Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ!!!

 

Γράφει ο Δημήτριος Νικ. Δασκαλάκης,

Δικηγόρος Αθηνών*   

Δεν χωρεί αμφιβολία ότι το Ισραήλ έχει μεταλλαχθεί σε κράτος-δολοφόνο, το οποίο δεν διστάζει να θανατώσει με ένα πύραυλο δεκάδες αθώους πολίτες, αρκεί να πιστεύει ότι ανάμεσα στους νεκρούς θα βρίσκεται και ένας αντάρτης της Χαμάς.

Κατά την παρανοϊκή αντίληψη της πολιτικo-στρατιωτικής ηγεσίας του Ισραήλ που κινείται στην λογική της συλλογικής τιμωρίας, η εξουδετέρωση ενός και μόνο άνδρα της Χαμάς «νομιμοποιεί» την εξόντωση των ανυποψίαστων Παλαιστινίων πολιτών.

Μολονότι το Ισραήλ αρέσκεται να καυχάται ότι βρίσκεται ανάμεσα στην οικογένεια των πολιτισμένων κρατών, εντούτοις στη Γάζα σπέρνει αδιακρίτως τον θάνατο μεταξύ του αθώου άμαχου πληθυσμού, διαπράττοντας ανήκουστα εγκλήματα που προκαλούν τον παγκόσμιο αποτροπιασμό.

Το Ισραήλ εγκληματεί, πλήττοντας με απύθμενη σκληρότητα σχολεία, νοσοκομεία, ασθενοφόρα, αλλά την ίδια στιγμή και οι «πολιτισμένοι» λαοί της Δύσης είναι συνένοχοι, αφού με την αδιαφορία, την σιωπή και τον ωχαδελφισμό τους θεωρούνται συνεργοί στο εν εξελίξει έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας.

Η επίσημη κρατική πολιτική του Ισραήλ, όπως αυτή εκδηλώνεται τουλάχιστον μετά τις 7 Οκτωβρίου 2023, στοιχειοθετεί το προβλεπόμενο στο άρθρο 7 του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας, καθώς από την ισραηλινή ηγεσία διαπράττονται οι ακόλουθες πράξεις, ως μέρος ευρείας επίθεσης κατά του άμαχου παλαιστινιακού λαού:

Επιβολή συνθηκών ζωής χωρίς την άμεση πρόσβαση σε νερό, τρόφιμα και φάρμακα που αποσκοπεί στην εξόντωση μέρους του πληθυσμού

Βίαιη αναγκαστική εκτόπιση των πολιτών χωρίς τούτο να υπαγορεύεται από το διεθνές δίκαιο

Συνειδητή και σκόπιμη δολοφονία αμάχων, αφού πλήττονται νοσοκομεία, σχολεία, πανεπιστήμια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...