Ξεσηκωμός των δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου. Κινητοποιήσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο!

Πανελλαδικές συγκεντρώσεις το Σάββατο 4 Νοεμβρίου οργανώνει η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου «Συσπείρωση & Δράση». «Όχι άλλος εμπαιγμός και σιωπή από την Πολιτεία» σημειώνεται στην ανακοίνωση της Επιτροπής.

Αναλυτικά οι κινητοποιήσεις:
1. ΑΘΗΝΑ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-Νίκης 5 Σύνταγμα (για ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ) στις 12 π.μ.
2. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Υποκ. ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Τσιμισκή & Ι. Δραγούμη (για ΘΕΣΣΑΛΙΑ-Β.ΕΛΛΑΔΑ) στις 4 μ.μ.
3. ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Πλατεία Ελευθερίας-Κτίριο Περιφέρειας Κρήτης στις 4 μ.μ.

«Η Πρωτοβουλίας μας, από το καλοκαίρι του 2022 με παρουσία σε κάθε επίπεδο, με συνεχή και σταθερή ενημέρωση, δράσεις, επίσημες συναντήσεις, ανοιχτές κινητοποιήσεις παράλληλα και με την κατατεθειμένη εδώ και καιρό πρότασή μας, προς όλα τα κόμματα για άμεση Πολιτική λύση-Νομοθετική ρύθμιση για τα δάνεια σε ρήτρα Ελβετικού φράγκου, συνεχίζει δυναμικά. Ασφυκτιούμε και λόγω της τοκογλυφικής ισοτιμίας, βρισκόμαστε ήδη σε πλειστηριασμούς ακόμα και πρώτης κατοικίας.

Η ισοτιμία του Ελβετικού φράγκου, έφτασε στο 0.92 και με πρόβλεψη ακόμα και 0.85! Χιλιάδες δανειολήπτες μένουν άναυδοι, θυμωμένοι, ανήμποροι, μένοντας στη διαμαρτυρία του πληκτρολόγιου, αλλά και πολλοί ακόμα «δεν τολμούν να παραδεχτούν δημόσια», την μεγάλη απάτη και τον εγκλωβισμό μας. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ολόκληρη, είναι σκληρή!

Καλούμαστε να πληρώνουμε υπερδιπλάσια από αυτά που δανειστήκαμε.

Η τελευταία κατευθυνόμενη απόφαση του Αρείου Πάγου του 2023 και σε χρόνο ρεκόρ, εξανέμισε κάθε τελευταία αυταπάτη για «δικαστικές λύσεις» στο πρόβλημά μας. Πολύ περισσότερο που οι Αρεοπαγίτες χρησιμοποίησαν πολιτικά και όχι νομικά επιχειρήματα, επιβεβαιώνοντας ότι το παιχνίδι παίζεται στο πολιτικό πεδίο, αυτό που από την αρχή λέει η επιτροπή.

Η κυβέρνηση μέχρι και σήμερα με την στάση της, αναδείχτηκε ο υποστηρικτής του Καιάδα του Ελβετικού φράγκου, συμπαραστάτης των Τραπεζών και των κορακιών- funds.

Οι μόνες φωνές που μπορούν κάτι να πετύχουν, είναι οι χιλιάδες φωνές στο δρόμο να το πάρουμε απόφαση και όλοι οι χαρακτηρισμένοι « νοικοκυραίοι» να μην ντρεπόμαστε στη γειτονιά, επειδή πήραμε δάνειο σε ελβετικό (?) για να αποκτήσουμε σπίτι.

Χρειάζεται να βγει φωνή πρώτα από ΕΜΑΣ, ισχυρή και ξεκάθαρη.

Αυτός θα είναι και ο αναγκαστικός μονόδρομος από εδώ και πέρα.

Ας μην σωπαίνουμε ΕΜΕΙΣ οι δανειολήπτες, φτάνει πια η στοχοποίησή μας, αλλά να μην σωπαίνουν άλλο και Πολιτικοί και Πολιτεία – η θηλιά των δανείων μας ασφυκτιά. Σταθερά, επίμονα και ξεκάθαρα, για όλους δίκαιη λύση, Πολιτική – Νομοθετική ρύθμιση, για βιώσιμα δάνεια, για να σταματήσει η επίσημη τοκογλυφία εις βάρος μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ # ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΑΣ ΝΟΙΑΣΤΟΥΜΕ»

loading...