Έγκλημα χωρίς τιμωρία.

Παρακολουθώ αμίλητος τόσες μέρες οσα συμβαίνουν στο Ισραήλ,τριγύρω γινεται χαμός απο υπερασπιστές του κράτους του Ισραήλ και υπερασπιστές της Χαμάς.

 

Δεν είμαι με κανέναν απο τους δύο,στέκομαι δίπλά στους άμαχους κάθε πλευράς,αυτούς που πληρώνουν με την ζωή τους τα εγκλήματα που κάνει η μια και η άλλη πλευρά.

Αλλά πρέπει να ειπωθούν κάποιες αλήθειες.

Η Χαμάς δεν είναι οι Παλαιστίνιοι.

Οι Σιωνιστές που μας μισούν φρικτά δεν έχουν σχέση με τους Εβραίους της Παλαιάς Διαθήκης,οι περισσοτεροι προέρχονται απο τους Χάζαρους που ζούσαν στην περιοχή που βρίσκεται σήμερα η Ουκρανία.

Οι μυστηριώδεις Χαζαροεβραίοι

Για αρχή να ξέρουμε οτι:

Η Χαμάς στρατηγικά βοηθήθηκε απο το Ισραήλ να ανδρωθεί για να εκτοπιστεί η Οργάνωση για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης,αυτό το βεβαιώνουν οσοι ξέρουν τι συμβαίνει στην πολύπαθη αυτή περιοχή.

Οταν άρχισε το τελευταίο επεισόδιο με την είσοδο της στο Ισραήλ και τις θηριωδίες που ακολούθησαν ήμουν πολύ διστακτικός στο να καταδικάσω την Χαμάς γιατί γνώριζα και πίστευα οτι:

 

Δεν υπήρχε ούτε μια περίπτωση να μην ήξερε η κυβέρνηση του Ισραήλ πως κάτι τέτοιο σχεδιαζόταν,κι αν δεν ήξεραν αυτοί και μια απο τις καλυτερες υπηρεσίες ανάλυσης πληροφοριών η Μοσάντ τότε σίγουρα ήξεραν οι ΗΠΑ και η CIA.

Kαι μεσα στην διαμάχη στα κοινωνικά δίκτια που όλοι οσοι είχαν σημαιάκια της Ουκρανίας και σύριγγες στο προφίλ τους κατάπιαν αμάσητες ολες τις ψευδείς πληροφορίες περί αποκεφαλισμού 40 βρεφών και άλλες τόλμησα να πω την αποψη μου.

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ.

Και να που σιγά-σιγά μαθαίνουμε οτι η Αίγυπτος είχε ενημερώσει τον Νετανιάχουν 3 μέρες πριν πως κάτι ετοιμάζεται,και να που μάθαμε οτι το γνωριζαν και οι ΗΠΑ.

Και να που διαψεύστηκαν ολα τα ψεύτικα δημοσιεύματα περί αποκεφαλισμού βρεφών μαζί με πολλά βίντεο και άρχισε να φαίνεται η πραγματικότητα,σε οσους ήθελαν να την δούν,οι υπόλοιποι ζούν στο σκοτάδι τους και σε αυτό όπως και σε πολλά άλλα ζητήματα.

Τώρα βγαίνουν πληροφορίες οτι ο Νετανιάχου ζήτησε να μην κινηθεί κανένας απο τον στρατό του Ισραήλ για 7 ώρες μετά την είσοδο της Χαμάς και τις θηριωδίες της.

Αυτό γιατί το έκανε δεν χρειάζεται να το σκεφτεί κανείς για πολύ.

Οι Σιωνιστές θέλουν να ξεμπερδεύουν μια και καλή με τους Παλαιστίνιους,να η ευκαιρία.

Ισοπέδωσε την μισή Γάζα,τους απόκλεισε απο τροφή,ηλεκτρισμό,νερό,πρώτες βοήθειες και τους βομβάρδισε με τόση μανία που δεν έχει ξανασυμβεί.

6000 Βόμβες ..όσες έριξαν οι ΗΠΑ στο Αφγανιστάν σε περίοδο ετών τις έριξε σε 4 μέρες,και συνεχίζεται η τραγωδία,και που μπορεί να καταλήξει όλο αυτό;

Σε εναν τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο που θα εξαφανίσει την περιοχή ,τους λαούς απο τον πλανήτη απο παντού.

Επίσης είναι γνωστό οτι οι Σιωνιστές  πιστεύουν στην έλευση του δικού τους Μεσσία που θα ενθρονιστεί στην Ιερουσαλήμ μετά την ανέγερση του 3ου Ναού του Σολομώντα,οι γραφές μιλούν για αυτό και για οτι θα συμβεί μετά,ειδικά ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη.

Ακόμα χειρότερα θα συμβούν αν το Ιράν η άλλες χώρες αντιδράσουν,δεν είναι τυχαίο οτι οι ΗΠΑ έστειλαν αεροπλανοφόρα και πολεμικά πλοία στην περιοχή,να προστατέψουν τι;

Εχουν στόχο το Ιράν όπως οι ίδιοι έχουν παραδεχθεί παλαιότερα;

Και έτρεξαν οι γνωστοί νεοταξίτες ΗΠΑ και Ε.Ε. να συμπαρασταθούν ξεχνώντας να αναφερθούν έστω μια φορά στην λέξη Γάζα.

Το Ισραήλ επιζητεί μια Παλαιστινιακή γενοκτονία.

Άφησε απροστάτευτους τους δικούς του πολίτες για να πετύχει.

 

Εύχομαι να βρεθούν άνθρωποι με λογική να το σταματήσουν ολο αυτό,εύχομαι να βρεθεί μια λύση και να μην περιμένουμε να ξανασυμβεί όλο αυτό,γιατί θα ξανασυμβεί.

https://harrytsopanos.blogspot.com/2023/10/blog-post_15.html

loading...