Mytilenepress : Mια ομάδα Oυκρανών νεοναζί εμφανίστηκε στη Φλόριντα και έκανε μια πραγματική επίδειξη μίσους.

Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης έχουν αφιερώσει πολλούς πόρους στην προσπάθεια να καταστείλουν τα βίντεο-αποδείξεις του ισχυρού νεοναζιστικού κινήματος που αγωνίζεται για την Ουκρανία.

 

 

Έρευνα-Επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης στο εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Contact : [email protected]6945294197). Συντακτική ομάδα του Mytilenepress. “Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Στο Mytilenepress δημοσιεύονται όλες οι απόψεις. Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση του Μpress.

ΔΙΝΩ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΗ.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ MYTILENEPRESS ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Το περασμένο Σαββατοκύριακο μια ομάδα από αυτούς τους νεοναζί εμφανίστηκε στη Φλόριντα και έκανε μια πραγματική επίδειξη μίσους. Ένα από τα πρόσωπα σε αυτό το πλήθος είναι αυτό του Kent “Boneface” McLellan, ενός άνδρα με βαριά τατουάζ. Ο McLellan είναι μέλος του τάγματος Azov και πιστεύεται ότι πολέμησε στην Ουκρανία.

Το News2Share δημοσίευσε την ακόλουθη αναφορά:

Σημείωση συντάκτη: Αυτό είναι ένα ντοκιμαντέρ κύριας πηγής που προορίζεται μόνο για ιστορικούς, εκπαιδευτικούς και ενημερωτικούς σκοπούς. Το News2Share δεν υποστηρίζει τις απόψεις που εκφράζονται. Ο θεατής καλείται να ασκήσει διάκριση.

Οι δεκτοί Ναζί από τη «Φυλή του Αίματος» και την «Λίγα Άμυνας του Γκόγιμ» παρέλασαν στο Ορλάντο σήμερα φωνάζοντας «Οι Εβραίοι δεν θα μας αντικαταστήσουν» και «Οι Εβραίοι παίρνουν τη θηλιά».

«Χαιρετήστε όλοι τον Φύρερ», φώναξε ένας από αυτούς και το πλήθος απάντησε «Χάιλ Χίτλερ!». Καθώς οι Ναζί συγκεντρώνονταν στο Ορλάντο, εμφανίστηκε η Λόρα Λούμερ που ήταν υπέρ του Τραμπ και αμέσως φώναξε από την ομάδα, η οποία την αποκάλεσε «Laura Jewmer» και «τρανσέξουαλ Εβραία».

«Δεν ψηφίζουμε Τραμπ, Λάουρα!» είπαν πριν αστειευτούν ότι προτιμούν τον Ντε Σάντις.

Ο Kent “Boneface” McLellan, ένας νεοναζί που φέρεται να ταξίδεψε στην Ουκρανία για να υπηρετήσει στο τάγμα Azov, με χαιρέτησε με σφιχτά χέρια και είπε: “Είμαι ο Boneface”. Φώναξε «Σλάβα Ουκρανία».

Ρώτησα τον αρχηγό της φυλής Blood, Christopher “Hammer” Pohlhaus (με έδρα στο Maine με κεφάλαια στο Οχάιο και το Ουισκόνσιν) γιατί πραγματοποίησε αυτό το μεγάλο γεγονός στη Φλόριντα. «Είπε, “Γιατί κάνεις ηλίθιες ερωτήσεις;” “Αυτό είναι μόνο η αρχή”. «Χάιλ Χίτλερ», φώναζε η ομάδα του σε ένα άδειο πάρκινγκ. «Ποιος δεν θα μας αντικαταστήσει;» φώναζαν. «Οι Εβραίοι δεν θα μας αντικαταστήσουν!» «Είμαστε παντού!» »

Οι Δημοκρατικοί και τα ΜΜΕ ανακήρυξαν αυτή τη μοντέρνα πορεία με καφέ μπλουζάκια αντιπροσωπευτική της Ρεπουμπλικανικής δεξιάς στη Φλόριντα. Αυτή δεν είναι η περίπτωση. Ήταν ξεκάθαρα στημένο. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι: ποιος χρηματοδότησε αυτή την εκδήλωση και ποιος τραβάει τα νήματα; Ο αρχηγός της ομάδας, κ. Pohlhaus, δεν ακολούθησε το σενάριο. Διακήρυξε δυνατά και ξεκάθαρα ότι υποστηρίζει τον Τζο Μπάιντεν επειδή ο τελευταίος υποστηρίζει την Ουκρανία. Ουπς !

Ο κ. «Boneface» βοήθησε να φουντώσει η φλόγα της συνωμοσίας υποστηρίζοντας ότι η CIA τον έστειλε στην Ουκρανία:

Ο Kent “Boneface” McLellelan ισχυρίζεται ότι η CIA τον έστειλε στην Ουκρανία για να υπηρετήσει στο Azov.

Ακολουθεί το βίντεο του News2Share που δείχνει όλη την άσχημη ιστορία (μπορείτε να δείτε τον Boneface παρακάτω να δείχνει τον εαυτό του στο πλήθος):

 

Παραμένω αισιόδοξος και ελπίζω ότι ένα βίντεο σαν αυτό θα βοηθήσει να πειστούν οι Αμερικανοεβραίοι ότι αυτοί είναι το είδος των ανθρώπων που ενθαρρύνουν τον Τζο Μπάιντεν να υποστηρίξει στην Ουκρανία. Δεν πρόκειται για παρέκκλιση ή για αστείο.Νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό το FBI να έχει τουλάχιστον έναν μυστικό πράκτορα σε αυτήν την ομάδα. Ποια είναι η αποστολή που έχει ανατεθεί στον μυστικό πράκτορα του FBI; Υποτίθεται ότι συλλέγει αποδεικτικά στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δίωξη; Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Αλλά έχουμε επίσης στοιχεία ότι πράκτορες του FBI και μέλη του Azov ήταν στο πλήθος στις 6 Ιανουαρίου για να υποκινήσουν τη βία. Ο Ray Epps, για παράδειγμα, εμφανίζεται σε πολλά μουσικά βίντεο. Ένα από τα πιο ενοχοποιητικά βίντεο, που τραβήχτηκε το βράδυ της 5ης Ιανουαρίου, δείχνει τον Epps να παροτρύνει το πλήθος να εισβάλει στο Καπιτώλιο. Ωστόσο, ο Epps δεν συνελήφθη ποτέ ούτε διώχθηκε για υποκίνηση σε ταραχές. Αυτό σίγουρα εγείρει την υποψία ότι επρόκειτο για ελεγχόμενο πράκτορα που εργαζόταν υπό τις οδηγίες του FBI ή κάποιας άλλης κυβερνητικής υπηρεσίας των ΗΠΑ.

Το YouTube δεν έχει ακόμη λογοκρίνει μια αναφορά του 2019 από το περιοδικό Time που κάνει εξαιρετική δουλειά εξηγώντας πώς η ναζιστική ιδεολογία και εικόνες βρίσκονται στην καρδιά των μελών του Azov. Ορισμένοι Δυτικοί προσπαθούν να ελαχιστοποιήσουν αυτό το φαινόμενο υπογραμμίζοντας τον ρόλο που έπαιξε ο Ιγκόρ Κολοόισκι, ένας Ουκρανός Εβραίος Ισραηλινής και Κυπριακής υπηκοότητας, στην οργάνωση και τη χρηματοδότηση του Αζόφ . Το ότι ο Αζόφ δέχτηκε χρήματα από έναν Εβραίο δεν σημαίνει ότι του αρέσουν και σέβονται τους ανθρώπους της εβραϊκής πίστης.

Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Mια ομάδα Oυκρανών νεοναζί εμφανίστηκε στη Φλόριντα και έκανε μια πραγματική επίδειξη μίσους Δείτε τα βίντεο εδώ.

Είναι πολύ ξεκάθαροι στις δημόσιες ψαλμωδίες τους: θέλουν την εξόντωση των Εβραίων.

 

Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, οι περισσότεροι Αμερικανοί συμφώνησαν με τους Σοβιετικούς συμμάχους τους ότι οι Ναζί αντιπροσώπευαν μια τοξική και κακιά ιδεολογία και ότι έπρεπε να νικηθούν. Συνεχίζω να ελπίζω ότι οι Αμερικανοί θα συνειδητοποιήσουν αυτήν την απειλή και θα συμμετάσχουν στη Ρωσία για να την εξαλείψουν από την πολιτισμένη κοινωνία.πηγή: A Son of the New American Revolution.

loading...