GEWKWN: ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 14/10/2023 (αποκαλύψεις)

 

Παιδιά μου τώρα είναι η αρχή του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά θα αργήσει το ξέσπασμά του, θα δούμε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα πριν το τέλος του χρόνου. Το μεγάλο Μπαμ θα αρχίσει, αρχές του 2024 και για 6 μήνες, μετά θα γίνουν όπως μας τα έχει πει ο Κύριος.

Το Μουσουλμανικό τέμενος στα Ιεροσόλυμα θα πέσει και θα ανεγερθεί ο ναός του Σολομώντος, ίσως είναι θέμα εβδομάδων; μηνών; δεν γνωρίζω τον χρόνο, σύντομα το Ιράν θα μπει στον πόλεμο, μόλις δούμε το Ιράν να μπαίνει στον πόλεμο, ΤΟΤΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ.

 

Δεν θα πάνε τώρα σε έναν Γενικό πόλεμο στην Μέση Ανατολή, ίσως σε ένα μήνα ίσως σε δυο ισως λιγότερο. Και μετά θα μπούμε στην τελική φάση.

Τώρα θα κονταροχτυπιούνται το Ισραήλ, η Χαμάς ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, Θα ξεσηκώσουν τον ισλαμικό κόσμο Παγκοσμίως, θα τους ξεσηκώσουν με διαδηλώσεις, με εχθρότητα και με εχθροπραξίες μεταξύ λαών. Θα έχουμε ξεσηκωμό σε πολλά κράτη του κόσμου και στην Ευρώπη, θα χρησιμοποιηθεί και βία από ισλαμική πλευρά.

Το λέω για ακόμη μια φορά, να κοιτάζετε στα δεξιά του Ισραήλ, συγκεκριμένα δεξιά της Παλαιστίνης, από εκεί, κάποια στιγμή, θα έρθει η ΜΕΓΑΛΗ εκροή, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

ΣΧΟΛΙΟ GEWKWN: Εκροή : είναι μεταφορά προς τα έξω από ένα χώρο προς άλλον, ποια χώρα έχει τέτοια δύναμη να κάνει ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΟΗ= ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ, μήπως θα είναι η Κίνα μέσω Ιορδανίας η Συρίας; Δεν ξέρω. Όμως για να το τονίζει Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ σημαίνει ότι κάτι πολύ μεγάλο θα συμβεί σε εκείνη την περιοχή.

 

Ο κόσμος μετα το πέρασμα των 2 αυτών μηνών και αρχές του καινούργιου χρόνου 2024, Θα βρίσκεται σε μεγάλη αναταραχή, από αυτά που θα συμβαίνουν, από τοπικούς πολέμους που θα γενικευτούν και θα συγκεντρωθούν στην Ανατολική Μεσόγειο. Πολύ σύντομα. ΙΣΩΣ ΣΕ 2 μήνες; σε 3 μήνες; Ο ΘΕΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ

 

Δεν θα ξεσπάσει τώρα ο Παγκόσμιος πόλεμος, με μια Ελλάδα στα κάγκελα, δεν πρόκειται να ξεκινήσει παγκόσμιος πόλεμος. Η Ελλάδα πρέπει να περάσει πρώτα από όλες τις δοκιμασίες, πέρασε ένα ‘’δάγκωμα’’ με τις πλημμύρες, από Θεού λίγο, και πολύ από ανθρώπινο χέρι!

 

Η Ελλάδα θα περάσει Σεισμούς μικρούς ή μεγάλους, θα έχει πολιτικό σεισμό, θα έχει θερμό επεισόδιο. Μετα θα έχουμε τον ερχομό ΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗ. Που δεν θα λέγεται Κυβερνήτης, αλλά Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ο οποίος για 6 μήνες με ένα χρόνο περίπου θα αναστήσει την Ελλάδα και θα την οδηγήσει προς την δόξα της Κωνσταντινούπολης. Μετά δεν γνωρίζω αν θα παραμείνει ή όχι.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ

 

 

Θα έχουμε ένα ντόμινο εξελίξεων στην Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο. Στην Κύπρο θα θέλουν να ρίξουν τον Προέδρο της Κύπρου θα του κάνουν μεγάλο πόλεμο. Θα αντέξει όμως, γιατί θα κάνει και αυτός έργο Θεού χωρίς να το καταλάβει. Αυτή η κυβέρνηση της Κύπρου επειδή είναι πιο υπάκουη προς τον Θεόν θα αντέξει, κάποιοι θα πιέζουν να αναγνωριστεί ως ανεξάρτητο κράτος η κατεχόμενη Κύπρος, η κυβέρνηση που έχουμε τώρα στην Κύπρο δεν θα τους κάνει τη χάρη, δεν θα δεχτεί, και τότε θα ξεκινήσουν πόλεμο εναντίον της. Αλλά επειδή θα κάνει έργο Θεού σε λίγο, δεν θα μπορέσουν να την ρίξουν.

Όλα αυτά θα γίνουν αυτό το διάστημα, τώρα. Τελειώνουν οι δημοτικές εκλογές και σε λίγο θα πάμε σε πολιτική αστάθεια, και σε Γεωπολιτική αστάθεια. Και θα δούμε και σεισμική αστάθεια.

Και το ΡΕΜΠΕΛΟ όπως είπαν, ο Άγιος Κοσμάς, ο βατοπαιδινός και ο Άγιος Παϊσιος. Θα ξεσηκωθεί το ρέμπελο εναντίον μας, εναντίον των Ελλήνων. Αυτά, ΙΣΩΣ τα δούμε μέχρι αυτά τα Χριστούγεννα. Ακόμα και τα Χριστούγεννα αυτά, θα προσπαθήσουν, οι μαριονέτες εδώ στην Ελλάδα να τα αμφισβητήσουν. Θα δοκιμάσουν να το κάνουν, αλλά δεν θα το πετύχουν.

 

Θα έχουμε την κατάρρευση του παπισμού. Μετά που θα πέσει η Κωνσταντινούπολη, και πριν γίνει πάλι ορθόδοξη Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

 

Μέσα στο 2025 κάποιοι προγραμματίζουν να κάνουν την Ένωση των Θρησκειών, διότι μέχρι το 2025 θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, διότι γνωρίζουν ότι ΤΟ ΕΤΟΣ 2025 ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η Ελλάδα θα ξυπνήσει από τα μέσα του 2024 και δεν θα μπορέσουν να κάνουν την ένωσή των θρησκειών η την πανθρησκεία.

ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.

 

Οι τουρκοι θα μαζευτούν, όσοι μείνουν, στην περιοχή των ΑΖΕΡΩΝ ( ΝΑΚΟΡΝΟ-ΚΑΡΑΜΠΑΧ). Και μετά θα έχουμε Τον Θρίαμβο της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας.

Όταν πέσει η Κωνσταντινούπολη στα χέρια των Ρώσων, αυτοί θα την κρατήσουν για λίγο, και μετά θα έρθει αυτή η ευλογημένη μέρα. Μετά από το πέρασμα του 24, έρχεται, η Ανατολή του ήλιου προς Ανατολάς, έρχεται πλέον η Αγιά Σοφιά στα χέρια των Ελλήνων.

Από τον Μάιο του 2024 θα καταλάβουμε ότι το 2025 η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ θα έρθει στα χέρια των ΕΛΛΗΝΩΝ. Εκεί τελειώνουν όλα, εκεί θα αρχίσει η νέα ιστορία του κόσμου

 

Θα δείτε την Ορθόδοξη Ρωσία να ανακάμπτει μετά τον πόλεμο με την Ουκρανία και όλοι θα τρίβουν τα μάτια τους και θα λένε πώς είναι δυνατό μέσα από τις στάχτες της να Αναγεννήθηκε.

 

Σε όλο τον κόσμο θα δούμε εκρήξεις Ηφαιστίων, πλημμύρες που δεν τις περίμενε κανείς και που δεν έγιναν ποτέ στην παγκόσμια ιστορία. Που ο κόσμος όλος θα τα θυμάται πολλά χρόνια μετά. Θα δείτε πολιτικούς σεισμούς και εκτός Ελλάδος, σε πολλά αλλά κράτη του κόσμου.

 

Και βλέποντας όλα αυτά τα πράγματα θα βγάλουν ένα παγκόσμιο ηγέτη ο οποίος όμως Θα μείνει για πολύ λίγο, θα προσπαθήσει όσα έχουν πει οι Άγιοι, να τα καταπατήσει

Παιδιά μου εύχομαι ολος ο κόσμος σε όλον τον πλανήτη να έρθει σε μετάνοια και να επιστρέψει στον Θεό διότι θα γίνουν φοβερά πράγματα, φοβερά γεγονότα. Η Τουρκία μέσα στο 24 θα πάθει φοβερές ζημιές, πρώτα θα ξεκινήσουν οι σεισμοί (στην Τουρκία)

Δεν θα γλιτώσει από ΕΝΑ πολύ μεγάλο καταστροφικό Σεισμό. Μετά θα μπει σε πόλεμο με άλλα 2 έως 3 κράτη και μετά θα έρθει η ΜΕΓΑΛΗ καταστροφή της. Η μεγάλη δυστυχία της Τουρκίας είναι ότι η ηγεσία της δεν καταλαβαίνει το μέγεθος της καταστροφής που θα πάθει. Η ηγεσία της Τουρκίας, αν μελετούσαν τις προφητείες των Αγίων μας δεν θα τολμούσαν να πειράξουν την Αγία Σοφία. ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

 

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΒΑΛΕ ΧΕΡΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΓΙ’ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ‘’ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ’’ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ.

Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΒΑΣΑΝΑ, Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΗΚΕ…..ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΘΙΣΕΙ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΑ

Παιδιά μου, πρέπει να γνωρίζετε ότι όσο ποιο γρήγορα μετανοήσετε, όσο ποιο πολύ προσευχηθείτε , όσο ποιο πολύ αγαπάτε, όσο ποιο πολύ είστε με την Εκκλησία, με την Αγία Τριάδα, όσο ποιο πολύ στην μετάνοια, στην εξομολόγηση και όσο ποιο πολύ να κρατάτε λάβαρο στην ψυχή σας την Τριαδικότητα του Θεού που είναι Πατήρ, Υιός και Άγιο Πνεύμα, και να κρατάτε στο μέτωπο σας, και στην καρδιά σας την Παναγία, την Μητέρα του Θεού και Μητέρα όλου του κόσμου

Μην φοβηθείτε, θα έρθουν πράγματα πολύ σκληρά, αλλά εσείς να μην φοβηθείτε, αλλά να μετανοήσετε να είστε σε αγρυπνία, μην κοιμάστε πάνω σε δάφνες, μην κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου( αυτό το λέτε εσείς) μην είστε μακριά από τον Ουράνιο Πατέρα, μην είστε μακριά από την Αγία Τριάδα, μην είστε μακριά από τον Θεό, γονατίστε με τα γόνατα της ψυχής και τα γόνατα του σώματος, να κλείνεται τον αυχένα σας και προσευχηθείτε και γι’ αυτούς που δεν γνώρισαν ποτέ …ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΟ, ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΛΑΘΟΣ ΠΑΤΕΡΑ.

 

Υ.Γ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:

Ο Θεός μπορεί να αλλάξει τη ροή της ιστορίας με έκτακτα και ανέλπιστα γεγονότα, μπορεί να καθυστερήσει ένα γεγονός η να το συντομευση για λόγους που ο Ίδιος γνωρίζει. Έχει λύσεις ο Θεός, που εμείς δεν μπορούμε να τις φανταστούμε. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

loading...