ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ: Ο Ερντογάν στη συγκέντρωση για τη Γάζα: Εεεεε Ισραήλ, εσύ είσαι εισβολέας, εεεε Δύση θέλεις πάλι Σταυροφορίες

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Ο Ερντογάν που έχει κληθεί στις 6 Δεκεμβρίου να έλθει εδώ στη Θεσσαλονίκη, την θεωρεί υπόδουλη ο Νέο-Οθωμανιστής, όπως τόνισε σε εκατοντάδες χιλιάδες παραληρούντες Ισλαμιστές!!

Ας το λάβουν σοβαρά οι πρόθυμοι του κατευνασμού του «θηρίου», που μας οδηγούν..

Επίσης περήφανος επανέλαβε την απειλή «Να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδι!!..»

Αμήν και ποτέ να καλώς ορίσουν οι «φίλοι τους» ΟΧΙ φίλοι μας η « Hos geldiniz arkadaslar!!..»

Με την αρχή μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα. Εδω είναι ο στρατός! Εδώ ο στρατηγός! Εδώ είναι ο στρατός, εδώ είναι ο στρατηγός
Kάποιοι βλέπουν τη Γάζα μακριά, πολύ μακριά, λες και δεν έχει καμία σχέση με μας. και δυστυχώς το λένε ξεκάθαρα. Ενώ μόλις πριιν απο ένα αιώνα για τον λαό αυτό, γι αυτή τη χώρα, ότι είναι τα Άδανα, το ίδιο ήταν και η Γάζα. Ότι είναι η Αδριανούπολη ήταν και τα Σκίπια. Ότι είναι η Σαράντα Εκκλησιές ήταν και η Θεσσαλονίκη, ότι ήταν το Μάρντιν ήταν και ο Μοσούλη όπως ήταν το Γκαζίαντεπ ήταν και το Χαλέπι Έτσι και η Γάζα ήταν μέρος της πατρίδας μας που νομίζαμε πως δεν θα αποκοπεί.
Ο Τούρκος πρόεδρος κατηγόρησε επίσης τη Δύση ότι είναι “ο κύριος ένοχος για τις σφαγές στη Γάζα”.
«Επαναλαμβάνω πως η Χαμάς δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση. Το Ισραήλ προσβλήθηκε πολύ από αυτό (…). Το Ισραήλ είναι κατοχική δύναμη, ο Ερντογάν μιλά καθαρά επειδή η Τουρκία δεν σας χρωστάει τίποτα”, είπε σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν στο παλιό αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.
loading...