Χάνεται το Καστελόριζο, χάνεται…

 

Η εγκληματική πολιτική των τελευταίων κυβερνήσεων στην Ελλάδα, συνεχίζεται με την αθρόα και ανεξέλεγκτη είσοδο παράνομων μεταναστών σε άκρως ευαίσθητες περιοχές της Πατρίδας μας!

Όπως στο πολύ σημαντικό γεωστρατηγικής αξίας ακριτικό νησί μας, το Καστελόριζο!

Στο οποίο πλέον υπάρχει διπλάσιος αριθμός παράνομων μεταναστών, από τους μόνιμους κατοίκους του νησιού μας! Με τις δυνάμεις επιτήρησης του νησιού μας (λιμενικοί – αστυνομικοί) να είναι ελάχιστοι για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα!

Πρόβλημα εθνικής ασφάλειας, από τη στιγμή που αυτή η ανίκανη κυβέρνηση, δεν μπορεί να γνωρίζει εάν μεταξύ αυτών των παράνομων μεταναστών, υπάρχουν σκληροί ισλαμιστές (τζιχαντιστές) που πιθανώς θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της Τουρκίας, σε κατάληψη του νησιού σε ένα θερμό επεισόδιο με τον κακό γείτονα, την Τουρκία!

Ή μήπως δεν είναι ανικανότητα της κυβέρνησης, αλλά εξυφαίνεται άλλο διαβολικό σχέδιο, όπως άλλωστε είχε δηλώσει παλαιότερα η κ. Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστου στα ΝΕΑ:

«Πρέπει να ξεφύγουμε από τις απαρχαιωμένες αντιλήψεις του περασμένου αιώνα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τα μεταξύ μας προβλήματα, να δούμε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή “με άλλο μάτι”, και να κατανοήσουμε ότι τυχόν προσφυγή στο δικαστήριο της Χάγης μπορεί μεν να έχει ως συνέπεια μερικές απώλειες για μας, όπως ας πούμε την ΑΟΖ του Καστελόριζου, αλλά θα κατοχυρώσει τα δικαιώματα άλλων νησιών μας, όπως της Ρόδου ή της Λέρου»!

Πάντως όπως βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία το Καστελόριζο στενάζει υπό το βάρος της παράνομης μετανάστευσης!!

 

Άστοχος για άλλη μια φορά ο Δημήτρης Καιρίδης…

 

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και ασύλου Δημήτρης Καιρίδης – άλλο ένα πουλέν του επιτελικού κράτους του Κυριάκου Μητσοτάκη – ήταν καλεσμένος σε εκπομπή του Συστημικού ΣΚΑΪ – που πρωί, μεσημέρι, βράδυ, “λιβανίζει” την κυβέρνηση της ΝΔ –  σε μια συζήτηση για τις εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά!

Εκεί λοιπόν ανερυθρίαστα μας είπε μεταξύ των άλλων, πως:

«…εμείς εδώ στην Ευρώπη μιλάμε για αυξημένες τιμές των τροφίμων, στην Αφρική μιλάνε “δεν έχουμε ψωμί”. Είναι άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Εδώ πιεζόμαστε, εκεί δεν έχουν να φάνε. Στο Σαχέλ που είχαμε οκτώ πραξικοπήματα, εμφυλίους πολέμους…»!

Δηλαδή τι ακριβώς υπονοεί ο “ποιητής”;

Πώς πρέπει να φτάσουμε στο επίπεδο των κατοίκων της Αφρικής;

Γιατί πλέον στην Ελλάδα, επί κυβερνήσεων Κυριάκου Μητσοτάκη, ο λαός μας με τις συνεχείς ανατιμήσεις του ψωμιού, σε λίγο δεν θα λέει, “το ψωμί – ψωμάκι”;

Όσον αφορά στα πραξικοπήματα και τους εμφυλίους στην Αφρική, δεν απέχουμε και πολύ κι εμείς στην Ελλάδα!

Άλλωστε καθεστωτική κυβέρνηση έχουμε, σύμφωνα με μεγάλη μερίδα του λαού μας!!

 

Ποιος υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου θα δεσμευθεί;

 

Έχει παραγίνει πλέον το θέμα κατάληψης ιστορικών κτηρίων σε όλη την Αττική από τους λεγόμενους γνωστούς – αγνώστους (λέγε τους αναρχικούς) που δεν πιστεύουν σε τίποτε! Περιγελούν την Πατρίδα, την θρησκεία, τα ιερά και όσια των Ελλήνων!

Αφορμή μου έδωσε η επί 30 χρόνια κατάληψη του κτήματος “Πραπόπουλου” στο Χαλάνδρι, απέναντι από το θέατρο της Ρεματιάς!

Σε αυτό το κτήμα έχει δημιουργηθεί ένα γκέτο, που κανένας δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι καταληψίες, αν δουλεύουν, πως συντηρούνται, πως ζουν, πως και που αναπνέουν!

Για το κτήμα Πραπόπουλου, πάλαι ποτέ εξοχικό της οικογένειας βιομηχάνων από την Πάτρα, καμία δημοτική αρχή στο Χαλάνδρι δεν έχει κάνει τίποτε!

Έτσι ασύδοτοι αυτοί οι περίεργοι καταληψίες, μπορούν να αναρτούν στην πρόσοψη του κτίσματος των 4 στρεμμάτων πανό και το οποίο γράφει:

“Φονιάδες των λαών Ελληνάρες”, χωρίς ουδείς να συγκινείται για την τεράστια προσβολή κατά των Ελλήνων!

Αλήθεια οι ταυτότητες αυτών τι ακριβώς γράφουν;

Ωστόσο 8 Οκτωβρίου 2023 έχουμε δημοτικές εκλογές! Θα υπάρξει δήλωση δέσμευσης κάποιου υποψηφίου Δημάρχου, ώστε να τελειώσει αυτή η σοβούσα επί δεκαετίες κατάσταση;;

 

loading...