GEWKWN : THE GLADIATORS 2023 OI MONOMAXOI.

Αυτό που παρακολουθούμε στην Μέση Ανατολή μου θυμίζει το έργο με τους Μονομάχους που βρίσκονται μέσα σε μια αρένα και προσπαθούν να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον, στις ‘’κερκίδες’’ είναι οι θεατές (άμαχοι)  ο υπόλοιπος κόσμος, σε όλο τον Πλανήτη, λόγο της τεχνολογίας βλέπει τον αγώνα από το σπίτι πίνοντας τον καφέ του και παίρνει το μέρος του ενός η του άλλου Μονομάχου, ο αγώνας είναι πολύ σκληρός και δυστυχώς μεταφέρεται και στις ‘’εξέδρες’’ με αποτέλεσμα τον θάνατο χιλιάδων θεατών ( αμάχων)   

Οι 2 Μονομάχοι είναι ΘΑΝΑΣΙΜΟΙ ΕΧΘΡΟΙ εδώ και χιλιάδες χρόνια, ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ο ένας του αλλού, Εβραίοι και Μουσουλμάνοι ΕΙΝΑΙ ΟΙ 2 ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ, προς το παρών, διότι σε λίγο καιρό στην ΑΡΕΝΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ με αποτέλεσμα ο αγώνας να βγει εκτός ΑΡΕΝΑΣ και να αρχίσουν να σκοτώνονται και οι θεατές που τώρα βλέπουν τον αγώνα από τα σπίτια τους πίνοντας καφεδάκι και τρώγοντας πίτσα.

Ας μελετήσουμε όμως τους πρώτους 2 ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣ:

 

ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ 1. Ο Μονομάχος αυτός μεταφέρει εδώ και χιλιάδες χρόνια την λανθασμένη πεποίθηση ότι είναι ο εκλεκτός Λαός του Θεου………. βέβαια το ποιος είναι ο θεός τους μας το αποκαλύπτει ο ίδιος Ο ΧΡΙΣΤΟΣ:

Ιω. 8,44  ‘’ Σεις έχετε πατέρα τον διάβολον, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΕΣΤΕ και θέλετε να εκτελήτε τας πονηράς επιθυμίας ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΑΣ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  του ανθρώπου ΗΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΣ και ποτέ δεν έχει σταθή ούτε και στέκεται εις την αλήθειαν, διότι δεν υπάρχει μέσα του, ούτε αλήθεια ούτε επιθυμία δια την αλήθειαν. Οταν λέγη το ψεύδος, το ανασύρει και το λέγει από τον ευατόν του, διότι είναι ψεύτης, και ο πατήρ και ο εφευρέτης του ψεύδους.’’

ΣΧΟΛΙΟ: Όσοι είναι εναντίον του πρώτου Μονομάχου, τον κατηγορούν για σφαγές αμάχων και παιδιών, και όμως ξεχνούν ότι αυτά που κάνει ο ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ Αρ.1 είναι εντολές από τον Θεό του, θα μου πείτε ότι ο Μονομάχος αυτός έχει ξεπεράσει, τις κόκκινες γραμμές που έθεσε ο θεός του. Κάνετε μεγάλο λάθος, ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές του. 

ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ 7, 1-2 : ‘’ Οταν δε Κυριος ο Θεός σου σε εισαγάγη εις την χώραν, προς την οποίαν τώρα πορεύεσαι, δια να την κληρονομήσης ως ιδικήν σου, και εκβάλη από εμπρός σου έθνη μεγάλα……επτά έθνη πολυαριθμότερα και ισχυρότερα από σας…… και θα παραδώση αυτούς Κυριος ο Θεός σου εις τα χέρια σου, ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΗΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ……. και δεν θα τους λυπηθείτε καθόλου.’’ 

ΕΞΟΔΟΣ 23,31 : Θα εκτείνω και θα θέσω τα όρια της χώρας σας από την Ερυθράν Θαλασσαν έως την θάλασσαν των Φιλισταίων, την Μεσόγειον Θαλασσαν, και από την έρημον Σουρ έως τον Ευφράτην, τον μεγάλον ποταμόν. Και θα παραδώσω εις τας χείρας σας τους κατοίκους της χώρας αυτής, ενώ άλλους από αυτούς θα τους εκδιώξω από έμπροσθέν σας. 

ΣΧΟΛΙΟ: οι εβραίοι μπορούν να ισχυριστούν ότι αυτά που κάνουν σήμερα εναντίον των παλαιστινίων και εναντίων των γειτονικών λαών……. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ, άρα μιλάμε για θρησκευτικό πόλεμο εναντίον όλων των άλλων λαών που άρχισε πριν από χιλιάδες χρόνια.

ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ 2.

Το ιερό βιβλίο του 2ου Μονομάχου λέει: «Φονεύετε τους απίστους (απίστους εννοεί όλους τους άλλους λαούς) όπου και αν τους βρίσκετε» – «Θυμηθείτε ότι ο Κύριός σας ενέπνευσε τους αγγέλους (με το μήνυμα): “Θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των απίστων. Τσακίστε τους λαιμούς τους, και σακατέψτε τα ακροδάχτυλά τους” – «Όταν συναντάτε τους απίστους (στη μάχη), τσακίστε τούς λαιμούς τους· αργότερα, όταν θα τους έχετε πλήρως καθυποτάξει, δέστε τους γερά…….. Οι άπιστοι, θα συλλαμβάνονται και θα θανατώνονται, χωρίς οίκτο, θα διαβιούν στη γη άσχημα, θα εκτελούνται, θα σταυρώνονται, θα κόβονται χέρια και πόδια, θα εξορίζονται από αυτή τη γη και θα τους περιμένει στον άλλο κόσμο μεγάλος παιδεμός…..

Το 1974 όταν οι τούρκοι Μουσουλμάνοι έκαναν εισβολή στην Κύπρο, έσφαξαν, αποκεφάλισαν, βίασαν ελληνοκύπριες πάνω στην Αγία Τράπεζα, σκότωσαν μικρά παιδιά, ξεκοίλιασαν έγκυες γυναίκες και κατέστρεψαν εκκλησίες

ΣΧΟΛΙΟ: Και η χαμας όταν επιτέθηκε σε χωριά του Ισραήλ, μεταξύ άλλων αποκεφάλισαν μικρούς η μεγάλους, ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ‘’ΙΕΡΟ’’ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΟ

ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ :

Ενώ η Κύπρος ανήκε στην Δύση, μετα από συμφωνίες των Μεγάλων Δυνάμεων, ο Μακάριος και το κομμουνιστικό κόμμα της Κύπρου, το ΑΚΕΛ, υποστήριξαν τις αραβικές χώρες στην διαμάχη τους με το Ισραήλ. Η Σοβιετικοί δεν ήθελαν η Κύπρος να τεθεί υπό τον έλεγχο του ΝΑΤΟ, και δεν ευνοούσαν την ένωση της Κύπρου με την νατοϊκή Ελλάδα, όπως την αποκαλούσαν.

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ είχε ως αποτέλεσμα οι Μεγάλες δυνάμεις να αφήσουν τους βαρβάρους τούρκους να εισβάλουν στο νησί το 1974 με αποτέλεσμα : την παράνομη κατοχή του 37% της Κυπριακής Δημοκρατίας, 200.000 Έλληνες κύπριοι εκδιώχθηκαν από τα σπίτια τους, έγιναν πρόσφυγες στην ίδια τους την πατρίδα, περίπου 4.000 νεκροί, και 2000 δηλώθηκαν αγνοούμενοι. Οι Τούρκοι κατακτούν το 65% της καλλιεργήσιμης έκτασης, το 70% του ορυκτού πλούτου, το 70% της βιομηχανίας, το 80% των τουριστικών εγκαταστάσεων. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 49 ΧΡΟΝΙΑ και κανένας δεν ασχολείται με την ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ……..ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 1821,ΤΟΥ 1945………..ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΩ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ..

Μια συμβουλή προς όλους τους Ορθοδόξους χριστιανούς, ο πόλεμος που άρχισε στην Μέση Ανατολή, ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΘΑΝΑΣΙΜΩΝ ΕΧΘΡΩΝ, αυτό που εμείς οι Ορθόδοξοι ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε είναι ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ, ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ να λυπηθεί τον απλό λαό του Ισραήλ και της Παλαιστίνης, και να λυπηθεί τα μικρά παιδιά και των δυο ΜΟΝΟΜΑΧΩΝ.

Δυστυχώς, αυτός ο πόλεμος δεν πρόκειται να περιοριστεί μόνο στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη, περισσότερα μέρη και χώρες θα συμμετάσχουν στην σύγκρουση και θα υπάρξει τόσος θάνατος και καταστροφή που δεν έχει συμβεί ποτέ προηγουμένως

Όλοι περιμένουν το Ιράν να κτυπήσει πρώτο, όμως πιστεύω ότι ΤΟ ΙΡΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ, θυμηθείτε τι είπε ο Γέρων Θεόδωρος – Νείλος ο Αγιοφαραγγίτης: ‘’Θα πίνετε τον καφέ σας και θα ακούσετε ότι οι Εβραίοι χτύπησαν το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας’’. Την ίδια εποχή ή λίγο πιο πριν θα ‘’πέσει’’ ο Ερντογάν.

Ένα τεράστιο χάος είναι μπροστά, και οι περισσότεροι άνθρωποι δυστυχώς είναι εντελώς απροετοίμαστοι για αυτό που πρόκειται να συμβεί…..

loading...