λόγω του πρωταγωνιστικού μας ρόλου. Αλλά χωρίς αυτόν τον κινητήριο ρόλο και χωρίς αυτόν τον μετασχηματισμό, η Ευρώπη δεν θα επιβιώσει ».

Swier  : Φαίνεται ότι έχετε ξεχάσει την ευγένεια όταν απευθύνεστε σε άλλους. Η χρήση υποτιμητικών είναι κάτω από τη θέση σας στο VT . Δεν λέω ψέματα ούτε λέω ανέκδοτα. Ποια ιστορικά ή επιστημονικά στοιχεία έχετε για να αμφισβητήσετε αυτά που έγραψα;

Ακολουθούν ορισμένοι σύνδεσμοι προς άλλα άρθρα στο eMagazine μου για τη γνώμη και τα σχόλιά σας.

Καθηγητής του Μπέρκλεϊ: Η Χαμάς και η Χεζμπολάχ είναι «προοδευτικές» και αποτελούν μέρος της «παγκόσμιας αριστεράς»
Το κλειδί για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή βρίσκεται στον ιρανικό λαό

Διαβάστε αυτά τα άρθρα και πείτε μου τη γνώμη σας.

Αλέξης  : Είναι ειρωνικό να μιλάς για « κοινή ευγένεια όταν απευθύνεσαι σε άλλους ». Φαίνεται ότι ξέχασες ότι ήσουν αυτός που έγραψες γρήγορα ένα σχόλιο σε ένα άρθρο που είχα γράψει και δήλωσα χωρίς κανένα στοιχείο ότι ήταν “μαλακίες”. Φαίνεται ότι μια δήλωση όπως «Ο Rich Swier είναι ψέματα» κολλάει στο λαιμό σας.

Εν πάση περιπτώσει, ακούγεται πολύ ενδιαφέρον όταν λέτε, ” Δεν λέω ψέματα ούτε λέω αστεία .” Σοβαρά ? Και λες ότι είσαι Χριστιανός; Ντροπιάζετε τους έντιμους Καθολικούς διαιωνίζοντας τέτοια πράγματα. Παρατηρήσαμε την αλληλεπίδρασή σας με τον Κέβιν Μπάρετ, κατά την οποία δηλώσατε επανειλημμένα ότι η Χαμάς ασχολείται με τη δολοφονία μωρών – εντελώς τρελές δηλώσεις που μόνο κάποιος με κακή ιδεολογία θα πίστευε.

Επιπλέον, φαίνεται επίσης ότι δεν έχετε διαβάσει ποτέ προσεκτικά τα δύο άρθρα που έγραψα σχετικά με την αδυσώπητη προσπάθειά σας να διαιωνίσετε τα ψέματα και την εξαπάτηση. Επιστρέψτε στα άρθρα και δείτε τι είπα. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ήθελα έναν επιστημονικό διάλογο, και όχι κάποιου είδους προσωπικές εμπειρίες που μπορεί να είχατε κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής σας θητείας. Πραγματικά σκέφτηκα ότι ήταν λίγο γελοίο εκ μέρους σου να ρωτάς τον Κέβιν Μπάρετ ξανά και ξανά, « Έχεις πάει στο Ισραήλ;» Έχετε υπηρετήσει στο στρατό; »Πάλι, τι σχέση έχει αυτό με την ιστορική τεκμηρίωση; Τι γίνεται αν κάποιος έχει υπηρετήσει στο στρατό για πάνω από 40 χρόνια και καταλήξει στο αντίθετο συμπέρασμα;

Είναι απλή λογική που απαιτεί μόνο στοιχειώδη εκπαίδευση. Και είναι τόσο λυπηρό που ένας άνθρωπος με διδακτορικό. κάνει ανελέητα τέτοιες ερωτήσεις, παρόλο που σας έχουν επανειλημμένα επισημάνει ότι είναι ανόητο. Και είναι πραγματικά αδιανόητο να πούμε ότι «ποια ιστορικά ή επιστημονικά στοιχεία…»

Αν μιλάτε για το Ισραήλ, έχω ήδη παραθέσει όλες τις επιστημονικές και ιστορικές πηγές και τις έχετε αποφύγει και αρνηθήκατε να ασχοληθείτε μαζί τους.

Τώρα, πίσω στη λεγόμενη «μετανάστευση». Μόλις σας έστειλα ένα απόσπασμα από το Spectre. Έχετε ασχοληθεί μαζί τους; Απάντησες σε αυτό που είπε; Οχι. Πραγματικά ντρέπεστε τα ίδια τα ιδρύματα στα οποία λάβατε το διδακτορικό σας.

Εάν το σκέφτεστε σοβαρά, ξεκινήστε να κάνετε ιστορική και επιστημονική έρευνα. Σας έχω ήδη επισημάνει κάποιες επιστημονικές πηγές. Εδώ είναι μια πρόσθετη πηγή με την οποία μπορείτε να παλέψετε, και είναι γραμμένη από δύο Εβραίους μελετητές: Jewish Terrorism in Israel (Columbia University Press, 2009). Όταν τελειώσετε με την ανάγνωση, ας το συζητήσουμε, γιατί αν πιστεύετε ότι η Χαμάς διαιωνίζει την τρομοκρατία και το Ισραήλ όχι, τότε σας προκαλώ να πάρετε αυτό το βιβλίο. Μέχρι τότε, ας σταματήσουμε να μιλάμε για τη διεστραμμένη ιδέα ότι το Ισραήλ καταπολεμά πρωτίστως την τρομοκρατία.

Swier  : Επιμένω στο χαζό σχόλιό μου σχετικά με τα λεγόμενα στοιχεία που έγραψες για αυτό στο άρθρο σου.

Οι πληροφορίες ήταν λάθος και οι πηγές λάθος.

Ποτέ δεν σου επιτέθηκα ή προσέβαλα προσωπικά.

Κάνεις λάθος και απλά δεν το βλέπεις. Δικαιολογείτε μια ιδεολογία με επίκεντρο την εθνοκάθαρση του Ισλάμ και την τρομοκρατική του ιδεολογία, την προπαγάνδα και τις τρομοκρατικές οργανώσεις, π.χ. Χαμάς.
Οι εμπειρίες της ζωής μου είναι αυτές που κινητοποιούν την κατανόησή μου για το μίσος της Συμμαχίας Κόκκινου/Πράσινου/Ουράνιου Τόξου. Δημιουργούν μύθους ότι το Ισλάμ είναι ειρηνικό  και είναι οι άπιστοι που ευθύνονται για όλα τα προβλήματα και τις αποτυχίες τους. Σφαγίασαν εκατομμύρια αθώους ανθρώπους, τη Χαμάς και τους Αδελφούς Μουσουλμάνους επίσης. al.

Ακριβώς όπως οι σοδομίτες που καλλωπίζουν ανήλικα παιδιά για σεξ, έτσι και εσένα καλλωπίζουν για να διαδώσεις τους μύθους τους.

Σε ξαναρωτάω, έχεις πάει ποτέ στο Ισραήλ και υπηρέτησες τη χώρα σου;

Αν όχι, δεν ξέρετε τίποτα άλλο από αυτό που σας έχουν ταΐσει οι προπαγανδιστές.

Εκθέτω την αδιαμφισβήτητη ανοησία που πραγματικά πιστεύετε.

συμπέρασμα

Στα άρθρα μου που συζητούν τις απόψεις του Swier, έχω ασχοληθεί συγκεκριμένα με το ερώτημα γιατί ερωτήσεις όπως ” Έχετε πάει ποτέ στο Ισραήλ;” » είναι εντελώς άσχετα με την ιστορική συζήτηση. Ωστόσο, ο Swier συνεχίζει να θέτει αυτά τα ερωτήματα σαν να ήταν ΑΤΜ. Στη συζήτησή του με τον Kevin Barrett, την οποία μοιράζομαι στο τέλος αυτού του άρθρου, θέτει ξανά το ίδιο ερώτημα.

Αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον είναι ότι όταν ο Barrett τον ρώτησε για το USS Liberty, η απάντηση του Swier ήταν αρκετά σοκαριστική: ” Είναι αυτό που κατέλαβαν οι Βορειοκορεάτες;” » Αυτό είναι ιδιαίτερα συγκεχυμένο δεδομένης της πολυετούς στρατιωτικής εμπειρίας του Swier και εγείρει ερωτήματα σχετικά με τις γνώσεις του για τις ιστορικές αναφορές. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούμε πλέον να βοηθήσουμε αυτόν τον άνθρωπο.

 

 

πηγή: Veterans Today

loading...