ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ! ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΔΡ. BERGER ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΣΕΞ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ! Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ…Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ!
”Από παιδιά και μόνον φτιάχνεις Ιεροσόλυμα”
Οδυσσέας Ελύτης
Η Πολιτεία διαφθείρει τους νέους και όχι ….ο Σωκράτης! Kαι για σεξ και για πολιτική έχει η Εκκλησία; Κύπρου! Υπέρ της σεξουαλικής αγωγής ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος…. Μας έπιασε σεξαπείνης* ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου.
Στα σεξουαλικά προχωρημένοι.. στα πολιτικά στάσιμοι. Αμερικανοραγιαδισμός παρασημοφόρησε Αμερικάνο Γερουσιαστή ( Μενέντεζ) …και γιατί δεν παρασημοφορεί όλο το Κογκρέσο για να έχουμε σασπένς ποιος θα είναι ο επόμενος;…Ως νεοεκλεγείς έπρεπε να κρατήσει τα προσχήματα για να μην γίνονται συνειρμοί περί διαπλοκής.
Ο δοτοί κονδυλοφόροι που κατακεραυνώνουν κατά καιρούς και σπιλώνουν δεσποτάδες και αρχιεπισκόπους ότι ρωσοφέρνουν γιατί δεν κάνουν α μπροστά στον Γεώργιο Κύπρου όταν τόσο απροκάλυπτα μηδίζει προς ΗΠΑ προσβάλοντας το κοινόν αίσθημα του ελληνισμού που στενάζει από Αμερικανοκρατία ξενοκρατία μισό αιώνα και πλέον;
Βρήκε το Φιλέλληνα… γιατί Ρώσοι Φιλέλληνες δεν υπάρχουν Γάλλοι Άραβες Κινέζοι κλπ.; Μόνο στην Αμερική ανθεί ο Φιλελληνισμός; Που και να μην ήταν Φιλέλληνες δεν θα υπήρχαμε… ”Παρά προστάτας να ‘χωμεν. ”…..
Υπέρ της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία τάσσεται ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος θεωρώντας πως είναι προτιμότερο να ενημερώνονται τα παιδιά και να προστατεύουν τους εαυτούς τους παρά να αφήνονται στην άγνοια ( σσ τα παιδιά δεν έχουν άγνοια άγνοια μάλλον έχετε εσείς αφού έχουν και ορμές και ορμέμφυτα κι ένστικτα διαθέτουν δηλ. φυσική προδιάθεση) και ό,τι αυτή συνεπάγεται όταν τύχει εκμετάλλευσης από επιτήδειους.
Ο Μακαριότατος πραγματοποίησε συνάντηση τόσο με την υπουργό Παιδείας όσον και με την επιθεωρήτρια η οποία θα παρακολουθεί το συγκεκριμένο ζήτημα και κατέληξε, πως η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση όπως θα μεταφέρεται στα παιδιά θα είναι υποβοηθητική για να ενημερωθούν σωστά και με τους λιγότερους κινδύνους.
loading...