Προ ραγδαίων εξελίξεων: Οδηγούν την υπόθεση Τραμπ σε κακοδικία;;; ΒΙΝΤΕΟ

Η δεξιά πολιτική ακτιβίστρια, Laura Loomer, ανέλυσε ενημερωτικά δελτία και tweets που θα μπορούσαν να ωθήσουν την υπόθεση εναντίον του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σε κακοδικία, σε κακή διεξαγωγή της δίκης!

Στις ΗΠΑ, οι διεθνιστές προσπαθούν να δυσκολέψουν ή ακόμα και να εμποδίσουν την επανεκλογή του πρώην Αμερικανού προέδρου!

Η Loomer εξήγησε ότι η σύζυγος του δικαστή της Νέας Υόρκης Arthur Engoron, Dawn Engoron, έκλεισε τον λογαριασμό της X μετά την αποκάλυψη των ψευδών αναρτήσεών της κατά του Τραμπ για να τις κρύψει. Με άλλα λόγια θέλουν να βάλουν αντιτραμπικούς δικαστικούς κατά του Τραμπ.

«Γιατί οι άνθρωποι κλειδώνουν τους λογαριασμούς τους; Γιατί θα νοιαζόταν αυτή η κυρία αν ο κόσμος είχε δει τις αναρτήσεις της κατά του Τραμπ πριν; Υπάρχουν χιλιάδες από αυτές τις αναρτήσεις. Την ακολουθούν δημοκρατικοί υψηλού προφίλ, όπως οι Κρασενστάιν, που είναι διαβόητοι αντι-τραμικοί», είπε η Λούμερ και συνέχισε:

«Η πραγματικότητα είναι ότι έχετε αυτόν τον λογαριασμό που σαφώς λειτουργεί με πολύ ανήθικο τρόπο, επειδή ο σύζυγός της είναι ο δικαστής που επιβλέπει την δίκη του Τραμπ».

Δείτε το βίντεο:

 

loading...