ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΑΣ…ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ;;

Οι απειλή του γενικού, και αυτή την φορά τελειωτικού πολέμου στην υφήλιο, πλησιάζει να γίνει πραγματικότητα.

 

«Φωτιές» έχουν ανάψει σε διάφορα σημεία του πλανήτη, οι οποίες υποδαυλίζονται από τις γνωστές και σκοτεινές διεθνείς δυνάμεις!

Νομίζω πως όλοι γνωρίζουμε τις αιτίες και που αποσκοπούν χωρίς να είμαστε «σπουδαγμένοι» αναλυτές στις γεωστρατηγικές μελέτες.

Ο «μεγάλος» καρχαρίας πάντα είχε, έχει και θα έχει στο μάτι το μικρό ψάρι και την φαμίλια του, ψάχνοντας να το καταπιεί ή να το αναγκάσει να εξυπηρετεί τις ιδιοτελείς ανάγκες του και την ίδια ώρα να απομυζήσει ότι πολύτιμο έχει στο φυσικό του περιβάλλον!

 

Έχουμε παρατηρήσει με τι δόλιους τρόπους έρχεται στην πρώτη του επαφή με το μικρό ψάρι. (υποσχέσεις, παροχές προστασίας, ‘’δάνεια’’ και άλλες «εξυπηρετήσεις») που αποβλακώνουν το μικρό ψάρι και το φέρνουν όλο πιο κοντά στο στόμα του θηρίου.

Εάν τώρα το μικρό ψάρι έχει αντιρρήσεις και αμφιβολίες για τις προθέσεις και μεθόδους του καρχαρία, τότε αυτός εφαρμόζει το δεύτερο μέρος του σχεδίου του: Του προσφέρει περισσότερες υποσχέσεις, παροχές και εξυπηρετήσεις. Τώρα όμως του ‘’πετάει’’ και μια δόση ελαφράς απειλής, όπως για παράδειγμα τον προειδοποιεί πως η γειτόνισσά του η ‘’σμέρνα’’ αρχίζει να  κάνει απειλητικές ‘’βόλτες’’ έξω από το σπίτι του και η οικογένεια του ίσως βρίσκετε σε θανάσιμο κίνδυνο!

«Εγώ σαν μεγαλύτερο ψάρι, προστάτης και φίλος σου, θα επέμβω και θα πείσω την σμέρνα να πάψει να κάνει βόλτες έξω από το σπίτι σου» (για λίγο καιρό τουλάχιστον!!)

Έτσι ο καρχαρίας φέρνει το μικρό ψάρι στην προκαθορισμένη του…ευθεία γραμμή!

Το πρόβλημα τώρα είναι πως το μικρό ψάρι παρόλες τις ταλαιπωρίες του και τα βάσανά του αντί να συνεννοηθεί με όλα τα μικρά ψάρια τις γειτονιάς του και με μια ‘’γροθιά’’ να αντιμετωπίσει τον δυνάστη καρχαρία, κάθετε και ‘’μαραζώνει’’ μόνο του, κλαίγοντας την μοίρα του, φιλοσοφώντας και κατηγορώντας τους πάντες και τα πάντα εκτός φυσικά από τον εαυτόν του!

Αυτά συμβαίνουν όπως γνωρίζουμε σε όλον τον πλανήτη μας, με τους ίδιους θήτες και τα ίδια θύματα! Καμία διαφορά! Όλοι στον ίδιο ‘’ντορβά’’ που λέει ο λαός! Έτσι έχουμε 5-10 καρχαρίες που θέλουν καλά και σώνει να ‘’φάνε’’ την κατσίκα του γείτονα! Και για να το καταφέρουν χρησιμοποιούν ότι εργαλείο έχουν διαθέσιμο προς επίτευξη -όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι- του ‘’αρπακτικού ιερού σκοπού τους’’  και φυσικά…Όποιον πάρει ο χάρος!!

Τώρα, ετοιμαζόμαστε να επαναλάβουμε την ίδια ιστορία όπως και πρίν!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, και από ότι φαίνεται, αυτή την φορά τα αποτελέσματα  θα είναι καταστρεπτικά! Τα διαθέσιμα όπλα της ανθρωπότητας έχουν πλέον γίνει ποιο αποτελεσματικά και πιο ‘’φονικά’’! Αυτή την φορά ο πληθυσμός της γής δεν θα μειωθεί απλώς, αλλά θα εξαφανιστεί!

αρβανιτης

https://panagiotisarvanitis.blogspot.com/2023/11/blog-post.html

loading...