Όποιος βγάλει τη νέα ηλεκτρονική ταυτότητα, γίνεται (χωρίς να το καταλάβει), υποψήφιος για το χάραγμα!.

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής* 

Φίλοι μου Αγαπημένοι!
Συνήθως, οι πιο πολλοί Θετικοί Επιστήμονες είναι μακριά από Τον Τριαδικό Θεό μας!
Υπάρχουν όμως και Θετικοί Επιστήμονες που έχουν βαθιά πίστη!.
Ένας απ’ αυτούς είμαι και εγώ!.
Μελετώ και ερευνώ τας Γραφάς!. Όπως μας λένε οι Άγιοι Πατέρες της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας!.
Από τη μελέτη Της Αγίας Αποκάλυψης Του Ιωάννη, θα σταθώ στο 13ο κεφάλαιο και στους στίχους 1, 11, 16 και 17.
. Στο στίχο 1, ο Ευαγγελιστής Ιωάννης μας λέει :
<< Στάθηκα τότε στην ακροθαλασσιά. Κι είδα να ανεβαίνει από τη θάλασσα ένα μεγάλο θηρίο με δέκα κέρατα και εφτά κεφάλια. Στα κέρατα του είχε δέκα στέμματα και στα κεφάλια του, τίτλους προσβλητικούς για Τον Θεό. >>.
. Στο στίχο 11, ο Ευαγγελιστής Ιωάννης μας λέει :
<< Ύστερα είδα ένα άλλο μικρότερο θηρίο να βγαίνει από τη στεριά. Είχε δύο κέρατα που έμοιαζαν με αρνιού και η φωνή του έμοιαζε με δράκοντα >>.
. Στο στίχο 16, ο Ευαγγελιστής Ιωάννης μας λέει :
<< Και το μικρότερο θηρίο υποχρεώνει όλους μικρούς και μεγάλους , πλούσιους και φτωχούς να χαράξουν σημάδι πάνω στο δεξιό τους χέρι ή πάνω στο μέτωπο τους. >>.
Τέλος, Φίλοι μου Αγαπημένοι!
. Στο στίχο 17, ο Ευαγγελιστής Ιωάννης μας λέει : (και είναι προφητικό αυτό)
<< Κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μόνο αυτός που έχει χαραγμένο το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό 666 του ονόματος του >>.
Εδώ, Φίλοι μου, μου δίνεται η ευκαιρία, να σας πω και μια προφητεία για το χάραγμα, του Αγίου Αρέθα, Επισκόπου Καισαρείας και διαδόχου του Μεγάλου Βασιλείου.
Για το χάραγμα ο Άγιος Αρέθας είχε πει :
<<Το χάραγμα αρχικά θα δοθεί σε μορφή πλακιδίου (κάρτας) καθημερινής χρήσης >>.
Και αυτή η προφητεία του Αγίου Αρέθα, θα επαληθευτεί επί των ημερών μας, Φίλοι μου και το πιθανότερο επί Κυβέρνησης του κου Μητσοτάκη!
Δείτε πως :
Η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα, άρχισε να εκδίδεται από τις Αστυνομικές αρχές, από τη Δευτέρα 25-9-2023 και οι Έλληνες πολίτες μπορούν να βγάλουν τη νέα ηλεκτρονική ταυτότητα μέχρι στις 3-8-2026, γιατί μετά την ημερομηνία αυτή, οι παλιές ταυτότητες δεν θα ισχύουν (κατά δήλωση του ίδιου του Πρωθυπουργού κου Μητσοτάκη)
Επίσης, η έκδοση της νέας ηλεκτρονικής ταυτότητας, στηρίζεται στην υπ’ αριθμ. 8200/0-297645/10-4-2018 κοινής υπουργικής απόφασης (της Κυβέρνησης του κου Τσίπρα) , η οποία απόφαση λέει με ξεκάθαρο τρόπο ότι η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα, θα χρησιμοποιείται μόνο για ταυτοποίηση και επομένως θα περιέχει μόνο μια ψηφιακή φωτογραφία του ενδιαφερομένου και τα στοιχεία του!
Μέχρι εδώ όλα καλά και κανένα πρόβλημα δεν υπήρχε για την έκδοση της ηλεκτρονικής ταυτότητας, έως ότου στις 17-2-2023, η Κυβέρνηση του κου Μητσοτάκη, με το ΦΕΚ Β’ 824, έκανε το εξής εωσφορική πολιτική πράξη!.
Τροποποίησε την παραπάνω κοινή υπουργική απόφαση <<Έκδοση νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων>> (της Κυβέρνησης Τσίπρα), προσθέτοντας το εξής :
Όταν αποφασιστεί, η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα να συνδεθεί με το τραπεζικό σύστημα και με όλες τις υπηρεσίες της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, θα δύναται στην εν λόγω ηλεκτρονική ταυτότητα να αποθηκευτούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία (ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΊ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΊ και άλλα) ώστε να εξυπηρετείται ο πολίτης (για όλες τις υπηρεσίας), ΜΟΝΟ με την ηλεκτρονική του ταυτότητα, στην οποία θα υπάρχει ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ, ο αριθμός του πολίτη, οπότε η ηλεκτρονική ταυτότητα θα έχει μετατραπεί από ηλεκτρονική ταυτότητα ταυτοποίησης, σε ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ για όλες τις υπηρεσίες ( π.χ ανάληψη χρημάτων, όσο υπάρχουν μετρητά).
Γιατί θα μας πάνε όχι πολύ αργά, στο ψηφιακό νόμισμα (το ψηφιακό ευρώ-την άϋλη οικονομία)) και τότε θα είμαστε σε μια απόλυτη σκλαβιά!.
Όπου, π.χ σε ένα ενοχλητικό και θαρραλέο πολίτη, που κάνει αυστηρή κριτική στην εξουσία (όπως κάνει η ταπεινότητα μου), θα του απενεργοποιούν ΤΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ, οπότε ούτε θα μπορεί να αγοράσει ούτε να πουλήσει και για να μην πεινάσει θα γίνεται ένας φιλήσυχος πολίτης, απέναντι στην εξουσία!.
Επίσης, κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μόνο αυτός που θα έχει πάρει ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ! (την οποία θα του την έχει φτιάξει με το ΦΕΚ Β’ 824/17-2-2023 (με το εωσφορικό ΦΕΚ του χαράγματος), η Κυβέρνηση Μητσοτάκη!.
Έτσι, φαίνεται, Φίλοι μου Αγαπημένοι, ότι θα επαληθευτεί η προφητεία του Αγίου Αρέθα, του Επισκόπου Καισαρείας και διαδόχου του Μεγάλου Βασιλείου, ο οποίος είχε πει :
<< Το χάραγμα θα δοθεί αρχικά με τη μορφή πλακιδίου (κάρτας) καθημερινής χρήσης >>!!!.
Γι’ αυτό, Φίλοι μου Αγαπημένοι!
ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΡΑ!. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!
Όλοι οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΌΤΗΤΕΣ, που ξεκίνησαν να εκδίδονται από τις 25-9-2023 και που η Κυβέρνηση Μητσοτάκη με το εωσφορικό της, ΦΕΚ Β’ 824/17-2-2023, θα τις μετατρέψει σε εωσφορικές ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!.
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!. ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΡΑ!, Φίλοι μου Αγαπημένοι!.
Εάν εκατομμύρια Έλληνες Πολίτες, δεν πάνε να βγάλουν ηλεκτρονικές ταυτότητες, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη θα κάνει πίσω!
Και μην ξεχνάτε Φίλοι μου!. Φωνή λαού. οργή Θεού!!!.
Έτσι θα νικήσουμε!. Έτσι θα κερδίσουμε τον Παράδεισο και την αιωνιότητα της ψυχής μας, Αγαπημένοι μου Φίλοι!.
Και έτσι θα ζήσουμε ελεύθεροι και αδέσμευτοι, το υπόλοιπο χρόνο της γήινης ζωής μας, που μας έχει χαρίσει ο Τριαδικός Θεός μας!!!.
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

 

loading...