Γ.Αλαφούζος: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Κ.Βελόπουλου για το «εφοπλιστές κάνουν λαθρεμπόριο»

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Βελόπουλος καταφέρεται εναντίον μου»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σημειώνει ότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, «προέβη σε ψευδείς, συκοφαντικές και άκρως προσβλητικές σε βάρος μου δηλώσεις, ισχυριζόμενος ότι “εφοπλιστές, όπως ο κ. Αλαφούζος, κάνουν λαθρεμπόριο”».

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Βελόπουλος καταφέρεται εναντίον μου, διαδίδοντας ανυπόστατους και συκοφαντικούς ισχυρισμούς, χωρίς φυσικά να παραθέτει κανένα απολύτως στοιχείο» σημειώνει ο Γιάννης Αλαφούζος και προσθέτει:

«Επειδή το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού και επειδή προφανώς ο κ. Βελόπουλος εκλαμβάνει την ανεκτικότητά μου ως ευκαιρία για συνέχιση της σπίλωσης και της αήθους επίθεσης κατά του προσώπου μου, υπηρετώντας άγνωστους σε εμάς σκοπούς, προσφεύγω άμεσα στη δικαιοσύνη για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των εννόμων συμφερόντων μου».

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης, ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφερόμενος στην ακρίβεια δήλωσε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα ότι «επιτρέπετε τους λαθρέμπορους πετρελαίου ή τους επιχειρηματίες Έλληνες εφοπλιστές όπως ο κ. Αλαφούζος, συμπαθής κατά τα άλλα, ή ο κ. Αγγελικούσης ή όλοι αυτοί που κάνουν εν πάσει περιπτώσει εμπόριο πετρελαιοειδών, να κάνουν λαθρεμπόριο».

 

loading...