Στην έδρα της Μεγάλης Στοάς του Μεγάλου Ανατολικού ο Μακρόν αυτοανακηρύχθηκε Προστάτης της Στοάς, των Μασόνων και των Εβραίων

ΜΑΚΡΟΝ Ο ΠΕΤΑΙΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ. Δωσίλογος του Σιωνισμού επιχειρεί αντιπερισπασμό αλλαγή ατζέντας και αντιστροφή όρων την ώρα που το Ισραήλ γενοκτονεί την Παλαιστίνη και τη Γάζα. Επινοεί διωγμό Εβραίων εκεί που δεν υφίσταται και εθελοτυφλεί αποσιωπάει την εθνοκάθαρση στη Γάζα και την εισβολή ΚΑΤΟΧΗ του Ισραήλ. Ξερνάει από μόνος του και δίνει τα αφεντικά του. Ο Εμμανουέλ Μακρόν έκανε αυτές τις σεκταριστικές δηλώσεις αυτή την Τετάρτη κατά την επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία του Μεγάλου Ανατολικού Grand Orient de France της Μεγάλης Στοάς στο Παρίσι επί της οδού 16 rue Cadet, στο 9ο διαμέρισμα του Παρισιού που γιορτάζει φέτος την 250η επέτειό της, ή πιο συγκεκριμένα την επέτειο του ονόματος «Grand Orient de France».Είναι η δεύτερη επίσκεψή του από το 2016

Macron-maçon!!!!

ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ. Ο Μακρόν αυτοανακηρύχθηκε Προστάτης της Στοάς… των Μασόνων και των Εβραίων. Δηλ μιλάει για Εβραιομασονισμό. Συνωμοσιολογία …

«Σήμερα ο αντισημιτισμός αναδύεται στα λόγια, στους τοίχους. Εμφανίζεται χωρίς φόβο και χωρίς ντροπή. Από αυτή την άποψη θέλω να είμαι ξεκάθαρος εδώ, η Δημοκρατία δεν συμβιβάζεται και δεν θα συμβιβαστεί και θα είμαστε ανελέητοι απέναντι στους φορείς του μίσους των Εβραίων και του μίσους των Ελευθεροτέκτονων που προέρχονται από την ίδια παρόρμηση, και αποτελούν δύο πρελούδια, δύο προφάσεις για μίσος για τη δημοκρατία» «Το να επιτεθείς σε έναν Εβραίο σημαίνει πάντα να επιδιώκεις να επιτεθείς στη Δημοκρατία», δήλωσε.. Ενώ το να επιτεθείς σε οποιοδήποτε άλλο πολίτη με εθνοφυλετικά ρατσιστικά κριτήρια είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ. Δημιουργεί περιούσιους Ανωτέρα Φυλη Αρία είναι ναζιστής καλά αυτό είναι γνωστό. Η Δημοκρατία είτε είναι ισονομία είτε δεν είναι..

Macron-maçon!!!!

 

Στοχοποιεί μόνος του τους Εβραίους.. Η διένεξη είναι στη Γάζα ο πόλεμος είναι στην Παλαιστίνη και για την Παλαιστίνη. Κάποιοι σαν τον Μακρόν επιχειρούν να διαμορφώσουν κλίμα πολεμικό στην Ευρώπη να εξάγουν αυτόν τον πόλεμο να τον φέρουν στις δυτικές κοινωνίες να προκαλέσουν διασπορά του πολέμου για να ισοσκελίσουν τη χασούρα Νετανιάχου από την Γενοκτονία … Θα φτάσουν να στοχοποιήσουν τους Εβραίους για να εξισορροπήσουν το κλίμα; Είναι επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία αλλά και για τους Εβραίους εξίσου με όλους τους άλλους..Είναι σε πανικό δεν ξέρουν πως να φέρουν στα ίσα του το πράγμα… Με το λόγο του κινδυνολογεί στοχοποιεί και τρομοκρατεί και τους Εβραίους..

Οι Εβραίοι στην Ευρώπη απειλούνται κυρίως από τις πολιτικές της Ευρώπης που ενδεχομένως θα τους χρησιμοποιήσει ως εξιλαστήρια θύματα για να ξεπλύνει τη Γενοκτονία που επιτελούν οι στρατοκράτες του Νετανιάχου στη Γάζα με δυτική υποστήριξη λογισμική πολιτική μιντιακή εξοπλιστική στρατιωτική. Αυτό προαναγγέλει ο Μακρόν.. Εβραίοι στα γκέτο σας στα καταφύγια σας κινδυνεύετε παντού..

Macron-maçon!!!!

Ο σαδισμός της Δύσης είναι να δείχνει τις αποκαρδιωτικές εικόνες από τη Γενοκτονία την ίδια ώρα που τη στηρίζει. είναι ένας τσαμπουκάς άνευ προηγουμένου των ιθυνόντων προς λαούς όλου του κόσμου ευθυγραμμιστείτε προσκυνήστε ή θα αιματοκυλιστείτε θα πεινάσετε θα ξεσπιτωθείτε θα φυλακιστείτε.. μια δυο τρεις πολλές Γάζες ….., .

Αυτή είναι η δεύτερη επίσκεψή του στη Μεγάλη Στοά από το 2016 αλλά τότε ήταν μόνο υπουργός Οικονομίας εκείνη την εποχή.

Την επίσκεψη είχε επίσης οργανώσει ένας από τους συγγενείς του εκείνη την εποχή, ο Ζεράρ Κολόμπ, ένας τέκτονας. Ο Φρανσουά Ολάντ ήρθε το 2017. Ήταν τότε μόνο ο δεύτερος πρόεδρος στο αξίωμα μετά τον… Εμίλ Λουμπέτ -εκλέχθηκε το 1899-, τον πρώτο Πρόεδρο της Δημοκρατίας που μίλησε στη Στοά.

«Αν δεν ήταν για 250 χρόνια, για μια φορά, θα είχε παρερμηνευθεί, είναι μάλλον έξυπνο», συμφώνησε χθες στο POLITICO ο Daniel Keller ( Δανιήλ), ο μεγάλος δάσκαλος του Grand Orient de France από το 2013 έως το 2016.

Η επίσκεψη θα είναι πάνω από όλα μια ευκαιρία για τον Εμανουέλ Μακρόν να «δείξει μια μορφή αναγνώρισης της Δημοκρατίας στο Μεγάλο Ανατολικό και τι αντιπροσωπεύει στην ιστορία της χώρας μας», εξήγησε χθες ένας από τους συμβούλους του κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Τύπο.

Πρέπει να πούμε ότι η συσχέτιση μεταξύ του Εμμανουέλ Μακρόν, όταν έγινε πρόεδρος, και των Ελευθεροτέκτονων σχεδόν ξεκίνησε με την επιλογή του να εκφωνήσει την ομιλία του στα εγκαίνια το 2017 μπροστά από την πυραμίδα του Λούβρου η πυραμίδα είναι ένα μασονικό σύμβολο. Εκλαμβάνεται από μερικούς ως κλείσιμο του ματιού που στάλθηκε στους αδελφούς.

 

Ο διορισμός υπουργών γνωστών ή φημιζόμενων Ελευθεροτέκτονων όπως ο Ζεράρ Κολόμπ, αλλά και Ρίτσαρντ Φεράν και Ζαν-Υβ Λε Ντριάν, είχαν επίσης τροφοδοτήσει τις φήμες.

στην ομιλία του όσο και κατά τη διάρκεια του γεύματος παραβρέθηκαν ο Μεγάλος maître του Μ Ανατολικού, Γκιγιόμ Τρισάρ, παρουσία εκπροσώπων άλλων μασονικών Ταγμάτων (Μεγάλη Στοά της Γαλλίας, Γαλλική Εθνική Μεγάλη Στοά, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μεγάλη Στοά Γυναικών της Γαλλίας, παραδοσιακή και συμβολική Μεγάλη Στοά Όπερας).

Ένα άλλο θέμα ενδιαφέροντος για τους Ελευθεροτέκτονες: η βιοηθική, και ιδιαίτερα το ζήτημα του τέλους της ζωής. Μια ερώτηση που ο Ντάνιελ Κέσλερ περιγράφει ακόμη και ως «τσιμπημένη», υπενθυμίζοντας ότι ο αείμνηστος γερουσιαστής Ελευθεροτέκτονας Henri Cavaillet ήταν ο πρώτος που κατέθεσε νομοσχέδιο για το θέμα. «Είναι πιθανό ότι το θέμα θα εξεταστεί στην ομιλία» σχολίασε απλώς το Elysée, χωρίς να διευκρινίσει εάν ο πρόεδρος θα εκμεταλλευόταν την ευκαιρία να δώσει κάποιες αναμενόμενες απαντήσεις σχετικά με τις προθέσεις του, και συγκεκριμένα εάν θα αναφερόταν στην πιθανότητα δημοψήφισματος.

dimpenews.com

loading...