Και η Θεσσαλονίκη τουρκική; Τι είπε ο Ερντογάν μιλώντας σε πλήθος 1 εκατομμυρίου και η Αθήνα σιωπά

Ο κ.Ερντογάν θυμήθηκε ότι και η Θεσσαλονίκη ήταν τουρκική ,αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρέπει να ξαναγίνει! Το είπε δημόσια σε ομιλία του και το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι αν η ελληνική κυβέρνηση θα επιμείνει στην «ελληνοτουρκική σύνοδο της Θεσσαλονίκης» που τόσο έχει διαφημιστεί από την Αθήνα. Τι άλλο πρέπει να μας πει ο κ.Ερντογάν για να μπει τέλος σε αυτή τη φαρσοκωμωδία του «καλού κλίματος στα ελληνοτουρκικά»; Μια φαρσοκωμωδία που με επιμονή υπηρετεί η ελληνική κυβέρνηση.

Το Ισραήλ ανακαλεί τους διπλωμάτες του από την Τουρκία
Το Ισραήλ ανακάλεσε τους διπλωμάτες του από την Τουρκία και «θα επανεξετάσει τις σχέσεις του» με τη χώρα αυτή, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τον πόλεμο στη Γάζα, ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών.

«Λαμβάνοντας υπόψη τις βαριές δηλώσεις εκ μέρους της Τουρκίας, διέταξα την επιστροφή των διπλωματικών εκπροσώπων μας από εκεί, ώστε να προχωρήσουμε σε επανεξέταση των σχέσεων του Ισραήλ με την Τουρκία» ανέφερε ο υπουργός Ελί Κόεν σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter).

Ο Κόεν δεν έδωσε άλλες διευκρινίσεις.

loading...