Κορυφαίος επιστήμονας: Σανίδα σωτηρίας το Μελανθίν & άλλα συμπληρώματα για την πρωτεΐνη ακίδα, vid

Η Covid-19 εξακολουθεί να συνιστά «απειλή», προειδοποίησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), τέσσερα χρόνια μετά το ξέσπασμα της λεγόμενης πανδημίας!

Παράλληλα μιλούν και για άλλες ασθένειες και μελλοντικές πανδημίες που απαιτούν μέτρα και εμβόλια, όπως η μυστηριώδης πνευμονία που ξέσπασε στην Κίνα !

Την ίδια ώρα όμως κόσμος εξακολουθεί να πεθαίνει τρία χρόνια με΄τα την κυκλοφορία των περίφημων εμβολίων! Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες εμπρός σε όλα αυτά;;;

Ο Δρ William Makis απέκτησε προπτυχιακό 4ετές πτυχίο στην Ανοσολογία στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο, πτυχίο ιατρικής στο Πανεπιστήμιο McGill και 5ετή ιατρική εξειδίκευση στην Πυρηνική Ιατρική Ακτινολογία και Ογκολογία. Εργάστηκε για το AHS στο Cross Cancer Institute ως Επικεφαλής του Προγράμματος Θεραπείας Ιατρικού Ισότοπου Καρκίνου και είμαι Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Ακτινολογίας στο Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα. Είναι συγγραφέας πάνω από 100 δημοσιεύσεων σε διεθνή ιατρικά περιοδικά.

 

Όπως ανέφερε σε πρόσφατη ομιλία του:

 

«Η λήψη αναμνηστικής δόσης στον Καναδά έχει πέσει μόλις στο 5% του πληθυσμού, ωστόσο εξακολουθούν να πεθαίνουν άνθρωποι ξαφνικά…

Βρισκόμαστε τώρα στον 3ο σχεδόν χρόνο κυκλοφορίας των εμβολίων. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν λάβει κάποιο εμβόλιο πρόσφατα, ωστόσο ακόμη πεθαίνει κόσμος… Έτσι αυτό σημαίνει ότι η πρωτεΐνη-ακίδα προκαλεί πιθανότατα μια βλάβη σε συνεχή βάση η οποία θα μπορούσε να συσσωρεύεται μακροπρόθεσμα.

Και ίσως το σώμα σας να μπορεί να την διαχειριστεί για 1-1,5 χρόνο κι έπειτα ο οργανισμός σας καταβάλλεται. Έτσι, πραγματικά πιστεύω πως κάθε άτομο που εμβολιάστηκε, είτε είχατε συμπτώματα είτε όχι, είναι σημαντικό να είστε προληπτικοί με την υγεία σας και να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε την πρωτεΐνη-ακίδα με κάποιου είδους πρόγραμμα αποτοξίνωσης!

Υπάρχει ένα πλήθος φαρμακοτροφίμων που μπλοκάρουν την πρωτεΐνη-ακίδα.

Υπάρχει επίσης η κουερσετίνη, υπάρχει η ρίζα της πικραλίδας, υπάρχει το Μελάνθιο, το μαύρο κύμινο που ονομάζεται επίσης Νιγκέλα Σατίβα, υπάρχει το εκχύλισμα των φύλλων της ελιάς, η κουρκουμίνη, όπως ανέφερα νωρίτερα, η Ν-ακετυλοκυστεΐνη. Έτσι αυτά τα πράγματα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα!

Ο κόσμος πρέπει πραγματικά να ‘ναι προληπτικός με την υγεία του και να ξεκινήσει να αποκτά ορισμένα από αυτά τα φυσικά συμπληρώματα αν μπορεί».

 

loading...