Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΝΙ ΜΠΛΕΡ

Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΝΙ ΜΠΛΕΡ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ WEF ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ «ΚΑΝΟΝΙΚΗ» ΖΩΗ!

Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ! ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗ ΜΟΧΘΗΡΙΑ…

 

Ο Τόνι Μπλερ είναι ένας πολυεκατομμυριούχος πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου με βεβαρημένο ιστορικό ότι εξαπάτησε με ψεύδη και έχει γι αυτό καταδικαστεί ερήμην ως εγκληματίας πολέμου .

Το όνομά του βρέθηκε επίσης στα Pandora Papers το 2021. Παρ’ όλα αυτά, στις 31 Δεκεμβρίου 2021, η Βασίλισσα ανακοίνωσε ότι στον Μπλερ θα απονεμηθεί το ανώτερο αξίωμα του ιππότη . Τώρα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο προσπαθώντας να αναστήσει και να πουλήσει τις ψηφιακές του ταυτότητες.

Τον Φεβρουάριο του 2023, πρώην ηγέτες του Εργατικού και του Συντηρητικού Κόμματος, ο Τόνι Μπλερ και ο Γουίλιαμ Χέιγκ, ζήτησαν την ανάπτυξη της ψηφιακής ταυτοποίησης (“ID”) ως μέρος μιας “θεμελιώδης αναμόρφωσης του κράτους γύρω από την τεχνολογία”.

Σε μια κοινή έκθεση που δημοσίευσαν οι δύο πρώην ηγέτες του κόμματος με τίτλο « Ένας νέος εθνικός σκοπός: η καινοτομία μπορεί να τροφοδοτήσει το μέλλον της Βρετανίας » , ζήτησαν επίσης την επιτάχυνση της εφαρμογής ενός ενιαίου συστήματος ψηφιακής ταυτότητας για όλους τους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου, με τη μορφή ενός ψηφιακού πορτοφολιού στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση από μια προσωπική συσκευή.

Η έκθεση αναφέρει ότι «αντί να δημιουργήσει μια αγορά παρόχων του ιδιωτικού τομέα για τη διαχείριση των διαπιστευτηρίων ταυτότητας πολιτών που εκδίδονται από την κυβέρνηση, η κυβέρνηση θα πρέπει να παρέχει ένα ασφαλές, ιδιωτικό, αποκεντρωμένο σύστημα ψηφιακής ταυτότητας προς όφελος τόσο των πολιτών όσο και των επιχειρήσεων».

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ 

loading...