ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΜΙΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ…
ΜΕΡΟΣ 1ο
Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα
O ρόλος που διαδραμάτισαν οι μυστικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο εδώ και χιλιετίες είναι καθοριστικός. Όποια επανάσταση δεν είχε οργανωθεί απ’ αυτές, κατέληγε σχεδόν πάντοτε σε αποτυχία. Μόνο εκείνες κατείχαν την τεχνογνωσία που οδηγούσε στην επιτυχία.
Ωστόσο, οι δικοί τους σχεδιασμοί είναι που οδήγησαν τη Δύση στη σημερινή δυστοπία και εξαχρείωση, μια γενικευμένη κατάσταση πλέον, που οδεύει σε χειρότερη σκλαβιά και βαρβαρότητα από εκείνες των προηγούμενων δυναστών από τους οποίους υποτίθεται ότι μας απελευθέρωσαν.
Εφόσον μόνο τα μέλη τους επωφελούνται πια απ’ αυτήν την κατάσταση και όσοι δεν ανήκουν σ’ αυτές καταστρέφονται, μήπως ήλθε η ώρα πια να κλείσουν; Μήπως τότε ο κόσμος θα γίνει πολύ καλύτερος;
Οι μυστικές εταιρείες πρέπει να ξεριζωθούν οριστικά, πριν προλάβουν να ολοκληρώσουν τον ύστατο στόχο τους: να αφανίσουν τον πολιτισμό και τον ίδιο τον άνθρωπο.
Οι μυστικές εταιρείες και ο θρύλος της Ατλαντίδας
Πόσο παλιές είναι μυστικές εταιρείες; Υπήρχαν στην αρχαιότητα και από πότε; Οι θεοσοφιστές θεωρούν ότι υπήρχαν μυστικές σχολές από την εποχή των τελευταίων Λεμούριων υποφυλών, δηλαδή πριν από εκατομμύρια χρόνια.
Για να μην πάμε τόσο πίσω στο χρόνο, ας ασχοληθούμε με πιο πρόσφατες εποχές. Ο Καναδός Manly Palmer Hall (1901-1990), που υπήρξε διάσημος αστρολόγος, συγγραφέας-ερευνητής στον τομέα του εσωτερισμού, και τέκτων 33ου βαθμού, στο βιβλίο του The Secret Teachings of All Ages που εκδόθηκε το 1928, λέει ότι οι μυστικές εταιρείες υπάρχουν από την προκατακλυσμιαία εποχή της Ατλαντίδας.
loading...