ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ BRICS! ΤΟ BIG RESET ΕΡΧΕΤΑΙ

 

Και εκεί που μας δείχνουν ότι τσακώνονται μεταξύ τους δολοφονώντας εκατοντάδες χιλιάδες νέους ανθρώπους σε μέτωπα πολέμων, από πίσω εργάζονται στο νέο παγκόμσιο αποθεματικό νόμισμα. Στο προηγούμενο άρθρο είδατε ότι η τραγική χώρα δεν βγάζει τις 10 ομάδες των αεροπλανοφόρων γιατί υπάρχει σοβαρό ΘΕΜΑ. Το Τέλος της πλησιάζει με τους “εχθρούς” της να παίρνουν την θέση της. Αλίμονο στο αίμα των χαμένων παλικαριών στα παγκόσμια μέτωπα πολέμου.

Γνωρίζουμε εδώ και χρόνια ότι οι χώρες των BRICS, ο Οργανισμός Εμπορίου BRICS σχεδιάζει πολύ σοβαρά μια ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ για το Δολάριο ΗΠΑ ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα.

Το σχέδιο **ΔΕΝ** έχει ακόμη συμφωνηθεί από τα κράτη BRICS, ούτε έχει ακόμη συμφωνηθεί η έκδοση οποιουδήποτε πραγματικού νομίσματος BRICS.

Το γεγονός ότι ο σχεδιασμός νομισμάτων βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, ωστόσο, δείχνει πόσο σοβαρός έχει γίνει ο υπόλοιπος κόσμος στην αντικατάσταση του δολαρίου ΗΠΑ για να αποφύγει την ανάμιξη στις υποθέσεις τους από τις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω «κυρώσεων».

Η παραπάνω εικόνα είναι το μπροστινό μέρος του πιθανού νέου χαρτονομίσματος 100 BRICS.

Παρακάτω είναι το πίσω μέρος του δείγματος για το νόμισμα:

Το δείγμα του συμβολικού νομίσματος δόθηκε στον Πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) από τον Ρώσο Πρέσβη, σε τελετή στη Νότια Αφρική για τον εορτασμό της εισόδου των ΗΑΕ στον οργανισμό BRICS+.

korakas-news.gr

loading...