Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΒΕΛΓΙΟΥ: «ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ».

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΕΛΓΙΟΥ: «Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΆΟΥΣΒΙΤΣ ΑΠΛΑ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ»

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΦΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!!!

2 ΒΙΝΤΕΟ

Η υπουργός Αναπτυξιακής Συνεργασίας Caroline Gennez (Vooruit) του Βελγίου προτείνει να επιβληθούν οικονομικές κυρώσεις στο Ισραήλ.

Η υπουργός Αναπτυξιακής Συνεργασίας προτείνει μποϊκοτάρισμα των ισραηλινών προϊόντων. Η Caroline Gennez, Υπουργός Αναπτυξιακής Συνεργασίας (Vooruit), ζήτησε κυρώσεις κατά του Ισραήλ και πρότεινε, μεταξύ άλλων, την απαγόρευση της εισαγωγής ισραηλινών προϊόντων.

Tόνισε “το Ισραήλ τιμωρεί αθώους πολίτες ως αντίποινα και υπάρχει κατάφωρη παραβίαση των νόμων του πολέμου… Τα εγκλήματα που διέπραξε το Ισραήλ πρέπει να τιμωρηθούν. Πρέπει να διεξαχθεί έρευνα από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Πρέπει να εξετάσουμε τα αντίμετρα σχετικά με τα ισραηλινά προϊόντα.”

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο φλαμανδικό ιδιωτικό κανάλι αυτήν την Κυριακή, η Caroline Gennez ανέφερε συγκεκριμένα ότι ευνοούσε τη λύση των δύο κρατών.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TA BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ  

loading...