GEWKWN : ΟΤΑΝ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ…..

Τον Ιούνιο του 2022 η Ουάσιγκτον ανακοίνωσε ότι δεν ήταν έτοιμη να δώσει στην Ουκρανία πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς, διότι ήθελε να αποφυγή την κλιμάκωση που θα οδηγούσε σε ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Σύμφωνα όμως με το ABC News και τους Financial Times , οι ΗΠΑ αποφάσισαν να στείλουν τα τακτικά πυραυλικά συστήματα του Στρατού – ATACMS, είναι πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς, που θα ενισχύσουν την ικανότητα της Ουκρανίας να χτυπήσει την Κριμαία και πιθανώς την ηπειρωτική Ρωσία.

Το οπλοστάσιο των εγκεκριμένων όπλων περιλαμβάνει πυραύλους HIMARS, πυραύλους Patriot, άρματα μάχης Abrams, μαχητικά αεροσκάφη F-16, πυρομαχικά διασποράς και απεμπλουτισμένο ουράνιο.

Washington Post : Όταν οι ουκρανικές δυνάμεις χρησιμοποιούν προηγμένα συστήματα πυραύλων που παρέχονται από τις ΗΠΑ, ανέφερε η Washington Post, ‘’απαιτούν συντεταγμένες που παρέχονται ή επιβεβαιώνονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους για τη συντριπτική πλειοψηφία των επιδρομών’’. Δηλαδή η Ουκρανία επιλέγει να χτυπήσει κατόπιν επιβεβαίωσης των ΗΠΑ.

Οι ναυτικοί στόλοι της Ρουμανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών διοργάνωσαν την πολυεθνική άσκηση, Sea Breeze στην ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ και στο Δέλτα του Δούναβη, η οποία τελείωσε στις 15 /9/2023

Η Βουλγαρία ζήτησε από το ΝΑΤΟ διαβουλεύσεις για το Άρθρο 4 αφού η Ρωσία απέκλεισε μέρος της Μαύρης Θάλασσας για ναυτικές ασκήσεις, συμπεριλαμβανομένου τμήματος της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Βουλγαρίας. Το άρθρο 4 του ΝΑΤΟ αναφέρει: “Τα Μέρη θα διαβουλεύονται από κοινού όποτε, κατά τη γνώμη οποιουδήποτε από αυτά, απειλείται η εδαφική ακεραιότητα, η πολιτική ανεξαρτησία ή η ασφάλεια οποιουδήποτε από τα μέρη”. Η χρονική περίοδος της ρωσικής άσκησης δεν είναι καθόλου τυχαία, αρχίζει μετα από την ναυτική άσκηση του ΝΑΤΟ στα χωρικά ύδατα της Ρουμανίας και στο Δέλτα του ποταμού Δούναβη, που είναι κυριολεκτικά το πραγματικό σύνορο μεταξύ της Ρουμανίας και της Ουκρανίας.

ΟΤΑΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ:

-Ο υπουργός Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ Φρανκ Κένταλ δήλωσε ‘’πριν από μια δεκαετία, και η απλή αναφορά σε έναν πιθανό πόλεμο με την Κίνα θα ήταν αστεία. Σήμερα, δεν είναι για γέλια. Δεν είναι πλέον θέμα ΑΝ αλλά ΠΟΤΕ . ‘’

– Εάν η Κίνα πάρει την μοιραία απόφαση να πατήσει το πόδι της στο έδαφος της Ταϊβάν, δεν θα μιλάμε απλώς για μια τοπική σύγκρουση, οι συνέπειες θα ήταν καταιγιστικές και καταστροφικές. Η κινεζική στρατιωτική μηχανή βρίσκεται ήδη κατά μήκος των παράκτιων βάσεων της απέναντι από την Ταϊβάν.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ‘’στρατολογεί’’ τη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία για να περικυκλώσουν την Κίνα. Ο αμερικανικός στρατός διεξάγει προκλητικούς στρατιωτικούς ελιγμούς που επιδεινώνουν τη σύγκρουση στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Ο Μπάιντεν κλιμακώνει τις εντάσεις με την Κίνα και εντείνει τον κίνδυνο πυρηνικού πολέμου στην Ασία-Ειρηνικό.

Μην ξεχνάτε ότι περισσότερο από το 90 % των πιο προηγμένων μικροτσίπ στον κόσμο κατασκευάζονται στην Ταϊβάν. Τα τσιπ χρησιμοποιούνται για την τροφοδοσία των smartphone μας, την εκπαίδευση συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης και την καθοδήγηση πυραύλων.

Η Νότια Κορέα και η Ιαπωνία περικυκλώνουν την Κίνα από τα βόρεια και η Αυστραλία και η Ινδονησία περιβάλλουν την Κίνα από το νότο. Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας, Yoon Suk-yeol , χαιρετίζει την ανάπτυξη τακτικών όπλων των ΗΠΑ στη Νότια Κορέα και σκοπεύει να εξοπλίσει τη χώρα του με πυρηνικά όπλα ( αν δεν το έχει κάνει)

Εάν αυτή η κλιμάκωση καταλήξει σε πυρηνική σύγκρουση, δεν μιλάμε για τον αριθμό των θυμάτων σε εκατομμύρια αλλά σε δισεκατομμυρίων.

Έτσι, καθώς τα έθνη προετοιμάζονται, αναπτύσσουν στρατηγική και ενισχύουν τις άμυνές τους, ελπίζει κανείς ότι θα επικρατήσει η λογική. Γιατί στο τέλος της ημέρας, στη δίνη του πυρηνικού πολέμου, δεν θα υπάρχουν νικητές. Μόνο ερημιά, πόνος και δυστυχία

Ενεργοποιήσεις EBS: Ποιο είναι το κίνητρο;

Το EBS σχεδιάστηκε για να προειδοποιεί τους πολίτες σε περιόδους εθνικών έκτακτων αναγκών, έχει πλέον ενεργοποιηθεί σε τέσσερα ευρωπαϊκά έθνη, αυτό έχει προκαλέσει ένα άνευ προηγουμένου κύμα εικασιών και ανησυχιών. Ρουμανία, Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία ενεργοποίησαν το EBS. Μήπως η Ευρώπη προετοιμάζεται για μια άνευ προηγουμένου φυσική καταστροφή; Μήπως έχει σχέση με γεωπολιτικές εντάσεις; Μήπως έχει σχέση με τον παγκόσμιο πόλεμο; Οι λόγοι πίσω από αυτές τις ενεργοποιήσεις παραμένουν καλυμμένοι με μυστήριο.

Πληροφορίες από διπλωματικές πηγές στην Ευρώπη λένε ότι τις επόμενες μέρες η εβδομάδες είναι πολύ πιθανόν να γίνουμε μάρτυρες της μεγαλύτερης συντονισμένης επίθεσης εναντίον της Ρωσίας από drones σε τόση έκταση που δεν έχει γίνει σε μέχρι σήμερα. Κανείς δεν γνωρίζει τι θα κτυπήσουν όμως κάποιοι λένε

1.πυρηνικες βάσεις (Πολύ απομακρυσμένο)

2.πυρηνικους σταθμούς ( παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας)

3.στρατιωτικες εγκαταστάσεις

4.αεροδρομια-ναυτικες βάσεις κλπ

ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ να περιμένουμε να δούμε μια Ρωσία πολύ εξαγριωμένη που θα θέλει εκδίκηση πολλαπλάσια από την καταστροφή που θα πάθει από το drones, δεν πιστεύω ότι σε αυτό το σημείο θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά. Το μόνο που θα πω Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΟΛΟΥΣ.

loading...