Ο Ναπολέων ήταν ένα… σεξουαλικό κτήνος: Έχασε την παρθενιά του με τέσσερις ιερόδουλες – Τα «βρώμικα» γράμματα στην Ιωσηφίνα

 

Εκτός από μεγάλος στρατηλάτης και αυτοκράτορας της Γαλλίας, ο Ναπολέων Βοναπάρτης είχε αδυναμία στις γυναίκες. Ο Κορσικανός Βοναπάρτης έχασε την παρθενιά του σε οίκο ανοχής όχι με μία ούτε με δύο, αλλά με τέσσερις ιερόδουλες, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «The Sun».

Αυτός ο πολυπράγμων και πολυσχιδής άνδρας είχε αδυναμία στον μεγάλο έρωτα της ζωής του, την Ιωσηφίνα, που ήταν έξι χρόνια μεγαλύτερή του και χήρα με δύο παιδιά. Την γνώρισε το 1763. Τότε είχε στο πλευρό του την Ντεζιρέ, όμως δεν μπορούσε να αντισταθεί στην ακαταμάχητη γοητεία της Ιωσηφίνας.

Όταν η νεαρή χήρα με δύο παιδιά γνώρισε τον Ναπολέοντα, ήταν 32 ετών και εκείνος μόλις 26. Ένα χρόνο νωρίτερα είχε χάσει τον σύζυγό της, Αλέξανδρο ντε Μπωαρναί, που είχε καταδικαστεί σε θάνατο στη γκιλοτίνα. Ως χήρα, είχε περάσει από το κρεβάτι πολλών επιφανών πολιτικών και εκείνη την εποχή ήταν ερωμένη του Πωλ Μπαράς, που ήθελε να την φέρει κοντά στον Ναπολέοντα.

Γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι και ο Ναπολέων, χωρίς να το περιμένει, την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Εκείνη δεν ξετρελάθηκε όταν τον είδε, αλλά επειδή αγαπούσε τη ζωή μέσα στη χλιδή, δέχτηκε το φλερτ του και τον παντρεύτηκε σε χρόνο ρεκόρ.

Φήμες υποστηρίζουν ότι άρχισε να τον λαχταρά, όταν ο Γάλλος στρατηγός, που έπρεπε να την αφήσει γρήγορα μόνη μετά τον γάμο, έμαθε για τις απιστίες της και αποφάσισε να την κρατήσει σε απόσταση. Ο Ναπολέων και η Ιωσηφίνα χώρισαν πέντε χρόνια αφότου εκείνη έγινε αυτοκράτειρα, επειδή δεν μπορούσε να του δώσει τον διάδοχο που επιθυμούσε, αλλά παρέμειναν καλοί φίλοι, αφού δεν σταμάτησε να φροντίζει την ίδια και τα παιδιά της.

Η Iωσηφίνα τον απάτησε μέσα σε λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο τους, ωστόσο ο Ναπολέων αρνήθηκε να την εγκαταλείψει. Ακόμα κι όταν οδηγούσε τους άνδρες του στη μάχη, ο πόθος του για την Ιωσηφίνα δεν μπορούσε να εξασθενήσει. Tης έγραφε «βρώμικα γράμματα», και μάλιστα σ’ ένα σημείο την προέτρεπε να μην πλυθεί για τρεις μέρες, μέχρι να επιστρέψει από τη μάχη.

Το ταλέντο της Ιωσηφίνας στο σεξ ήταν το… αδιευκρίνιστο, σύμφωνα με τη «Sun», «ζιγκ-ζαγκ» και τα γεννητικά της όργανα ο Ναπολέων τα αποκαλούσε «Βaron de Kepen»

 

loading...