Η ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ- ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1966!!!!!!!!!!!!!! *      

Διάβασα σήμερα από το ΣΙΩΝΙΣΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ SITE ‘’HELLASJOURNAL’’ το οποίο παρακολουθώ πολλά χρόνια μόνο και μόνο για να έχω εκ των εσω άποψη για τη μειοδοτική ως προδοτική συμπεριφορά ,των Αμερικανοτραφων έναντι ημών των ΠΑΡΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΑΓΜΕΝΩΝ υπό των Αμερικανοτραφων ΕΛΛΗΝΩΝ.
1ον) το αρθρο: ’’Η υποψηφιότητά του ομογενή Στέφανου Κασσελάκη, ακόμη και αν χάσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτει, δεν αφαιρεί: Απόδημοι Έλληνες στην ελληνική πολιτική’’ του Αθανασίου Ελλις.
Σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα όλους τους Έλληνες Απόδημους όπου γης, οι οποίοι κρατούν ψηλά την Ελληνική σημαία , ψηλότερα από ότι πολλοί από εμάς εντος του Ελλαδικού χώρου. Βέβαια Έλληνες υπάρχουν και στην Ανατολική Ουκρανία, πέριξ της Μαύρης Θάλασσας και της Αζοφικής, οι οποίοι είναι φιλορωσσοι η αισθάνονται πιο άνετα κοντά στην Ρωσία και ΟΧΙ την διεφθαρμένη Ουκρανία .Γι΄ αυτό μας διαβεβαίωσε άλλωστε παλαιοτέρα τόσο ο Δενδιας όσο και ο Βαρβιτσιώτης μέσω της τηλεόρασης.
Υπάρχουν και εκεί ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ οι οποίοι μετρούν χιλιάδες χρόνια παρουσίας και έχουν ακόμη ελληνική συνείδηση και ψυχή.
Αυτούς τους Έλληνες δεν τους βλέπει ούτε ο κ. ΕΛΛΙΣ ούτε ο κ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ, απλούστατα γιατί είναι ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΑ ενεργούμενα του βαθέως Αμερικανικού κράτους , προσκυνημένοι στις ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ επιταγές. Δεν είδαν ,δεν άκουσαν ότι ο Ζελενσκι το 2021 πριν τον πόλεμο με νόμο αφαίρεσε από τους Έλληνες της Ουκρανίας ,το δικαίωμα της Γηγενούς Εθνικής μειονότητας. Άκουσον-Άκουσον.
Οι κύριοι αυτοί όπως και ο ομογενής Αμερικανός πρέσβης Τ..σουνης χαίρονται όταν οι ΟυκρανοΝΑΖΙ σκοτώνουν Έλληνες απέναντι, και για να έχει μεγαλύτερη επιτυχία όλο αυτό, φροντίζουν να στείλουμε άρματα και άλλα όπλα στην Ουκρανία ώστε είναι σίγουρος ο αφανισμός τους.
Κύριοι δεν θέλουμε απόδημους στην Ελληνική πολιτική σκηνή να μας σωσουν. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΥΚΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ (πρακτορια) ΠΟΥ Μας ΣΕΡΒΙΡΕΙ το Δυτικό Σιωνιστικό σύστημα εξουσίας από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και μετά. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλους να μας κάνουν τον gey με ξένο κ…λο όπως λέει ο λαός. Θέλουμε οι ΑΠΟΔΗΜΟΙ να καταλάβουν ότι εμείς ζούμε εδω , εμείς πληρώνουμε το κάθε κόστος. Εμείς θέλουμε ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΑΔΑ και ΟΧΙ αποικία έναντι στην θέληση μας .
ΑΣ ΤΟΛΜΗΘΕΙ στην χώρα που γέννησε τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στήριξη σε ένα δημοψήφισμα ,τι θέλουν οι Ελληνες. Ειμαι σίγουρος ότι νιώθουν πιο κοντά με τους Ρώσους και τους Σέρβους από τους Αμερικανούς. ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ στην Αμερική νιώθουν όλοι οι χρυσοπληρωμένοι πράκτορες είτε πρόκειται για Κασελλακηδες είτε Ιγνατίου είτε Ελλις κ.λ.π .
Πιστεύει κάνεις ότι ο Κασσελακης μίλησε στους τάφους των ΒΕΝΙΖΕΛΛΩΝ χωρίς έγκριση της οικ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ? αν είναι δυνατόν.!!!!!!!
Το προδοτικό από όλη την Αμερικανοκινουμενη μάζα έναντι του Ελληνικού στοιχείου και δη της Κύπρου, είναι ότι ξέχασαν με μιας , ότι οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ (S300) εξοπλισμούς στην ΚΥΠΡΟ για να μην απειλήσει την Τουρκία.. Ας γελάσουμε λίγο. Ποτέ δεν τόλμησαν για σαράντα εφτα χρόνια οι απόδημοι μας να σταθούν σθεναρά απέναντι σε αυτό. Μονή η ΡΩΣΣΙΑ στήριξε εξοπλιστικά και στον Ο.Η.Ε την αξιοπρέπεια της νήσου. Οι δυτικοί ‘’φίλοι μας’’ με πρώτους τους Βρετανούς θελαν την Κύπρο Τουρκική από το ’74 και το υλοποιούν σταδιακά . Σήμερα πρώην ΥΠΕΞ Βρετανός ούτε λίγο ούτε πολύ είπε τους ΚΥΠΡΙΟΥΣ Αδελφούς μας ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ, δηλώνοντας ότι από καιρό έπρεπε να υπάρχουν δυο κράτη στην Κύπρο!!!!!!!!!!!!
ΟΙ ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ και την ΒΡΕΤΑΝΙΑ , κ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ,κ..ΕΛΛΙΣ Κ.Λ.Π τι έχετε να πείτε ???ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑ!!!!!!!!
Επιτελεσθη από το ευρύτερο πολιτικό μας σύστημα σε Ελλάδα και Κύπρο μεγίστη ύβρις και σε ουδεμία περίπτωση έπρεπε ο Ελληνισμός να στραφεί ενάντια στην Ρωσία.
Αλλά εσείς κ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ,κ..ΕΛΛΙΣ όπως ΚΑΙ ΓΙΑ τους περισσότερους απόδημους που χωθήκατε βαθειά στον βόρβορο της Αμερικανοσιωνιστικης πολιτικής και οικονομίας, ξεχάσατε τις διαχρονικές φιλοσοφικές αξίες που οι πρόγονοι μας παρέδωσαν στον κόσμο. Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ σας στον γεωγραφικό χώρο εξασφαλίζεται με ΠΙΣΤΗ στο σύστημα που σας ανέδειξε. Αυτό ισχύει και για τον ΚΑΣΕΛΑΚΗ αλλιώς δεν υπάρχει αύριο.
2ον) άρθρο: Κόλαφος για τις συνωμοσιολογικές θεωρίες η τοποθέτηση της Εκκλησίας της Ελλάδος για τις νέες ταυτότητες.
Ποιος σας είπε , που είδατε γραμμένο ότι η Εκκλησία Της Ελλάδας , ο πατριάρχης ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ , η ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής θα μπορούσαν να πουν κάτι διαφορετικό????? Είναι όλες θέσεις εξουσίας που ελέγχονται αυστηρά από το βαθύ κράτος των Η.Π.Α ,τον ΣΙΩΝΙΣΜΟ και στον τόπο μας από Τις μασονικές στοές στις οποίες προσκυνούν και τον Αμερικανό πρέσβη που σήμερα είναι ο Απόδημος κ.Τσουνης ο οποίος θέλει την ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ με μισό Αιγαίο , χωρίς Καστελόριζο και Κάρπαθο.
Τέτοιους ΑΠΟΔΗΜΟΥΣ κ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ,ΕΛΛΙΣ Κ.Λ.Π κρατήστε τους για πάρτι σας.
Τέτοιους ΙΕΡΑΡΧΕΣ σας τους χαριζουμε
*******ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ .

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1966!!!!!!!!!!!!!!

 

loading...