ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ

ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΤΡΑΠΠΕΖΙΤΕΣ!

Γράφει ο Gary D. Barnett 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

“Η επιδίωξη των Rockefellers και των συμμάχων τους είναι να δημιουργήσουν μια μονοκοσμική κυβέρνηση που θα συνδυάζει τον υπερκαπιταλισμό και τον κομμουνισμό κάτω από την ίδια σκηνή, όλα υπό τον έλεγχό τους. Μήπως εννοώ μια συνωμοσία; Ναι, αυτό εννοώ. Είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχει μια τέτοια συνωμοσία, διεθνής σε έκταση, με σχεδιασμό γενεών, με απίστευτα κακή πρόθεση”.

~ Rep. Larry P. MacDonald (Σημείωση: Ο Lawrence McDonald σκοτώθηκε (πιθανότατα δολοφονήθηκε) στην πτήση 007 της Korean Air Lines, το 1983, λίγους μήνες αφότου έκανε αυτή τη δήλωση).

Αρχικά, θα προλογίσω τις παρατηρήσεις μου λέγοντας ότι πρόκειται για μια προσπάθεια να εξηγήσω με απλούς όρους, πολύ περίπλοκα χρηματοπιστωτικά και οικονομικά εγκλήματα που χρησιμοποιούνται εναντίον των Αμερικανών, αλλά και εναντίον ολόκληρου του παγκόσμιου πληθυσμού, προκειμένου να δημιουργηθεί και να διατηρηθεί ο απόλυτος έλεγχος της ανθρωπότητας.

Αυτό πρόκειται να εκδηλωθεί με την έννοια της παγκόσμιας διακυβέρνησης, της “Μεγάλης Επανεκκίνησης” ή της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Αυτό μπορεί να φαίνεται τολμηρή δήλωση- δεν είναι, αλλά μόλις καταλάβετε ότι όλα όσα έχουν συμβεί εδώ και πολλές δεκαετίες συνδέονται μεταξύ τους, ειδικά μετά το σχεδιασμένο και προμελετημένο γεγονός με την ψεύτικη σημαία που ονομάζεται “9/11”, θα πρέπει να είστε σε θέση να αναγνωρίσετε τον τεράστιο αριθμό προφανών συνδέσεων που είναι απίστευτα κακές.

Πρόσφατα έχει γίνει πιο διαδεδομένο από κυρίως εναλλακτικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους και μπλόγκερ, για να προβάλλουν την ιδέα ότι πολλοί ξυπνούν και ότι οι άνθρωποι κερδίζουν τη μάχη για την ελευθερία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...