Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗ   ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ  ΤΟ    ‘’ ΔΙΚΑΙΟ’’  ΚΡΑΤΟΣ  ΤΗΣ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗΣ  ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ

 

 

Υπάρχει  ένα ευαίσθητο σημείο σχετικά  με τη φορολογία  στην Ελλάδα των επιχειρήσεων κάθε κλάδου όπως των  ελεύθερων επαγγελματιών , των μισθωτών, των δημοσίων υπάλληλων  από την μια πλευρά , μια παραπλάνηση από την κυβέρνηση από την άλλη, και τέλος  μια συσκότιση από τα εξαγορασμένα  ραδιοτηλεοπτικά  ΜΜΕ στα οποία ο μέσης+ ηλικίας πολίτης –ψηφοφόρος,  εναποθέτει την ενημέρωση -πληροφόρηση για τα τεκταινόμενα.

Αναμφίβολα για την λειτουργία του κράτους   με ότι αυτό συνεπάγεται  από υγεία , παιδεία ,καθημερινότητα , εθνική ασφάλεια  κλπ  είναι αναγκαία η ύπαρξη οικονομικής κλίμακας  η οποία θα πρέπει να διασφαλιστεί μέσω των φόρων. Ο καθένας  μας για να νοείται ως πολίτης οφείλει  να εισφέρει    βάσει της φοροδοτικής του ικανότητας  στην λειτουργία του κράτους. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι επιχειρήσεις.

Μόνο που σε αυτή την περίπτωση , το κράτος, η ευρωπαϊκή ένωση  και δεν ξέρω ποιος άλλος έχουν φροντίσει ώστε οι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ  ΚΑΙ ΔΗ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ  να βρίσκουν  τρόπους φοροαποφυγης.  Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται είναι  στην μεγαλύτερη κλίμακα 1ον  η φορολόγηση στην έδρα των πολυεθνικών που συνήθως είναι κάποιος φορολογικός παράδεισος, και 2ον οι καλούμενες  τριγωνικές συναλλαγές. Και οι δυο μέθοδοι είναι θεσμοθετημένοι  και νομικά κατοχυρωμένοι.

Όσον αφορά  την  1η περίπτωση ,εισόδημα που παράγεται στην Ελλάδα  φορολογείται στην έδρα της πολυεθνικής και ο φόρος πάει εκεί.  Κάποια δις *25%  φόρων δεν βλέπουν ποτέ την Ελλάδα και ενισχύουν αλλά κράτη.

Η μήπως η Ελλάδα έχει δυικές της πολυεθνικές  και καρπούται κατά τον ίδιο τρόπο φορους .ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ!!!!!!!

Όσον αφορά τώρα την 2η περίπτωση  ,παραστατικά (τιμολόγια) προϊόντων που μπαίνουν στην Ελληνική αγορά  περνούν από μια χωρά  με χαμηλό φορολογικό συντελεστή (8%, 10%)ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΚΥΠΡΟΣ Π.Χ  υπερτιμολογουνται  από εταιρίες φαντάσματα  και όταν φτάσουν στον καταναλωτή  οι εταιρίες τους βάζουν ένα ελάχιστο ποσοστό κέρδους ώστε να αποφύγουν φόρο 25% πχ τοις εκατό  που είναι στη χωρά μας.

Κατ αυτόν τον τρόπο  αποδίδουν έναν ελάχιστο φόρο ,αποφεύγουν την απόδοση της διαφοράς από το 8% στο 25% που είναι στην ΕΛΑΔΑ  ΚΑΙ Ο ΦΟΡΟΣ του 8%-10%  πάει στη χωρά του χαμηλού συντελεστή.

Πάλι εισόδημα που παράγεται στην Ελλάδα δημιουργεί φόρο  που πάει σε τρίτες χώρες .       Αν αναλογιστείτε ότι ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ  ΤΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ  στην Ελλάδα  πάνω από τριάντα πέντε δις ευρώ  , έστω ότι ο μισός   τζίρος κινείται κατ αυτόν τον τρόπο ήτοι  18 δις *Χ (25%-10%)= 18ΔΙΣ*15%  ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΙΑ ΔΙΣ φόροι δεν αποδίδονται στην Ελλάδα.

Έξυπνε μου ΕΛΛΗΝΑ που το κράτος σου θέλει να σε κάνει καταδοτη, ρουφιανο, σπιούνο η οτιδήποτε άλλο έκφυλο,  μπορείς επιτέλους να καταλάβεις τι σου γραφώ????

Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ  ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ που υποθάλπεται από την κυβέρνηση   μέσω  κυρίως των ακέραιων , νομιμότατων εξασφαλισμένων δημοσίων υπάλληλων  προς την κατεύθυνση της φορολογικής δικαιοσύνης, μόνο διχασμό μπορεί να φέρει στην κοινωνία μας.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες κινούνται στον χώρο της ανασφάλειας με τεράστια κόστη λειτουργικά ασφαλιστικά κλπ  και είμαι σίγουρος  ότι αν κάποιοι αποκρύβουν  ποσά , τα ποσά αυτά δεν βγαίνουν στο εξωτερικό όπως στις περιβόητες λίστες LAGARD  ΟΥΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ,αλλά μπαίνουν στην κατανάλωση στον καθημερινό τζίρο της αγοράς καλύπτοντας ανάγκες , και μέσα από την κίνηση αυτή θα γυρίσουν στο κράτος σε σύντομο χρόνο.

Το παραπάνω σκεπτικό μου  προσπάθησα συνοπτικά  να απευθύνω σε εκπομπές της τηλεόρασης στα αναρτημένα στην οθόνη  email τους ,με καλεσμένους υπουργούς  της κυβέρνησης για το θέμα  αλλά όπως θα διαπιστώσετε  φροντίζουν να μας κοροϊδεύουν.

Η πρόσβαση στα  email τους δεν ήταν δυνατή

Ένας       καλοστημένος  μηχανισμός άπατης  ώστε να μην μπορεί ο κόσμος να βάλει τα ερωτήματα του. ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΑΛΛΑ ΟΧΤΩ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.(ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ  ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΤΕΙ  ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ)

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ

Τη φοροαποφυγή των πολυεθνικών μέσω τριγωνικών συναλλαγών καί τή φορολόγηση στην έδρα πότε θά τό αντιμετωπίσετε??δις φόρων πάνε εξωτερικό ενώ ο τζίρος γίνεται εδώ.

[email protected]

Η διεύθυνση δεν βρέθηκε

Το μήνυμά σας δεν παραδόθηκε στο [email protected], επειδή η διεύθυνση δεν ήταν δυνατό να βρεθεί ή δεν είναι σε θέση να λαμβάνει αλληλογραφία.

 

Σοφολογιότατε κ Αυτιά ας αντιμετωπισθεί πρώτα ή θεσμοθετημένη πρακτική των τριγωνικών συναλλαγών από τίς πολυεθνικές τών σαράντα δις τζίρου καί ή πρακτική φορολόγησης στην έδρα τους καί μετά μιλήστε για την φοροαποφυγή των ελεύθερων επαγγελματιών, οι οποίοι ξοδεύουν στηρίζοντας τον τζίρο και όχι τίς καταθέσεις.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝΕΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!¡!!¡

[email protected]

 

Ή φορολογία στην έδρα(πολυεθνικές) γιατί δεν είναι κλοπή??? Οι τριγωνικές συναλλαγές γιατί δεν είναι κλοπή??? Το εισόδημα παράγεται στην Ελλάδα.οχι έξω!!!

[email protected]   Η παράδοση δεν ολοκληρώθηκε
Προέκυψε κάποιο προσωρινό πρόβλημα με την παράδοση του μηνύματός σας στον ¨

χρήστη [email protected]

ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΤΟΥΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ  ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΜΑΣ!!!!!!!!!

ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ!!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1966!!!!!!!!!!!!!!!!!

loading...