ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ
Στις παροδικές παρατηρήσεις του, ο Δρ Vernon Coleman εξηγεί γιατί η λέξη «εθνικός» στο Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι εσφαλμένη. Δίνει επίσης συμβουλές σχετικά με τη «διαμάχη για τη θεωρία των μικροβίων», γιατί δημιουργήθηκε η απάτη με τον covid, μια προειδοποίηση για τον εγκληματία πολέμου Μπλερ να είναι ο de facto πρωθυπουργός εάν το Εργατικό Κόμμα κερδίσει τις επόμενες εκλογές και τι να πει σε όσους παραπονιούνται ότι ο φράκτης σας έχει υπερμεγαλώσει.
Ακολουθεί το βιβλίο του Dr. Coleman ‘Passing Observations 205’.
Από τον Δρ Vernon Coleman
1. Κατά τη διάρκεια του Α ‘Παγκοσμίου Πολέμου οι γιατροί εργάστηκαν πάρα πολλές ώρες κάτω από τρομακτικές συνθήκες. Οι χειρουργοί συχνά χειρουργούσαν πάνω από 100 ασθενείς την ημέρα.
Οι τραυματισμοί που αντιμετώπισαν ήταν τρομακτικοί. Μέχρι το τέλος αυτού του πολέμου, για παράδειγμα, οι γιατροί είχαν τοποθετήσει 22.386 τεχνητά μάτια στις βρετανικές απώλειες.
Κανένας γιατρός δεν κατέβηκε σε απεργία, παρά το γεγονός ότι έπρεπε να εργάζεται πολλές ώρες σε άθλιες, πρωτόγονες συνθήκες για πολύ μικρή αμοιβή. Σήμερα, τα πράγματα είναι μάλλον διαφορετικά και μερικοί γιατροί δεν φαίνεται να τους αρέσει καθόλου να βλέπουν ασθενείς.
loading...