«Πανδημία υπαρξιακών διαστάσεων»! Χαμός με τους ιούς στις ΗΠΑ! Νέο ΒΙΝΤΕΟ

Και ενώ μαίνεται η συζήτηση στις ΗΠΑ μετά την αποκάλυψη για την ύπαρξη μυστικού βιολογικού εργαστηρίου ιών και την πιθανότητα ύπαρξης πλειάδας ανάλογων εργαστηρίων σε όλες τις ΗΠΑ, τελευταία στιγμή απετράπη (για την ώρα) να φουντώσουν τα πράγματα και σε επίσημο επίπεδο!

Συγκεκριμένα, σε μια κίνηση που έχει συγκλονίσει ορισμένους στην κοινότητα της βιοϊατρικής έρευνας, η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ενέκρινε πριν μερικές μέρες την απαγόρευση της ομοσπονδιακής χρηματοδότησης για την έρευνα “gain-of-function” (GOF) που τροποποιεί επικίνδυνα παθογόνα με τρόπους που μπορούν να τα καταστήσουν πιο επιβλαβή στους ανθρώπους.

Η απαγόρευση έγινε μετά από τροπολογία-παρέμβαση των Αμερικανών βουλευτών Thomas Massie (R–KY) και Mariannette Miller-Meeks (R–IA)!

Ο πρώτος είχε κάνει λόγο για κίνδυνο πρόκλησης «πανδημίας υπαρξιακών διαστάσεων»! ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ;;;

 

Όπως είχε δηλώσει:

 

«Για ποιον λόγο θα θέλατε να το κάνετε αυτό; Για ποιον λόγο θα θέλατε να κάνετε έρευνα ενίσχυσης της λειτουργίας (παθογόνων);

Πρόκειται για μια δελεαστική ιδέα ότι θα μπορούσες να πάρεις έναν από τους εκατοντάδες χιλιάδες ιούς που υπάρχουν στο ζωικό βασίλειο εκτός των ανθρώπων και να προσπαθήσεις να προβλέψεις, να κεντρίσεις και να τσιγκλίσεις τον ιό, να τον ενθαρρύνεις να γίνει πιο μεταδοτικός μεταξύ των ανθρώπων, έτσι ώστε να μπορέσεις έπειτα να προβλέψεις τον επόμενο ιό που ίσως θα υπάρξει μεταξύ των ανθρώπων κι έπειτα να ανακαλύψεις ένα εμβόλιο για αυτόν.

Αλλά στατιστικώς, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να προβλέψεις ποιος θα είναι ο επόμενος φυσικός ιός… Αυτό που θα κάνεις, ωστόσο, στην διαδικασία αυτής της έρευνας είναι να δημιουργήσεις ένα βιβλίο συνταγών, ένα σχέδιο για την επόμενη πανδημία!!!!

Αποκαλύπτετε μυστικά τα οποία έπειτα θα δημοσιευτούν και τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προκαλέσουν μια πανδημία υπαρξιακών διαστάσεων!!!!!».

 

loading...