«Πόλεμος» εναντίον των υγιεινών τροφίμων! Έτσι θα πάρουν τον έλεγχο – ΒΙΝΤΕΟ

Τα οικονομικά προβλήματα που καλούνται να ανταπεξέλθουν οι κτηνοτρόφοι και γενικά οι αγρότες, οδηγούν τον πρωτογενή τομέα στην καταστροφή!!!

Όλο και περισσότεροι οδηγούνται στην έξοδο και, σύμφωνα με εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, συγκεκριμένες πολυεθνικές περιμένουν στην γωνία για να αναλάβουν την παραγωγή με ό,τι αυτό συνεπάγεται!!!

 

Όπως αναφέρεται στις ΗΠΑ:

 

«Οι μικροκαλλιεργητές αποτελούν πάντα απειλή!

Εάν  πενήντα εκατομμύρια άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες αποφασίσουν μόνοι τους ότι προτιμούν να αγοράζουν τα προϊόντα τους από μικρούς  (παραγωγούς) αγρότες ή σε αγορές αγροτών, -επειδή πιστεύουν ότι είναι πιο υγιεινά, αυτό θα ήταν κόντρα στο σύστημα!

Η κυβέρνηση δεν το θέλει αυτό και, η Monsanto σίγουρα  δεν το θέλει, ούτε καμία από τις μεγάλες αγροτικές επιχειρήσεις “Agra” το θέλουν. Οπότε κάνουν ό,τι μπορούν για να εξαφανίσουν τον μικροπαραγωγό αγρότη στην Αμερική. Κάντε τον να χρεοκοπήσει, αναγκάστε τον να πουλήσει την γη του, την οποία θα αναλάβει κάποιος μεγαλύτερος γεωργικός φορέας, έως ότου τελικά, ολόκληρη η τροφική αλυσίδα να ελέγχεται από μεγάλες εταιρείες και μεγάλες κυβερνήσεις (σ.σ. και στο τέλος από μία υπερ-πολυεθνική μητρική εταιρεία, την οποία ενδεχομένως θα χειρίζεται μία παγκόσμια εξουσία! Όποιος ελέγχει το φαγητό, ελέγχει τους ανθρώπους)».

 

loading...