GEWKWN: Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ…..

 

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ : Δεν αναφέρομαι στον πόλεμο της Ουκρανίας, αλλά σε ένα μεγαλύτερο πόλεμο, ένα πόλεμο που περιλαμβάνει όλους στον πλανήτη Γη, είναι ένας πόλεμος των κυβερνήσεων εναντίον των πολιτών τους. Η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται σε πόλεμο, ΣΕ ΕΝΑ ΑΟΡΑΤΟ ΠΟΛΕΜΟ.

 

Είναι ένας ολοκληρωτικός πόλεμος που διεξάγεται εναντίον όλων μας από τις κυβερνήσεις μας και από τους διεθνείς οργανισμούς στους οποίους ανήκουν οι κυβερνήσεις και οι πολιτικοί. Ο πόλεμος αυτός γίνεται για να κυριαρχήσουν σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο συνεργάζονται με εταιρείες για να αξιοποιήσουν την τεχνολογία για να μας ελέγχουν και δεν θα σταματήσουν μέχρι να υποταχθεί ή να εξαλειφθεί κάθε άτομο που τους αντιστέκεται. Βρισκόμαστε σε πόλεμο με έναν εχθρό που κυριολεκτικά στοχεύει το ΜΥΑΛΟ μας.

 

Η ιδέα για τον έλεγχο του μυαλού προήλθε από την Βρετανική Ερευνητική Υπηρεσία Πληροφοριών, οι ΗΠΑ προχώρησαν την έρευνα με σκοπό να τους βοηθήσει στην προώθηση μιας «Νέας Παγκόσμιας Τάξης». Οι μεγάλες Δυνάμεις έχουν αναπτύξει εξαιρετικά εξελιγμένα όπλα που ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί και από τα οποία δεν έχουμε τρόπο να αμυνθούμε, έχουν πλέον την ικανότητα να επιτίθενται ή να ελέγχουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο χρησιμοποιώντας όπλα άμεσης ενέργειας.

Σύμφωνα με τους Washington Times , τέτοια όπλα έχουν σχεδιαστεί για να διαταράξουν τις εγκεφαλικές λειτουργίες και να επηρεάσουν κυβερνητικούς ηγέτες ή ολόκληρους πληθυσμούς. Σήμερα ζούμε σε μια κοινωνία στην οποία κατασκευάζονται παραπλανητικές πραγματικότητες από τα μέσα ενημέρωσης ( ΜΜΕ) από κυβερνήσεις, από μεγάλες εταιρείες, και από πολιτικές ομάδες, αυτές οι παραπλανητικές πραγματικότητες θα παραδοθούν κατευθείαν στα κεφάλια του αναγνώστη, του θεατή, του ακροατή. Ασταμάτητα βομβαρδιζόμαστε με ψευδό-πραγματικότητες που κατασκευάζονται από κάποιους ανθρώπους που χρησιμοποιούν πολύ εξελιγμένους ηλεκτρονικούς μηχανισμούς και τεχνολογία.

Από το Scientific American: ‘’Προηγμένες μηχανές νευροαπεικόνισης και διεπαφές εγκεφάλου-υπολογιστή ανιχνεύουν την ηλεκτρική δραστηριότητα των νευρώνων, επιτρέποντάς μας να αποκωδικοποιήσουμε και ακόμη και να ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΜΕ τα σήματα του νευρικού συστήματος που συνοδεύουν τις νοητικές διεργασίες.’’

 

Ο πρώην πρόεδρος του Facebook, Σον Πάρκερ αποκάλυψε σε ένα άρθρο του 2017 στους New York Times το εξής: ‘’Ο Θεός ξέρει μόνο τι κάνει στον εγκέφαλο των παιδιών μας, παραδέχτηκε επίσης ότι το Facebook είχε γίνει τέρας ‘’εκμεταλλευόμενος εν γνώσει του μια ευπάθεια στην ανθρώπινη ψυχολογία……’’

Ο Προηγμένος έλεγχος μυαλού ξεκίνησε από τον Μπαράκ Ομπάμα στο πλαίσιο του προγράμματος «Brain (Brain Research through Advancing Innovative Neurotechnologies) Initiative» το 2013 και χρηματοδοτήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τον Οργανισμό Προηγμένων Ερευνητικών Προγραμμάτων Άμυνας του Πενταγώνου (DARPA).

 

ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ;

Το Forbes ( παγκόσμια εταιρεία μέσων ενημέρωσης) δημοσίευσε άρθρο που αφορά την Smart Dust ( έξυπνη σκόνη)…… μην γελάτε, αυτή η σκόνη είναι πιο έξυπνη από εμάς. ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΟΣΟ ΕΝΑΣ ΚΟΚΚΟΣ ΑΛΑΤΙΟΥ, αυτές οι μικροσκοπικές συσκευές διαθέτουν αισθητήρες, κάμερες και μηχανισμούς επικοινωνίας για τη μετάδοση των δεδομένων που συλλέγουν πίσω σε μια βάση για να τα επεξεργαστούν.

 

Τι μπορεί να κάνει η έξυπνη σκόνη; Η δυνατότητα της έξυπνης σκόνης να συλλέγει πληροφορίες για οποιοδήποτε περιβάλλον με απίστευτη λεπτομέρεια, παρακολούθηση ατόμων και προϊόντων για λόγους ασφαλείας, έως τη συμμόρφωση. Είναι σαν να πολλαπλασιάζεις εκατομμύρια ή δισεκατομμύρια φορές την τεχνολογία του Διαδικτύου, παρακολούθηση ατόμων και προϊόντων για λόγους ασφαλείας. Δεδομένου ότι οι έξυπνες συσκευές σκόνης είναι μικροσκοπικοί αισθητήρες, μπορούν να καταγράψουν οτιδήποτε έχουν προγραμματιστεί να καταγράφουν. Δεδομένου ότι είναι τόσο μικρά, είναι δύσκολο να εντοπιστούν. Μόλις αναπτυχθούν δισεκατομμύρια έξυπνες συσκευές σκόνης σε μια περιοχή, θα ήταν δύσκολο να ανακτηθούν ή να συλληφθούν εάν είναι απαραίτητο.

Δεδομένου του πόσο μικρά είναι, θα ήταν δύσκολο να τα εντοπίσετε αν δεν είχατε ενημερωθεί για την παρουσία τους. Ο όγκος της έξυπνης σκόνης που θα μπορούσε να εμπλακεί από ένα αδίστακτο άτομο, εταιρεία ή κυβέρνηση για να κάνει κακό. Forbes

 

Το βιολογικό όπλο συχνότητας DNA : Έχει επιτραπεί στην τεχνολογία να ακολουθήσει έναν πολύ σκοτεινό δρόμο στα χέρια πολλών τρελών επιστημόνων που οδήγησε σε χειραγώγηση των ανθρώπινων εγκεφάλων και σωμάτων τα ‘’στοχευμένα άτομα’’ καθώς και εκείνοι που δεν έχουν ιδέα ότι στοχοποιούνται με νευρο-όπλα ακριβείας συχνότητας, υποφέρουν σήμερα τόσο σωματικά, ψυχολογικά όσο και κοινωνικά καθώς πλήττονται από DEW, νευρο-τεχνολογίες.

 

Η χρήση της ιονόσφαιρας από το HAARP μέσω ραδιοσυχνοτήτων, προκαλεί σεισμούς και ηφαίστεια. Ένας πρώην Αμερικάνος υπουργός Άμυνας, William S. Cohen, είπε το 1997 σε μια διάσκεψη για την τρομοκρατία: ‘’Άλλοι εμπλέκονται ακόμη και σε έναν οικολογικό τύπο τρομοκρατίας όπου μπορούν να αλλάξουν το κλίμα, να πυροδοτήσουν σεισμούς, ηφαίστεια από απόσταση μέσω της χρήσης ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων’’

 

Δηλαδή δεν μας φτάνει που έχουμε τα πυρηνικά, τα βιολογικά, τα χημικά, τα καιρικά, έχουμε και την έξυπνη σκόνη….. και στου βοδιού το κέρατο να κρυφτείς δεν γλυτώνεις, οι δυνάμεις του σκότους με όλα τα μέσα που διαθέτουν, φανερά αλλά και απόρρητα και αόρατα όπλα, προχωρούν στην υλοποίηση των σχεδίων τους για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και για μια παγκόσμια κυβέρνηση, εμείς οι άνθρωποι δεν μπορούμε πλέον να τους αντιμετωπίσουμε μόνοι μας. ΜΟΝΟ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

 

ΜΑΣ ΚΤΥΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΟΥΝ, και με αυτόν τον τρόπο η ψυχή θα εγκλωβιστεί

Από τον Γέροντα μου : Παιδιά μου Η αιτία είναι Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ούτε από χρήματα ούτε από γη έχουν ανάγκη αυτοί, η δική τους η ανάγκη είναι να μείνετε ορφανοί χωρίς πατέρα…….. η ψυχή σας και ο νους σας θα ελέγχεται από εκείνους…. Όταν το νευρικό σας σύστημα θα έχει παραλύσει σαν να ήπιατε κώνειο και δεν θα μπορείτε να αντιδράσετε, τότε θα σας δηλητηρίαση την ψυχή με το σφράγισμα.

Από τον Γέροντα μου : Ο Κύριος θα μιλήσει τελευταίος…….Και όταν θα είναι οι τελευταίες ώρες της κακίας επί της Γης και όταν θα είναι οι τελευταίες μέρες της κακίας επί της Γης, και όταν θα είναι οι τελευταίες σκέψεις της κακίας επί της Γης, τότε έρχεται η βούληση Του Θεού, Του Ουράνιου Πατέρα, Του Κυρίου η βούληση με Ουράνιες σκέψεις με Ουράνιο θέλημα, και με αποφασιστικότητα να διώξει την κακία επί της Γης.

Οι στιγμές που θα ζήσετε παιδιά μου, σε λίγο χρονικό διάστημα που εγώ δεν το γνωρίζω, Ο Κύριος μόνο το γνωρίζει, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΡΑΧΤΙΚΕΣ, οι άνθρωποι θα ξεχάσουν ακόμη και την ψυχή τους στον δρόμο, θα τρέχουν για να σωθούν, ( θα τρέχουν με την ψυχή στο στόμα)

Θα περάσετε πολύ δύσκολα, ΤΩΡΑ χρειάζεται Ομολογία Πίστεως, να ομολογήσετε Χριστό, να ομολογήσετε Τον Ουράνιο Πατέρα, Την Αγία Τριάδα, να ομολογήσετε Το Άγιο Πνεύμα, και την ψυχή σας που φωτίζεται από το Άγιο Πνεύμα, για να μην μείνετε στους δρόμους με την ψυχή στο στόμα, όπως σας είπα προηγουμένως.

Να ομολογήσετε τον Χριστό σας, να ομολογήσετε τους Αγίους σας να ομολογήσετε την ψυχή σας, να ομολογήσετε την πίστη σας, να ομολογήσετε την Αγία Τριάδα, να ομολογήσετε Ουρανό, και Πατέρα τον Ουράνιο, Αυτόν που έπλασε τα πάντα επί της Γης και επί του Ουρανού.

Να ομολογήσετε ότι εσείς είστε μικροί θεοί, και είσαστε μικροί χριστοί, και είσαστε άνθρωποι του Θεού και όχι του εκπεσοντα, τώρα είναι η ώρα παιδιά μου που η Ήρα θα ξεχωρίσει από το στάρι

Αυτοί που κάποτε κρυφά, δαγκώνανε την πίστη τους, σήμερα βγήκαν φανερά ως ΘΗΡΙΑ μαζί με το ΘΗΡΙΟ …

ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ….. ‘’

loading...