Αν εμβολιάζουν τα αυγά με γραφένιο, θα το έκαναν και στα ζώα που τρώμε;

Η γρίπη των πτηνών είναι μια αρρώστια που έρχεται και φεύγει και κάθε φορά που εμφανίζεται ίσως εμβολιάζουν ότι κινείτε; Δεν γνωρίζουμε αν ισχύει, γνωρίζουμε όμως την λογική της επιστήμης τους.

Το μεγάλο ψέμα του μύθου της μόλυνσης των πτηνών πρέπει να διατηρηθεί για να μπορέσει να γεμίσει το ανθρώπινο σώμα και την τροφική αλυσίδα με οξείδιο γραφενίου σε όλα τα μέτωπα. Αυτή τη φορά, το παιχνίδι «Πρόβλημα, Αντίδραση, Λύση» του ψέματος μόλυνσης όχι μόνο βοηθά (εξυπηρετεί την ημερήσια διάταξη) τις ελλείψεις τροφίμων (και επομένως τις αυξήσεις των τιμών και το μεγαλύτερο εισόδημα ΦΠΑ για το κράτος, συν την επιλογή σιτηρεσίου), αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιείται για τη δικαιολογία της ένεσης αυγών.

Αυτό γίνεται επίσημα προκειμένου να εμβολιαστούν οι ωοτόκες όρνιθες που εκκολάπτονται από αυτά τα αυγά κατά (αυτόν τον μύθο) ενός μεταδοτικού ιού. Αλλά εάν μπορείτε να κάνετε ένεση αυγών επώασης, μπορείτε επίσης να κάνετε ένεση στα αυγά για κατανάλωση. Τα κοτόπουλα που μεγαλώνουν από αυτά τα αυγά με ένεση είτε αρχίζουν να γεννούν αυγά είτε καταλήγουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Αριστερά ή δεξιά λαμβάνετε το εγχυόμενο οξείδιο του γραφενίου, σε αυτό που ονομάζεται «εμβόλια», μη αναστρέψιμα στην τροφική αλυσίδα.

Αυτό πρέπει πρώτα να ενσωματωθεί στη νομοθεσία της ΕΕ και γι’ αυτό προετοιμάζεστε ήδη μέσω των μέσων ενημέρωσης με την εικόνα τεράστιων μολύνσεων και “καθαρισμένων” στάβλων κοτόπουλων. Είναι το ίδιο πανάρχαιο ψέμα μόλυνσης, που συνεχίζει να επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά, με το οποίο ολόκληρος ο κόσμος τέθηκε σε ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ και τα εμβόλια επιβλήθηκαν σε όλους μας. Το ίδιο ψέμα μόλυνσης χρησιμοποιείται επίσης ξανά και ξανά στην εκτροφή των ζώων που τρώμε!!!

Τώρα που γνωρίζουμε ότι το οξείδιο του γραφενίου μπορεί να βρεθεί όχι μόνο στα καύσιμα των αερομεταφορών και των αυτοκινήτων, αλλά και σε εμβόλια, μπορούμε να υποθέσουμε ότι είναι στην ημερήσια διάταξη να χρησιμοποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο και σε όλα τα μέτωπα για να γεμίσει την ανθρωπότητα με την εξαιρετικά αγώγιμη ουσία, η οποία σας επιτρέπει να διαβάζετε και να γράφετε DNA μέσω του ενζύμου CRISPR στα εμβόλια, αλλά που καθιστά επίσης δυνατό τον έλεγχο του μυαλού.

Το τελευταίο επειδή το οξείδιο του γραφενίου μπορεί να διασχίσει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό. Το οξείδιο του γραφενίου παρέχει την ιδιότητα ενός πολύ λεπτού δικτύου βιοαισθητήρων στο σώμα και τον εγκέφαλο.

Η προπαγάνδα του γνωστού παιχνιδιού «Πρόβλημα, Αντίδραση, Λύση»


Και φυσικά εμβολιάζουν συνέχεια τα ζώα με γραφένιο για να περάσει μέσα στον άνθρωπο και να τον κάνει αγώγιμο στις ηλεκτρομαγνητικές επιθέσεις από κάθε λογής όπλα. Αν θέλετε κάντε μερικές εξετάσεις στο αίμα σας, τρυπημένοι και ατρύπητοι.

Είπαμε ότι είναι η εποχή ΦΟΥΛ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ.

korakas-news.gr

loading...