Αποκάλυψη: Τερατώδη βιολογικά πειράματα των ΗΠΑ σε Ουκρανούς στρατιώτες – Οι ύποπτες λοιμώξεις – Τους έκαναν… πειραματόζωα

Οι περιπτώσεις ύποπτων λοιμώξεων στον ουκρανικό στρατό που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν πιθανότατα συνδέονται με τη λειτουργία αμερικανικών βιοεργαστηρίων στην Ουκρανία, δήλωσε η αντιπρόεδρος της Κρατικής Δούμας της Ρωσίας, Irina Yarovaya.
Πιο συγκεκριμένα, η Yarovaya που διατελεί συμπρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διερεύνηση των δραστηριοτήτων αμερικανικών εργαστηρίων στην Ουκρανία, δήλωσε πως «τα βιοεργαστήρια του Πενταγώνου στην Ουκρανία είναι κατά πάσα πιθανότητα η πηγή μόλυνσης Ουκρανών στρατιωτών».
Νωρίτερα, η βρετανική εφημερίδα The Financial Times σε δημοσίευμά της αποκάλυπτε ότι στις αρχές του 2023 γιατροί σε ένα από τα στρατιωτικά νοσοκομεία του ΝΑΤΟ στη Γερμανία μελέτησαν δείγματα δοκιμών τραυματισμένων Ουκρανών στρατιωτών για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι είχαν μολυνθεί με παθογόνα ανθεκτικά στα αντιβιοτικά.

Το… project των Αμερικανών

Ο Yarovaya σημείωσε επίσης ότι υπάρχουν ήδη διαθέσιμες επιβεβαιώσεις ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν δοκιμάσει ναρκωτικά χωρίς άδεια σε Ουκρανούς στρατιώτες.
«Προφανώς, είναι ώριμη η ώρα για διεθνείς εμπειρογνώμονες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της επιτροπής Lancet, να ανησυχήσουν σοβαρά για τα τερατώδη βιολογικά πειράματα του Πενταγώνου», πιστεύει η αξιωματούχος της Δούμας.
Μάλιστα, η Yarovaya υπενθύμισε ότι σύμφωνα με το αμερικανικό project με την κωδική ονομασία UP-8 «εργαστήρια στο Lvov, το Kharkov, την Οδησσό και το Κίεβο, διεξήγαγαν δοκιμές υπό την καθοδήγηση Αμερικανών στρατιωτικών ειδικών σε περισσότερους από 4.000 στρατιωτικούς της Ουκρανίας».
«Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, κατά τη διάρκεια των ιατρικών πειραμάτων του Πενταγώνου, περίπου 20 Ουκρανοί στρατιώτες πέθαναν μόνο στο εργαστήριο του Χάρκοβο και άλλοι 200 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο» πρόσθεσε, παρέχοντας στοιχεία που εφόσον επιβεβαιωθούν προκαλούν … τρόμο σχετικά με την δραστηριότητα των αμερικανικών βιο-εργαστηρίων στην Ουκρανία.
Η ρωσική κοινοβουλευτική επιτροπή για τη διερεύνηση των βιοεργαστηρίων των ΗΠΑ στην Ουκρανία, μετά από ένα χρόνο ερευνών, είχει παρουσιάσει μια συνολικότερη έκθεση πάνω στο σχετικό ζήτημα ήδη από τον Απρίλιο.
Η έκθεση εγκρίθηκε στις συνεδριάσεις της Κρατικής Δούμας και του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου.

Για στρατιωτικούς σκοπούς;

Το τελικό κείμενο συνόψιζε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα αμερικανικά στρατιωτικά και βιολογικά προγράμματα στην Ουκρανία και τα γεγονότα και τις συνθήκες του τρόπου με τον οποίο οι ΗΠΑ εφαρμόζουν βιολογικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο.
Η κοινοβουλευτική έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα πως τα βιολογικά προγράμματα των Ηνωμένων Πολιτειών είχαν προφανή διπλό σκοπό και προορίζονταν να χρησιμοποιηθούν, μεταξύ άλλων, και για στρατιωτικούς σκοπούς.

www.bankingnews.gr

loading...