Η «προφητεία» των… Ρότσιλντ για την Ρωσία! Όλα μαύρα κι άραχνα για τους διεθνιστές

epa06847022 (FILE) - US President Donald J. Trump (L) shakes hands with Russian President Vladimir Putin (R) as they pose for a group picture during the 25th Asia-Pacific Economic Cooperation (APEC) summit in Da Nang, Vietnam, 10 November 2017 (reissued 28 June 2018). On 28 June 2018, a bilateral meeting of US President Trump and Russian President Putin is confirmed to take place on 16 July 2018 in Helsinki, Finland. EPA/MICHAEL KLIMENTYEV / SPUTNIK / K MANDATORY CREDIT *** Local Caption *** 53887924

Οι προβλέψεις των διεθνιστών για την Ρωσία απέτυχαν και τώρα έρχεται ενδεχομένως δυνατή σφαλιάρα με την πιθανή επανεκλογή Τραμπ.

Όπως γράφει το Ria Novosti, μεταξύ άλλων, για τις διεθνιστικές «προφητείες»:
Οι Rothschild δεν αναφέρονται τυχαία! Μια από τις πλουσιότερες δυναστείες στον κόσμο είχε πάντα άμεση σχέση με τον περιοδικό Economist . Ο Sir Evelyn Rothschild ήταν ο τελευταίος πρόεδρος της εκδοτικής ομάδας το 1989 και πέθανε πέρυσι.

(…)

Όταν μιλάμε για τις προβλέψεις του Economist σχετικά με τη Ρωσία, είναι συνήθως έκφραση των παλιών ελπίδων του δυτικού διεθνιστικού κατεστημένου για αποδυνάμωση, διαίρεση και ήττα της Ρωσίας.

Πέρυσι, για παράδειγμα, η προφητεία ήταν η εξής:

“Η Ρωσία κινδυνεύει να γίνει ακυβέρνητη και να βυθιστεί στο χάος. […] Ο πόλεμος του Πούτιν μετατρέπει την Ρωσία σε ένα αποτυχημένο κράτος με ανεξέλεγκτα σύνορα, ιδιωτικούς στρατιωτικούς σχηματισμούς, πληθυσμό σε φυγή, ηθική παρακμή και πιθανότητα εμφυλίου πολέμου.”

Και τι γίνεται με τις προβλέψεις για το 2023; Μόλις τις προάλλες, η Wall Street Journal δημοσίευσε ένα άρθρο με ένα θλιβερό μήνυμα για τους δυτικούς διεθνιστές:

“Είναι καιρός να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε την ήττα της Ρωσίας. Ο Πούτιν αντιστάθηκε σε όλες τις προσπάθειες της Δύσης να αποκρούσει την εισβολή του στην Ουκρανία και η δύναμή του έχει παγιωθεί. Ο Πούτιν μπορεί να πει στο έθνος ότι η στρατηγική του λειτουργεί”.

Με άλλα λόγια, κάτι δεν πήγε καλά με την «πρόβλεψη Rothschild».

Η φετινή επετηρίδα του The Economist έχει για άλλη μια φορά την ίδια ελπίδα, αν και πιο δειλά από πριν και με επιφυλάξεις: «Οι πιο αισιόδοξοι υποστηρίζουν ότι ο πόλεμος θα επιταχύνει την πολιτική παρακμή της Ρωσίας».

Ωστόσο, όπως όλοι γνωρίζουμε, η Ρωσία δεν έχει καμία πρόθεση να ικανοποιήσει τους ευσεβείς πόθους των γεωστρατηγικών αντιπάλων της το επόμενο έτος ή τις επόμενες δεκαετίες.

Φυσικά, η μεγαλύτερη φοβία των συντακτών του διεθνιστικού περιοδικού δεν έχει καμία σχέση με την Ρωσία. Ο φόβος μιας πιθανής νίκης του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές του 2024 στις Ηνωμένες Πολιτείες στοιχειώνει όλες τις δημοσιεύσεις του Economist φέτος, συμπεριλαμβανομένων άρθρων για την κατάσταση στο ουκρανικό μέτωπο. Δεν χρειάζεται να είσαι μεγάλος συνωμοσιολόγος για να δεις τον φόβο του Τραμπ, να τον νιώσεις και να καταλάβεις πόσο θα καθορίσει την εκστρατεία ενημέρωσης των επόμενων δώδεκα μηνών.

Ας τολμήσουμε επίσης μια προφητεία: οι δυτικοί νεοσυντηρητικοί θα περάσουν δύσκολες στιγμές τον επόμενο χρόνο. Και η Ρωσία δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό.

loading...